Endometru,ovulatie,temperatri,monitorizari-88

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Simo uite ce a scris Liana la superpaciente:

"ete ca veniii...vesti?????????
pai nu bune..sau io stiuuuu..poate ca da..
nr 1..nu's ..cele 2 liniute stiti de ce au aparut???? pentru ca farmacista mi-a dat test de ovulatie si nu de sarcina...va inchipuiti??????
cum am aparut io triumfatoare in cabinet la dc, cu cutia si testul in cutie?????
si cand m-a vazut a pufnit'o rasul..iar io nu stiam ce are...vai de capul meu ..atat de beata am fost incat io nici nu m-am uitat...pai daca sunt toate la fel..io am cerut test barza si am crezut ca dela mi'a dat...va dati seama imi venea sa intru in pamant de rusine..noroc ca dc mea e o dulcica si nu mi'a zis nimic...
asa ca hai..radeti si voi cat de bleaga am fost...

acum nr 2
z13...E9
OS..1F.23mm
asa ca am alergat acasa ..i'am dat alarma lui grasu si ne'am pus pe treaba..am stat o ora cu picioarele pe pereti...
acum sa vaz...ceo fi...
am intrerup antibioticul..."

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Jocelyn bine ai venit. abia astept sa ne spui ca toate analizele au iesit ok.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ingerasule, sper ca raspunsul meu nu vine prea tarziu...eu zic sa-i tragi o inseminare! Decat sa regreti ca n-ai facut-o!!! Bafta multa si sa fie cu

Picule... acum ma apuc de bradutz!!!

Mergi la inceput

Madana, Imi vine sa Olteanca noastra pe cat e de nebuna, pe atat e de dulcica!!!

Mergi la inceput

Tabitha, mercicutz! Bietul, imi imaginez ce-a fost pe capul ei! Hai, s-auzim de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ingerashule sa nu fii suparata pe acel nodul fibromatos ca nu e o cauza de "lipsa bebe".Daca nodulul nu e in cavitatea uterina ca sa functioneze ca un sterilet nu e o problema.Si eu am unul care atunci cand am facut tratamente era de 18mm iar acum dupa 2 ani a scazut la 12mm.
In legatura cu inseminarea e optiunea ta pentru ca teoretic natural ai sanse 25% iar la ISA ai 15-20%.Macar daca faci inseminare afli si rezultatul la sermograma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Rezultate dr meu:
Uter in ANF dimensiuni normale, cavitate virtuala,
E=9mm, trilaminat;
OS = 2 F 18 mm si 20 mm
OD = 1 F 18 mm
Nu aqm fibrom, ci uterul este putin suprapus peste ovar; totul este ok!

Voi vedeti ce diferente sunt intre dr / ecograf?

Eu ce varianta iau de buna? Asta este! Ma duc maine si fac inseminarea de dim si dupa aceea...vedem; pe a doua nu o voi face, ci la liber, ca am un chef de nu va povestesc...

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

ingeras, au dreptate fetele, daca sotul tau nu a facut spermograma, acum aveti ocazia sa aflati cum e.
Ti-a zis sa vi cu proba de acasa sau o colectati la spital?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Gabiu, o sa o aduc de acasa...
Tabi, iti ramasesem datoare cu un rasp: Pregnylul l-am cump de acolo: 220.000 lei. La farmacii este mult mai scump.

Va multumesc, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Bravo, ingeras. Trebuia sa fie bine. Mi se pare ca MOana povestea ca la acelasi dr. dar la aparate diferite a avut rezultate diferite la ecografii facute in aceeasi zi. O sa iti tinem pumnii maine la IA si asteptam detalii... Desigur, asteptam 2 liniute, ca sa ne dai aripi si noua.
Te pup si numai bine

Mergi la inceput