Endometru,ovulatie,temperatri,monitorizari-88
Raspunsuri - Pagina 4
simonette spune:
Picaflorule scump... ce stiu barbatii astia ce-i frumos?!? Sa stii ca daca tu ai dat startul, o sa ma apuc si io sa fac bradutzul!!! Poate ma mai inveseleste putzin!
simonette spune:
Liano, daca nu ai facut moldamin, atunci pe unde mi-ai umblat ieri toata ziulica? Tu nu ne mai iubesti??? Cat despre durerile mele de cap...daca erau de la
era bine, dar am descoperit un joc, care ma termina!!!
Si dau de cate un nivel la care ma omoara imediat si imi creste tensiunea...m-am mai certat si cu chelu'.....
simonette spune:
Madana,

Tabitha, daca in ziua 11 aveai folicul de 28, de ce crezi ca ar fi fost prea devreme sa se sparga in ziua 12? Eu cred ca era si cazul sa se sparga!!! Tu ai avut, banuiesc grija sa 

ca lumea, da??? Eu tzin pumnii, sa ne dai o veste buna peste 2 sapt.

MOana.................???
Tabitha spune:
drago simonette: cred ca z 12 de ovulatie e prea devreme pt. ca eu am CM la 28 de zile si cateodata 29 sau 30. In ceea ce priveste 

nu am facut pentru ca 1. trompa dreapta e infundata si acolo era foliculul baban si 2. sotul are azoospermie. Asa ca nici o sansa, pot sa am eu si 5 foliculi. Eu astept sa ovulez pe partea stanga si sa fac IAD, ca asta e singura sansa in afara de FIV, de care deocamdata nu am pot apropia material pentru a doua oara. Sper ca in ian sa fac laparo, ca sa-mi desfunde trompa dreapta, astfel incat pe orice parte as ovula sa fac IAD. Multumesc oricum de incurajari. Bafta si voua, fetelor, ca cu timpul asta, mai bine stati in casa si repetati la materia cea mai draga, 

micam spune:
Buna dimineata! V-am pus si eu niste intrebari la capitolul precedent. As vrea si eu sa-mi raspundeti daca stiti . Gravibinonul deregleaza ciclul?(il intarzie????). Am facut 2 injectii de gravibinon dupa stimulare cu ova-mit. Multumesc si va pup!!!!
M Oana spune:
M Oana a facut legamant de tacere, precum maicutele.....![]()
Azi sunt deja in ziua 2, ieri, de Mos, a fost ziua 1. De Sfintii Mihail si Gavril a fost tot ziua 1, cand am facut 11 ani de casnicie a fost tot ziua 1...........
Pe langa aceasta incercare au mai venit si altele destul de grele...

.
Apropo de toxiinfectia aceea cumplita, a fost toxiinfectie, caci nici o sarcina nu cred ca provoaca asemenea stari.
Sunt cam
in aceste momente, dar asa cum am scris si pe la alte capitole, promit sa revin in forta dupa Revelion. Pana atunci trebuie sa vindec din rani, nu e frumos sa scot capul in lume sangerand pe toate partile mele sufletesti...
In starea asta scriu cel mai bine poezii, asa ca am sa profit de durere si am sa mai bifez cateva poezii in palmares.......
Va pup fara nici o exceptie si promit sa revin.......
Tabitha spune:
MOana: sufar impreuna cu tine pentru nereusita, dar ma bucur ca ai ramas o luptatoare si mai ales o fata cu capul pe umeri. Esti un exemplu pentru toate. Iti doresc ca sarbatorile de iarna sa vindece ranile sufletului si sa nasca niste poeme de neuitat. Poate ne incanti si pe noi vreodata cu scrierile tale literale. Te asteptam din nou in mijlocul nostru, ca fara tine avem mari sanse de repetentie.

kateryna spune:
MOanasuntem alaturi de tine. Imi pare rau. Sper sa iti revi cat mai repede si te asteptam din nou alaturi de noi.
Nunta noastra
Cununie civila
catty spune:
M OANA imi pare tare rau. Fruntea sus. Stiu cat este de greu. Ne vedem dupa Revelion. 
GALINARODICA, felicitari pt primul dintisor al puiului.
AMELY, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin spaima de ieri. Ai dreptate, sunt multi ciudati in libertate.
FABYA, felicitari. Sa ai o sarcina usoara si fara probleme.
SORICUTZA, ma bucur ca tu si puiul sunteti bine. Tot inainte.
Eu ce sa zic, dureri rau de tot de ovare, azi dimineata au aparut si semnele de ovulatie, maine ziua 13 ma duc la eco, si sper sa nu se fi spart aseara foliculul, ca aseara nu am prestat, ci luni seara.
Va 

si intru mai tarziu
catalina