Endometru,ovulatie,temperatri,monitorizari-88

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

stiu betycooooo da glumeam si io..ca's dilie..dehh

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

pica

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Si voi ati vrut sa o ajutati pe Catty????
Si eu am cautat si ioc raspuns...am gasit o intrebare cu "enometru hipoecogen" fara raspuns...da' si doctorii au un scris de sa-i impusti...eu i-am spus lui fratelo ca a lipsit la ora de caligrafie...ca mai toti!
Catty - concluzia mea: intreaba doctorul!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Liana eu sint sincera ,asa ca nu-ti ascund ca m-am amuzat teribil...ca daca n-am face haz de necaz unde-am ajunge?...tu stii ca I love you! si ca abia astept sa te vad ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Liana, eu am vrut sa te intreb de atunci daca nu cumva era un test de ovulatie. Am citit pe forum ca au fost fete care au facut chiar teste de sarcina la ovulatie si s-au pozitivat, cica LH-ul (hormonul la care reactioneaza testele de ovulatie) este foarte asemanator hormonului beta hcg (la care se pozitiveaza testul de sarcina).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Liana uitai sa-ti zic...e bine ca la tine ies pozitive macar testele de ovulatie,ca la mine pina si alea ies negative...am facut timp de 4 luni si nici macar unul n-a iesit pozitiv...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Piccaflor, problema cu testele de ovulatie este ca ele doar arata ca ovulatia s-ar putea sa se produca in urmatoarele ore, pt ca a crescut LH-ul, dar nu este sigur ca ovulatia se va si produce...

Am deschis un capitol nou: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63810

Mergi la inceput