Endometru,ovulatie,temperatri,monitorizari-88

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

ingeras: ai grija la recoltare. Este bine ca inainte sa fi avut 3-4 zile de abstinenta, recipientul trebuie tinut la temp. corpului si la intuneric si trebuie dus cat mai repede la spital dupa recoltare. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Doamnelor,
Intai de toate Bun venit noilor noastre prietene.
INGERAS ma bucur ca ti-a venit sufletul la loc.
LIANA imi pare tare rau ca nu a fost sa fie si a trebuit sa treci de la agonie la extaz.
Nu va suparati pe mine. Am pus si eu o intrebare azi, la pagina 6 unde am trecut si rezultatul de la eco,
Ce naiba inseamna "endometru hiperomogen"? E de bine sau de rau?
Ce parere aveti de rezultate? Si ce parere aveti ca numai ovarul stang, pierdut in ceata pana luna trecuta este cel care munceste, ca cel drept este in somaj?

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Jocelyn si Alina...bine ati venit la noi...!!!
aveti grija sa nu stati mult
BuBulina...nu are cum sa fie cu ochisori...oricat de mult mi-as dori eu...vin rushii sigur!..
va pup pe toate...
eu sunt cam bobosita...

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, va mult si va multumesc pentru suport si ajutor!
Azi ma duc sa il culc devreme pe sotz sa fie multi si miscareti maine

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

mai e vro bombonica pe acolo?alooooooooooooooo...
sunt in ceata totalfetele am vazut io ca au inceput closty in ziua 2 sau 3,iar mie mi.a zis sa incep in 5.nu prea am incredere in dr asta si nu stiu ce sa fac.azi sunt in ziua 3!
de ce diferentele astea?
ajutooooooooooooooooooooooor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

oanabbb: banuiesc ca depinde de procedura fiecarui medic, dar si de lungimea CM al tau. Daca ti-a zis sa iei din z5 probabil ca ai CM mai lung de 30 de zile... Oricum, important este sa ai incredere in medicul la care mergi, ca altfel nu rezolvi nimic. Sper sa fie bine la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

INGERAS26A sa ai succes maine la ISA. Poarta-te frumos cu sotul tau ca ai mare nevoie de el maine si trebuie sa fie in forma maxima.
Eu tot cu dilemele mele raman. Vad ca intreb si degeaba.
Seara buna tuturor.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

TABITHA,al meu nu e deloc,mie nu imi vine fara tratament...asa ca e fffffff lung!crezi ca in cazul asta e bine sa iau din ziua 5?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Oanabb, daca ai cm foarte lung si nu vine fara tratament, atunci ia asa cum ti-a zis dr. closty din ziua 5, ca ti-a zis bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Mai Catty, pe bune ca nu stiu ce sa-ti raspund...chiar nu stiu! Ti-am citit mesajele, dar daca nu stiu, nu stiu. Las pe cineva avizat sa raspunda :(

Pupici, Ingeras

Mergi la inceput