Endometru,ovulatie,temperatri,monitorizari-88
Raspunsuri - Pagina 6
Tabitha spune:
olteanco: eu nu am vazut la fel de bine ca ingerash. ai scris, muica, ceva de vreun test cu 2 liniute? Hai, nu ne tine in suspans si zi-ne, te rog eu. 
diciu spune:
Salutici
...
MOana...trece anu cu belele si incercari imediat...si vine unu nou cu reusite multe!!!
Piccaflor...pai ce sa mai fac?..ma agit cu noua casutza la ANL...ca am luat keile de curand..
GalinaRodica..pai de ce n-ai zis mai devreme??
...firma mea tocmai a facut un contract de pixuri..calendare..agende si alte cele...of of
in rest nimic nou decat ca am fost cu sotul meu la ecografie doopler testiculara...si e ok totul...adica cauza lipsei gigeilor e de alta cauza...celulara....sau de alta natura..
pupici tuturor!!!

anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
ingeras26a spune:
Tabi, uite ce a scris Olteanca:
"si sa stii ca pe bune sunt bine...stii ce mi s'a intamplat ieri??????
asa cum ti'am promis am luat un test si l'am facut..ce crezi...mi'a iesit cu 2 liniute si sunt in z13 da asa am io norocu in zi de 13
i-am arata lu grasu si a inlemnit...saracutzul ii era teama sa nu cumva sa fiu dupa atata antibiotic bagat in noi...
ei ce zici betycooooo mare e gradina domnului...ce parere ai de asta?
am sunat-o pe dc.. sa'i spun si a crezut ca fac misto de ea..m-a chemat azi urgent ...cu inca un test sa-l facem acolo la cabinet...ii este teama ca nu cumva sa fie o EU...io am banuit da m'am abtinut la comentarii...
om traii si om vedea....
...
am facut un test barza..da chiar nu vreau de data asta sa fiuuuu...in primul rand am facut o gramada de antibiotic...avand o amigdalita acuta..si inca mai fac...iar luna asta chiar nu am facut nimika pt ca imi era teama ca nu cumva sa ramna tocmai cand nu vroiam..
se pare ca este ceea ce am banuit io de luna trecuta da nimeni nu m-a bagat in seama...azi voi merge la dc si voi afla...
asta eeee..."
A scris la superpacientele visatoare :))
Ingeras
piccaflor spune:
MOana cuvintele sint de prisos...

...
Diciule sa stapiniti sanatosi noua casuta si s-o umpleti cit mai repede cu 
...
Simonette
...ai dreptate iubita,ce stiu barbatii ce-i frumos...te-ai apucat sa faci bradutul
?
Ingeras dragalas
unde vazusi tu test de olteanca pozitiv???...ca iou nu vazui
...Liana lamureste-ne si pe noi...
Bubulina
...sa nu mai tragi chiulul ca iei bataitza...
Tabitha
...va rasari soarele si pe strada ta...de fapt a noastra...
Madana
...
Pupici pt toate fetele scumpe

diciu spune:
Piccaflor...multumim!
si daca o umplem cu un
...si tot ar fi bine...nu ca ar fi problema ca e casa mica pentru 2 bebei...dar daca as avea macar unul...
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Tabitha spune:
ingerash: scuza-ma, numai ca eu nu am intrat niciodata la superpacientele... , ca ma gandeam ca acolo scriu doar fetele care sunt paciente ale dnei. dr. Moisa si ca nu am ce cauta acolo. Ma rog sa ii fie bine oltencei. Dar daca era z13, cum de s-a pozitivat testul? sau a fost ciclu peste sarcina? Nu mai inteleg nimic, dar o sa intru la superpacientele.. ca sa ma dumiresc.
piccaflor:
si pe tine, fata draga
cami30 spune:
Oana..
am incredere in tine!!
Fetelor m-am dus la eco bou si m-am intors vaca pentru ca nu m-am lamurit cu nimic cu tot ecografu de 250.000 de dolari 3D-ul lu' ma-sa.
Deci foliculu' ala de 26 nu mai e... nici ala de 19..da' is unii mai mici de 11 si 13 mm. Cum pana mea tre' sa arate un folicul dupa ovulatie? Se dezumfla asa ca un balon? Ca din ce am vazut eu era o chestie mica si mica.. nu era perfect rotund...
M-a ametzit ca ala de 13 are in interior ovocit ( asa zice doppleru) da' eu nush ce sa mai cred.. .
Eu cred ca am ovulat inainte de restul de doza de pregnyl... ca durerile m-au tzinut cam pana cadn am facut aseara restul de pregnyl..
Da cum arata foliculu rupt .. se micsoreaza sau doar isi schimba forma? Ca eu am vazut pe net ca doar isi schimba forma si abia dupa cateva zile se miscsoreaza si devine corpul galben..Ar trebui sa ma mai duc o data la eco da' nu ma mai tzin buzunarele sa mai dau 1 mil ca sa vad sigur daca chestiile alea de 11 si 13 dispar... Ma rog doar sa se fi spart si sa se fi intalnit cu 
plasati acolo cu o seara inainte.
Voi ce ziceti?
Apropos.. cum se ia acidu' folic?
pozelemele
cami
asi spune:
Cami foliculii dupa ce se sparg dispar .Adica nu se mai vad deloc dar se vede lichid in sacul Douglas semn ca foliculul s-a rupt.Nu sunt la curent de ce faci tu doua doze de Pregnyl?De obicei se face o singura doza de 5000.Doar in cazul in care nu se sparg foliculii la 36h de la prima doza se repta tot cu 5000.