Endometru,ovulatie,temperatri,monitorizari-88
Raspunsuri - Pagina 9
Madana spune:
Alina bine ai venit, sper sa nu stia prea mult aici, ca o sa ramai singurica, noi toate o sa plecam in curand la
. Spune-ne cate ceva despre tine, sa te unoastem mai bine. In legatura cu intrebarea ta iubita ar fi fost de folos sa ne spui cate zile are CM-ul tau? IN general ai putea sa-ti iei temperatura bazala dimineata, inainte sa te dai jos din pat. Inainte de ovulatie temperatura scade putin si apoi creste brusc cand ovulezi, cam asta e regula generala. Sau ai putea sa-ti iei teste de ovulatie de la farmacie si cand se pozititveaza atunci sti ca trebuie sa 

.
Fetelor eu am o mica dilema, azi dimineata am simtit o mica jena la sanul stang, shi cand am palpat simteam o miiiica umflatura. Chestia e ca am
si dupa aia parca nu-l mai simt, nu stiu ce sa mai zic ma palpez dar nu-l mai simt acolo. Adevarul e ca luna asta am cam ramas cu restante la
din cauza oboselii, am prestat cam la 3-4 zile. E posibil sa fie din cauza asta?
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
Amely spune:
Scuze Diciule, eram atat de ametita aseara... 
Am citit ce a scris Ingeras si in stanga am vazut numele tau...
Ingerasule, mii de scuze iubita
, ce faci esti bine? cand mergi la dr?
Fetelor, mie mi-e rau in continuare...ameteala si dureri de cap, gat si muschi... si sunt la servici...
Va pup pe toate si aveti grija de voi.
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
bubulina1 spune:
Neata fetelor!
Eu raportez ziua 1 

, luna asta iar mi-au venit uratii la 25 de zile, asta e. O noua luna incepe, poate mai buna ca celelalte.
Madana, cred ca nodulii aia se formeaza de la excesul de foliculina, asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji.
Amely, imi pare rau ca nu te simti bine, uite un pupic de la mine ca sa-ti treaca 
Cristinna, incearca sa nu te mai stresezi, e mult prea devreme ca sa tragi concluzii. Bafta multa!
diciu, poate scapi luna asta si iese cu okisori 
Va pup pe toate 
"Speranta moare ultima"
asi spune:
Cristinna e prea devreme sa tragi concluzii.Inca mai ai o saptamana de asteptat.Fa altceva ca sa nu te mai gandesti la asta ca nu e bine.
Liana poate ca daca tot ai inceput cu test pozitiv o sa termini luna tot cu termen pozitiv.
Cami ce mai faci?
Va doresc o zi mai buna decat am eu.

catty spune:
Buna dimineata fetelor,
Raportez. Am fost la eco, azi ziua 13. Doctorul mi-a spus asa:
- la nivelul ovarului stang un folicul de ovulatie de 22 mm
- endometru liniar hiperomogen
- miometru omogen.
A spus ca in comparatie cu luna trecuta endometrul este mai mare si mai "vanjos". Nu inteleg insa ce inseamna "endometru hiperomogen". Ma poate ajuta cineva?
Oricum, continui sa sper ca luna asta se va intanpla minunea, mai ales ca grasul meu chiar vrea sa ma ajute. Stiti ce mi-a facut ieri: a aparut la noi intr-un ziar local o revista care in nr. asta avea subiecte numai despre gravide. A citit tot, s-a documentat omul si aseara mi-a spus ca de luni nu mai am voie sa fumez ca ii face rau lui bebe. La-m intrebat: care bebe, ca din cate stiu eu inca nu este si mi-a spus tare ca nu mai am voie sa fumez. Asta sa o creada el. Ma las de fumat in momentul in care am testul pozitiv si sarcina este confirmata de medic. De baut nu beau, in oras nu merg, mancaruri sofisticare nu mananc, iar fumatul este singurul meu viciu. Daca ma las eu de tigari se lasa si el, asta este pactul sau deloc.
Va pupacesc si vorbim mai tarziu.
catalina
ingeras26a spune:
Fetelor, am venit acum de la Moisa, care mi-a spus (z11, dupa stimulare cu Clostilbegyt):
- fibrom de 18mm (nici o problema ??!!
) - nu stiam de el...cum e posibil sa nu-l vada nimeni pana acum? de ce apare? ce urmari are? ce pot face sa scap de el?
- endometru 6 mm 
trilaminat - nu mi-a spus nimic...
- foliculi cat China...m-a intrebat daca am luat o pastiluta sau 2 si i-am spus ca una, dar mai iau Gynex; pana acum aveam 1 folicul dupa stimulare, acum am:
- OD - 2 foliculi de 14mm
- OS - 2 foliculi, unul de 18mm si unul de 17mm...
Drept pt care mi-a facut un Pregnyl 5000 ui si mi-a spus: maine dim o inseminare, sambata inca una;
Fetelor, m-a intrebat daca stiu care sunt sansele de reusita (in general) la ISA si i-am zis 70% (site Dr. T)...iar ea s-a uitat ciudat, a inceput sa rada (m-am simtit ca ultima proasta) si mi-a zis ca sunt de 15%...
I-am zis ca nu am facut HSG (ca nu mi-a recomandat nimeni...), nu am nici spermograma etc :(
Cu alte cuvinte, m-a desfiintat...
Oricum, de luna viitoare renunt la doctori si ce-o fi o fi...ca mai rau ma imbolnavesc...
Va pupacesc cu drag,
Ingeras
Madana spune:
Ingeras dragalas imi pare asa rau pr. ca esti suparata. Ce zici ti-a gasit un fibrom? Fir-ar sa fie, dar cum asa? Nimeni nu a vazut pana acum? Offff draga mea, ia-le pe rand cu toate analizele, inclusiv cu spermograma sotului, si o sa vina barza si la tine. Hai fruntea sus ca te tin de manutza
nu de alta dar vad ca arunci ocheade butoiului. Te imbratisez si te
.
bubulina
cred ca ai dreptate, nu mai e nimic acum, doar ca ma mai doare locusorul pentru ca ma tot palpez intr-una. Dar nu mai e nimic. M-am mai linistit.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
ingeras26a spune:
Fetelor, au nici nu stiu daca sa ma duc maine la inseminare, sau sa
la liber, cand am chef si sa imi bag picioarele in... situatie.
Madana 
catty spune:
INGERAS dragalas, uite cum sta treaba. Fibromul tau nu este mare si nu ai de ce sa iti faci griji. Pe mine cand m-au operat era in jur de 4 cm si ceva. La mine era nevoie de operatie, dar la tine nu. Cauzele sunt multiple, dar ai sanse ca el sa nu creasca ffff repede. Oricum fibroamele cresc la cm, si de aceea cel mai des operatiile de extirpare sa fac la menopauza pt ca nu mai apare riscul sa se formeze la loc.
Daca te ajuta cu ceva, am 2 ani de la operatie si pe partea stanga mi s-a gasit luna trecuta alt chist, asta ca am facut de ceva vreme curatenie in zona respectiva. Doctorul mi-a spus sa nici nu ma gandesc sa il operez. 

Fa si inseminare si la liber
catalina