Endometru,ovulatie,temperatri,monitorizari-88
Raspunsuri - Pagina 11
Madana spune:
Simo uite ce a scris Liana la superpaciente:
"ete ca veniii...vesti?????????
pai nu bune..sau io stiuuuu..poate ca da..
nr 1..nu's ..cele 2 liniute stiti de ce au aparut???? pentru ca farmacista mi-a dat test de ovulatie si nu de sarcina...va inchipuiti??????
cum am aparut io triumfatoare in cabinet la dc, cu cutia si testul in cutie?????
si cand m-a vazut a pufnit'o rasul..iar io nu stiam ce are...vai de capul meu ..atat de beata am fost incat io nici nu m-am uitat...pai daca sunt toate la fel..io am cerut test barza si am crezut ca dela mi'a dat...va dati seama imi venea sa intru in pamant de rusine..noroc ca dc mea e o dulcica si nu mi'a zis nimic...
asa ca hai..radeti si voi cat de bleaga am fost...
acum nr 2
z13...E9
OS..1F.23mm
asa ca am alergat acasa ..i'am dat alarma lui grasu si ne'am pus pe treaba..am stat o ora cu picioarele pe pereti...
acum sa vaz...ceo fi...
am intrerup antibioticul..."
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
Madana spune:
Jocelyn bine ai venit. abia astept sa ne spui ca toate analizele au iesit ok. 
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
simonette spune:
Ingerasule, sper ca raspunsul meu nu vine prea tarziu...eu zic sa-i tragi o inseminare! Decat sa regreti ca n-ai facut-o!!! Bafta multa si sa fie cu

Picule... acum ma apuc de bradutz!!! 

simonette spune:
Tabitha, mercicutz!
Bietul
, imi imaginez ce-a fost pe capul ei! Hai, s-auzim de bine!!!
asi spune:
Ingerashule sa nu fii suparata pe acel nodul fibromatos ca nu e o cauza de "lipsa bebe".Daca nodulul nu e in cavitatea uterina ca sa functioneze ca un sterilet nu e o problema.Si eu am unul care atunci cand am facut tratamente era de 18mm iar acum dupa 2 ani a scazut la 12mm.
In legatura cu inseminarea e optiunea ta pentru ca teoretic natural ai sanse 25% iar la ISA ai 15-20%.Macar daca faci inseminare afli si rezultatul la sermograma.
ingeras26a spune:
Rezultate dr meu:
Uter in ANF dimensiuni normale, cavitate virtuala,
E=9mm, trilaminat;
OS = 2 F 18 mm si 20 mm
OD = 1 F 18 mm
Nu aqm fibrom, ci uterul este putin suprapus peste ovar; totul este ok!
Voi vedeti ce diferente sunt intre dr / ecograf?
Eu ce varianta iau de buna? Asta este! Ma duc maine si fac inseminarea de dim si dupa aceea...vedem; pe a doua nu o voi face, ci 
la liber, ca am un chef de nu va povestesc...
Pupicei, Ingeras
gabiu spune:
ingeras, au dreptate fetele, daca sotul tau nu a facut spermograma, acum aveti ocazia sa aflati cum e.
Ti-a zis sa vi cu proba de acasa sau o colectati la spital?
ingeras26a spune:
Gabiu, o sa o aduc de acasa...
Tabi, iti ramasesem datoare cu un rasp: Pregnylul l-am cump de acolo: 220.000 lei. La farmacii este mult mai scump.
Va multumesc, Ingeras
Tabitha spune:
Bravo, ingeras. 

Trebuia sa fie bine. Mi se pare ca MOana povestea ca la acelasi dr. dar la aparate diferite a avut rezultate diferite la ecografii facute in aceeasi zi. O sa iti tinem pumnii maine la IA si asteptam detalii... Desigur, asteptam 2 liniute, ca sa ne dai aripi si noua.
Te pup si numai bine