Endometru,ovulatie,temperatri,monitorizari-88
Raspunsuri - Pagina 13
Avalon spune:
Cat despre masuratori, sa va spun eu una intr-adevar tare: dupa n ecografii pe care scrie clar uter in anteroversie, am aflat acum la un dr. renumit ca uterul meu e retrovers...
Eu pe cine sa mai cred, ca ecografia anterioara era facuta tot de un medic faimos?!
Dar cred ca e cazul sa ne amuzam
, nu trebuie sa punem la suflet, era o fata pe forum care a facut o experienta interesanta: in aceeasi zi (la interval de 2-3 ore) a mers la 3 ecografe, ce credeti? Fiecare i-a spus CU TOTUL SI CU TOTUL ALTCEVA... Voi cauta postarea sa o cititi si voi...
simonette spune:
Catty, imi pare tare rau, scumpa mea...dar nu te pot ajuta cu un raspuns la intrebarea ta
De ce nu cauti pe Google? Pupici!
Liana30 spune:
..vaz ca va distrarti pe seama mea..dehhhh..mi'o merit nu?
asta e..
va pupacesc pe toate

bun venit celor noi

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
simonette spune:
Am si io o oftica pe unii doctori
Oanabbb, desi te-am mai intrebat, nu cred ca mi-ai raspuns...iar daca mi-ai raspuns, te rog sa ma scuzi, dar nu-mi amintesc
Tu de obicei, cand ovulai??? Ca are leg. cu sfatul medicului tau de a lua pilula in ziua 5! Ele asa se iau, adica asa scrie si pe prospect, dar in functie de reactia pe care o au/si cand det. ovulatia, dr. revine pe parcurs! Si mie in prima luna, tot in ziua 5 mi-a zis sa incep stimularile si fiindca n-am avut rezultatul asteptat, mi-a schimbat ziua! Adica luna viitoare mi-a dat din ziua 5! Sper ca te-am lamurit intr-un fel
Liana30 spune:
sara buna sorooooo
ce mai faci?
ce ii face piceruuu lu chelu..e bine?![]()
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
caty imi pare rau da nu te pot ajuta..am catat pana cuma pe Google da nu am gasit nika..
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
piccaflor spune:
Hello!
Alina si Jocelyn bine ati venit!
Catty imi pare rau,dar nu stiu ce inseamna "endometru liniar hiperomogen"..
..
Ingerasho imi pare rau ca ti-au descoperit un fibromel...dar avind in vedere ca e foarte mic poti ramine insarcinata fara probleme...asa ca iti doresc multa bafta la inseminare
...stii ca tre' sa alergi cu gigeii la spital,ca nu trebuie sa stea mai mult de ora in recipient...
Simonette sper ca bradutul tau sa iasa la fel de frumos ca al meu...modesta de mine
...
...
bety spune:
Simonette -
dar...ceata totala "Si mie in prima luna, tot in ziua 5 mi-a zis sa incep stimularile si fiindca n-am avut rezultatul asteptat, mi-a schimbat ziua! Adica luna viitoare mi-a dat din ziua 5! Sper ca te-am lamurit intr-un fel".
Cred ca n-ai lamurit-o ca nici eu n-am inteles - tot ziua 5?!
Dar depinde de reactia organismului - eu am facut stimulare cu 1/2 pastila closty in zilele 3-7 la un ciclu normal 27-28 zile si ovulatie fara probleme.
Liana - nu se disteaza nimeni pe seama ta!!!!!!!! ba fetele s-au interesat de soata lu' matale.
fetele!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi