Bebelusi de mai-iunie 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Vai ce liniste pe-aici...nu mai bantuie nimeni?!

Andreeaatan in momentul in care apare un copil intr-un cuplu se duce naibii viata mamei,cel putin pentru o perioada buna de timp...casa sufera modificari,viata materiala la fel...prioritare sunt cheltuielile lui bebe,viata de cuplu stagneaza si asta pentru ca barbatul n-a fost dotat cu ovare ca sa inteleaga macar prin ce trece o femeie nu neaparat sa si accepte...cand copilul face vreo 2-3 ani abia atunci poti spune ca-ti revii cu totul,fizic-psihic-material...si asta daca nu-ti doresti un al doilea copil...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Pentru ca si Diana mea a implinit ieri jumatate de anisor, am facut si noi o mica "petrecere" in famelie http://community.webshots.com/album/519305127tMpRkn . La dr. inca nu am ajuns...mergem miine (adica azi la ora 20 la voi). Sint sigur ca a luat frumos in greutate ca stau sunculitele pe ea ca la un Sumo:). O sa vedem miine masuratorile.

Loreen, am vazut si eu conacul...frumooos. Sa-l folositi sanatosi si sa va bucurati de el si mult in dormitorul conjugal la lumina stelutei:)).

Mai scriu miine la mine ca e deja ora 24 si am de invatat. Luni am un examen si nici nu stiu cind am sa reusesc sa mai invat.

Am mai pus si niste poze cu frumusetile mele ambele amindoua:)) http://community.webshots.com/album/458134131tZbylB/7 .

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Buna ziulica si de pe la noi!
Azi sunt mai odihnita, desi iar nu prea am dormit, nu ca nu m-ar fi lasat copilul de data asta, dar de pitici pe creier ce am. S-a trezit o data pe la 2 si i-am dat putina apa - a fost f. incantata si a bagat cornu-n perna pana pe la 4. Cand mi-am zis sa o amagesc iar cu putina apa, ceea ce am si facut si iar a parut multumita. In schimb, eu de teama ca in 10 minute se trezeste tot stateam si nu ma mai dadeam adormita si am stat asa pana pe la 5. In plus ma tot gandeam la targ, ca am ramas ca un copil mic: cand am un eveniment deosebit a doua zi, nu dorm jumate de noapte. Ana s-a trezit pe la 6, de data asta i-am dat sa suga ca mi-era ca se trezeste definitiv . Intre 6 si 8 au fost ceva treziri pentru suzeta, dar asta e!
Sa vedeti faza dura aseara. Cand m-am dus sa ma culc pe la 12 fata era cu cracii-n sus. Imi zic: iar a pierdut suzeta si ma reped sa o caut. Cand colo o avea in gura, o tinea cu manuta... dar era invers bagata (ca e ortodontica). I-o bag corect si dau fuga la barbat sa-i povestesc. SI cand colo, imi spune ca nici macar nu o avea in bot ultima oara cand trecuse pe la ea. Deci si-a pescuit-o singura de prin pat. Sa indraznec oare sa trag speranta ca in curand si-o va baga singura in botic? Cred ca nu, deocamdata, dar suna incurajator.
De dimineata a facut kk cu bombonele, cam cum sunt cele pentru pisici. Sper sa nu fie un inceput de constipatie.
Mult curaj bebelusilor (si mamicilor) care sunt vaccinati azi! Sa fie cuminti si sa nu planga!
Mai voiam sa mai zic una, alta, dar am tot fost intrerupta asa ca mi-am pierdut ideile. Asa ca-mi iau tolba la spinare si ma duc sa mai fac ceva treaba ca jumate de zi calaresc netul, iar jumate de zi ma calareste Ana pe mine, iar in casa
A, mi-am amintit ceva. Cica de la 5 luni incep sa-si recunoasca numele. Ce nume, bietul copil, ca noi din Mogaldea, papusa si alte apelative nu o scoatem. Asa ca am convenit cu berbantul sa incepem sa o strigam pe nume.
Si inca ceva: Loreen, nu strica pisicile canapelele, ca am vazut ca tronau imparateste. Acum imi pare rau ca am dat pisica (bine, as putea sa o recuperez oricand), dar prea era nebuna si obrazncia (alerga pe pereti, ridica mocheta (acum nu mai avem) din hol pe usa de intrare de nu mai puteai intra in casa, imprastia gunoiul). Poate vom lua un animalut mai usor de intretinut si mai putin destrcutiv cand mai creste Ana.
Hai ca va

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Sa-ti traiasca fetele, Iuliana, sunt frumoase foc!
Mi-am amintit ce voiam sa mai spun. Am visat aseara ca eram la iarba verde, undeva pe la Bacau (visez adesea iarba verde de acolo). Si cand ne plimbam noi pe acolo, vedem o femeie si cu o fetita de 2-3 ani pe langa ea. Se plimbau si ele si cand sa treaca de noi fetita varsa tot felul de recipiente in care avea bilute, bucati de jucarii si alte minuni pe care le colectioneaza copiii. SI am inceput sa strangem cu totii de pe jos bunatate de jucarii ca mamaica ei abia se misca saraca si avea o fata obosita si cam batranicioasa! Ei, cand m-am trezit mi-am dat seama ca probabil m-am visat pe mine peste vreo 2-3 ani. Sau cel putin asa mi-as dori sa fie! Acum chiar ca va las ca parca vad ca se trezeste plodalina si eu nu am facut nimik.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

fetele, am inteles ca cele mai multe cazuri de rujeola sunt in constanta, de asta va cheama la vaccin. dar in bucuresti? v-au chemat la fel la vaccin?

si mai voiam sa va intreb ceva: daca acum au facut un vacin special, ce o sa va faca la 1 an? acelasi triplu vaccin sau tot unul special din care il scot pe asta? parca revaccinarea se face dupa cativa ani, nu e cam scurt intervaul sa ii vaccineze cu triplul la 1 an?

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mesaj de la Beatrice:

elly_b - pai eu am nevoie de un cont pe DC nu de adresa de mail. Adica cineva care are un cont si nu-l mai foloseste ca sa pot sa intru si sa nu o mai chinui pe Gabitza!

IoanaIlincam - mai cu strigatul sa stii ca e cam adevarat. Ca Alex intoarce capul ori de cate ori il strig. Si nu numai eu cat si ceilalti care-l striga. Deci lucru cert ca stie cum il cheama! Hihihi

Mai astazi eu stau cam pe ghimpi ca trebuie sa nasca o prietena din CPH si ieri cand am vorbit cu ea avea dilatatie 1 de vreo cateva ore si contractii puternice si nu reusea cu nici un chip sa se dilate si desi moasa ii zicea ca este posibil dupa ora 12 seara sa nasca. Acum om vedea!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Multumesc frumos pentru raspunsurile de ieri.
Ei, ghiciti ce am facut ieri?... am pandit o pe Bia cand isi scutura capul.... ati avut dreptate are legatura directa cu momentul in care face pisu - ha ha ha am prins-o era uda

iuliana - bafta la examen!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

In sfarsit apuc sa scriu si eu cateva randuri...
Nu prea am mai apucat sa intru pe net, ori nu am avut timp ori era netul jos de cate ori aveam si eu chef sa mai bantui pe DC!

Vad ca se discuta de vaccinul antirubeolic, eu nu stiu daca sa i-l fac sau nu.. desi cred ca ar trebui avand in vedere ca noi suntem mai mult plecate decat acasa!

Maya nu prea a luat in greutate cat trebuia si vinerea trecuta am mers cu ea la Medicover si i-am facut toate analizele. I-au recoltat sange din manuta si spre surprinderea tuturor nu a zis nici pas... Maine mergem sa luam rezultatul, abia astept!

De mancat nu prea mananca... am incercat sapte feluri de cereale si vad ca singurele care ii plac cat de cat sunt cele de la Ulker cu fructe pe care le amestec cu un mar copt... Supita nu prea serveste decat doua-trei lingurite si gata!
Maine o sa vedem ce e de facut pentru ca dr. ne-a spus sa nu-i introduc altceva pana la urmatorul control. Cred ca si laptele meu si-a mai pierdut din calitati pentru ca eu nu prea am pofta de mancare si uit adesea sa mananc...
Ea este destul de energica si vesela, nu am mai auzit-o plangand de mult, daca ii acordam atentie rade intr-una si se scalamabaie la toata lumea. In fundulet sta insa nu mai mult de cateva minute cand oboseste si incepe sa se balanseze.

Acum profit de timpul pe care il am la dispozitie sa citesc din urma si revin....!

Multi pupici pentru toti bebicii scumpi!

Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Am facut vaccinul antirujeolic,am plans putin , de fapt incepusem sa dam in plans de cand a pus mana doctoritza pe noi, in drum spre casa am adormit , am papat un bibe plin cu lapte in timp ce dormeam si inca nu ne-am trezit.Dupa vaccin nu am reusit sa-i pun supozitor pentru ca nu am vrut sa se trezeasca din somn. In maxim 5 zile poate da reactie dar cu toate astea este mai indicat vaccinul si implicit o eventuala reactie decta boala..Am scapat de emotia vaccinului si acum speram sa nu avem nici o reactie neplacuta. Erau la bebelusi in cabinet de nici nu aveai loc, de 7 , 9 luni,etc.
Ceea ce mi-a placut gestul doctoritzei, era o fetita mai mare care era bolnavioara, racita cred, tusea si doctoritza a luat-o si a izolat-o intr-un alt cabinet cerandu-si scuze dar nu vrea sa-i imbolnaveasca si pe bebelusi.

Ne-a si cantarit , avem 7 kg.Deci la 7 luni 7 kg.
Pentru bubite ne-a spus sa continuam cu Peritol 2.5ml pana la 10 zile, multumesc fetelor care mi-au raspuns.
Probabil de la crema de corp cu toate ca eu nu folosesc decat ulei fiert sau de la ou.Nu stim sigur.
Fe luam in continuare 15 pic/zi.
D3-continuam cu picaturi D3 natural, 5 pic/zi, noi luna trecuta am facut injectabil.
Nu a putut sa ne faca un control complet pentru ca se grabea sa-i vaccineze pe toti bebelusii pana nu expira timpul de valabilitate al vaccinului de cand il deschisese.Dar ne-a spus ca ne vedem la 8 luni,deci dupa sarbatori.

Si acum surpriza: am facut cunostinta cu Delia si cu Stefan, binenteles si cu mamicile Loreen si Cornelia. Asa mai pe fuga dar ma bucur tare mult ca i-am cunoscut.
Delia este scumpa rau, curajoasa ca mamica ei. Pe Stefan in loc sa-l incurajam ptr. vaccin noi mai mult l-am speriat pentru ca Timeea a iesit din cabinet plangand si saracutu'l-am facut si pe el sa planga, nu mult dar cat sa-si umezeasca ochisorii lui albastrii. Este un scump.

corni si bebe (11 May 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Buna la fete.
La multi ani Olivia sa fii sanatoasa si voioasa. Pisik4ever - sa- ti traiasca bursuca sa te bucuri de multe, multe realzari din partea ei si tot ce ii doresti sa se implineasca, ca tu stii ce ii trebui.
Ce fac puiuti vaccinati, le tinem pumni sa nu faca febra sau altceva si le dam cate un .
Mai mamici care ati vaccinat bbi azi chiar asa cum zice si Pisik si la un an cand trebui sa faca ROR-ul ce fac, scot alt vaccin special pt. cei care au facut acum antirujeolicul? sau inca nu au idee nici doctorii, eu inca nu l-am sunat pe al feti si nici de la cabinet nu am fost sunati.
Loreen - daca ai stii prin cati nervi am trecut pana am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea, ca nu am ce-i face decat s-o las sa isi bage mainile in lingurita, castronel, canita, am renuntat la babetica pt. ca era inutila pana la urma tot trebui schimbata general dupa fiecare incercare de a o hrani, se face ca porcusoru' si ma mai picteaza si pe mine, care nu suport, dar daca nu o las sa faca ce vrea ia nu mai deschide gurita neam, cand i-am spus dr.-ei din spital cum face, mi-a zis ei si ce crezi ca e singura, de parca asta trebuia sa ma consoleze, hai ca de spalat le spala masina da de calcat nu mi-le calca nimeni.
Sa aveti o dupa amiaza linistita.

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput