Endometru,ovulatie,temperatri,monitorizari-88
Raspunsuri - Pagina 10
Jocelyn spune:
Ma primiti si pe mine?
Astazi obtin rezultatele de la analizele generale pe care le-am facut si luni am programare la ginecolog pt un control de rutina si sa-mi spuna ce analize sa mai fac desi noi ne-am apucat deja de treaba ![]()
Am citit ca e mai probabil sa ramai daca incerci chiar inainte sau dupa ziua ovulatiei. Eh... sa vad cat de repede se va intampla minunea
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are
Jocelyn spune:
Ehee...visez eu la asta da nici nu vreau sa-mi fac sperante prea mari sa nu fiu dezamagita ![]()
Acum cateva luni ziceam ca nu o sa incerc pana in vara, intre timp ne-am razgandit.
Si eu doresc la toate fetele succese cu ochisori 
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are
Tabitha spune:
Ingerash: eu te-as sfatui sa faci IA. Scuza-ma daca am uitat: sotul tau a facut vreodata spermograma? Cum sta la acest capitol? Gandeste-te ca deja ai facut eco, ai facut pregnilul, asa ca de ce sa nu mergi mai departe? In plus, daca faci IA, vei sti cu siguranta cum stati la capitolul
. Hai, te rog eu sa faci IA.... Fa-o pentru mine, pentru faptul ca eu nu am putut face luna asta, da?
simonette spune:
Ziua buna la doamnele mele preferate

Eu am avut neshte zile de kk! Recunosc..azi am cetit asha pe sarite, ca nu prea am starea necesara
Lianoooo, explica-mi si mie, ce-a fost aia...test pozitiv si p-urma nu e nimic??? Adica un fel de uite-o-nu e...sus se suie??? Hai te rog io...nu ne mai da emotii de-astea! Un
urias de la mine!!!
andicu spune:
Pupici multi de la mine petrnu voi!
Eu am o gramada de treaba, ieri a trebuit sa ajung la 9.00am in Bucuresti, drept pt care m-am trezit la 5.00am
, si am ajuns inapoi acasa pe la 10 seara.Toata saptamana am lucrat la niste prezentari si oferte, de plecam la 6-7 de la munca
,asa ca n-am apucat sa scriu aproape deloc.
Bun venit Jocelyn si Alina si sper sa nu stati prea mult pe aici !!!succes la
!
Ingeras, imi pare tare rau ca esti suparata si ai mai dat si peste fibromel ala! eu zic sa nu te sperii, ca mie mi-au spus 2 dr, atata vreme cat chisturile sunt de "mm" nu trebuie sa te ingrijorezi! si eu am tras o mare spaima cu chisturile si durerile de la sani, m-am linistit acum. Eu zic s anu ratezi sansa asta, si sa faci IA, macar si de data asta, si vezi tu dupa, cum te mai simti!
Madana, si pe mine ma doare sanul drept,la mamelon,ca ma tot palpez, si desi nu simt nimic tot ma jeneaza din cand in cand, mai ales daca il sprijin in ceva!eu continui sa iau Mastodynon,tind sa cred ca imi face bine.
Ionica, Sarbatori fericite si tie!! ma bucur ca nu ne-ai uitat!
Mishu,
!
Tabi, si eu sunt tot in z.17, nimic nou la mine, am avut dureri ca de ovulatie prin ziua 11-12, cam devreme,nu stiu ce sa zic; daca a fost asa, iar imi vine CM mai repede,prin ziua 25 sau 26. Astept ziua 21 sa-mi fac progesteronul.
toate fetele,fug inapoi la lucru ca mai am o gramada
!
Andreea.Pozele mele
simonette spune:
Jocelyn si Alina, bine ati venit in randul celor care si-ar da si sufletul pentru un
Sa speram ca nu se va ajunge pan-acolo
Bafta multa sa aveti si sa treceti repede la 

Tabitha spune:
simonette: hai sa-ti explic eu, dar sper sa nu se spuere olteanca si sa ma bata
, ca nu o fac cu rea intentie. Scuze, olteanco
Liana a facut prima oara, fara sa stie, test de ovulatie, nu de sarcina, de asta i-a iesit pozitiv.
Si cu testul in mana s-a dus la dr. aratandu-i "proba" Si dr. i-a explicat ca a facut teste de ovulatie, nu ce credea ea. Incurcatura au produs-o cei de la farmacia unde Liana s-a dus sa ia un test barza si ei i-au dat test de ovulatie. Dar nici olteanca nu a fost f. atenta... (sorry, nu da, olteanco
) a vazut 2 liniute si deja s-a pus pe bocit ca cum face ea copil daca in perioada asta a tot luat pastile puternice..
Pana la urma s-au lamurit lucrurile si speram ca la Craciun sa ne aduca olteanca un test DE SARCINA cu 2 liniute.