Bebelusi de mai-iunie 2005 (37)

Continuare de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63260" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (36)
* at_andreea ---

* Loreen ---

* Mariamunteanu ---

* Mariamunteanu ---

* kitty_b ---

* Nelia ---

* Yael ---

* Micorint ---

* Cornelia ---

* Fran ---

* maysa ---

* Tdi ---

* tzumpiloi ---

* pisik 4ever ---

* Ile ---

* Carolinah ---

* mstroie ---

* Alina Balan ---

* Ada_74 ---

* Nefertari ---

* Corni ---

* tamar ---

* Anky ---

* Androix ---

* Mamaruta ---

* Robotzica cucului ---

* Carmen-Emiliana ---

* Andra_bb ---

* Mygirl ---

* Roisin ---

* Florentina G ---

* red rose ---

* corail ---

* Stefania Nicolae ---

* lucas ---

* Beatriced ---

* alina_a ---

* monu ---

* Boobooricu ---

* gabitzam ---

* Babygirl ---

* danib ---

* ChrisDun ---

* Cloreta ---

* Margott ---

* Simonaeus ---

* Cezara08 ---

* Andutzy ---

* Gusta ---

* denisa73 ---

* geanina anghel ---

* Ruxel ---

* Aurasa ---

* Mercedes ---

* Sim76 ---

* OlgaTarziu ---

* Danelutza ---

* Tora97 ---

* inesuca ---

* Iuliana ---

* viviT ---

* Sufletzica ---

* NewMami ---

* elisor ---

* Crissi ---

* andreea.a ---

* Pengunica ---

* Speranta nu moare ---

* monicica ---

* Crissu ---

* laura radulescu ---

* Mickyyy ---

* ioanailincam ---

* Luluku ---

* isto2005 ---

* elly_b ---

Raspunsuri

gabitzam spune:
G=greutate, T=talie, S=sold, B=circumferinta burtii
Masuratori dupa nastere!
Beatriced: 60 Kg, T 74 cm, B 89 cm, S 93 cm, target: 55 Kg, strategie: sport, abtinere de la dulciuri
Carolinah: 66.5 Kg target: 60 Kg, strategie: sport la domiciliu, abtinere de la dulciuri si paine
Luluku: 69 Kg, T 81 cm, S 109 cm, target: 55 (52) Kg, strategie: sport la domiciliu, masaj, abtinere de la dulciuri, paine, fainoase, si la orice mai ingrasa...
Mickyyy: 74 Kg, target: 65 (60), strategie: deocamdata plimbare cu carutul si alergat dupa Malina
Gusta: 67 Kg, T 84 cm, S 94 cm, target: 64 (57) Kg, strategie: asteapta sa renunte dulciurile la ea, ambitie: a renuntat la dulciuri si la paine, deocamdata...
Sufletzica: 70 Kg, T 78 cm, B 89 cm, S 102 cm, target: 60 (57) Kg, strategie: nu paine, dulciuri, junk
Mygirl: 65 Kg, T 89 cm, B 98 cm, S 102 cm, target: 55 (52) Kg, strategie: mers km intregi cu carutul, carat copilul in brate si aerobicul la care ajunge din cand in cand.
Androix: 88 Kg, T 98 cm, B 108, S 115, target: neprecizat, strategie: Montignac, sport domestic, mersul la sala
Tzumpiloi: 59 kg, T 77 cm, B 87 cm, S 96 cm, target: 52 kg (fara celulita si cu muschi abdominali fermi), strategie: cu rolele prin parc, sport la domiciliu
Corni: G 63, T 89 cm, B 96 cm, S 105 cm
Olga Tarziu: G 66, T 75 cm, B 84 cm, S 105 cm
Andreea.a: G 56, T 76 cm, B 81 cm, S 96 cm, target: macar 50...
Elisor: G 77 kg, T 87 cm, B 98 cm, S 111 cm, target: 65 kg strategie: fara dulciuri, paste si mult sport
Alina.a: G 79 kg
Pisik4ever: G 73 kg
Andreeaatan: G 98 kg, T 98, S 105, strategie: 6-7 antrenamente pe saptamana (impartite cat se poate de egal intre weight-lifting, stretching si tae-kwondo) si calcularea caloriilor in ideea unui regim low-carb.
Cat am slabit!
Beatriced: G 59 (-1), T 70 (-4), B 82 (-7), S 90 (-3)
Carolinah: G 61.2 (-5.3)
Androix: G 85.5 (-2.5), T 92 (-6), B 103 (-5), S 111 (-4)
Olga Tarziu: G 63.5 (-2.5), T 69 (-6), B 77 (-7), S 99 (-6)
Gusta: G 65.5 (-1.5), T 83 (-1), S 93 (-1)
Tzumpiloi: G 58.5 (-0.5), T 72 (-5), B 85 (-2)
Andreea.a: G 55 (-1), T 73 (-3), B 79 (-2), S 93 (-3)
Elisor: G 73 (-4), T 82 (-5), B 88 (-10), S 108 (-3)
Mygirl: G 62.6 (-2.4), T 82 (-7), B 92 (-6), S 99 (-3)
Pisik4ever: G 68.5 (-4.5)
Corni: G 60 (-3), S 102 (-3)
Andreeaatan: G 95 (-3), T 91 (-7)

gabitzam spune:
Azinoapte Andrei cred ca l-a asteptat pe Mosul, ca s-a sculat de doua ori, ceea ce n-a mai facut de multa vreme. Mai ales ca de cind ii dau siropul antihistaminic doarme pina dimineata fara pauza.
Azi i-am bagat si eu in sfirsit carnita de pui in piureul de legume. Am stat cu emotii pina l-am vazut ca maninca. De fapt, de citeva zile maninca fara sa mai plinga si fara figuri. Se strimba el putin la primele lingurite, dar pe urma inghite tot fara probleme, ca m-am si minunat.
Voiam sa intreb voi cit si cum fierbeti carnea de vita pentru bebelus? Ca doar n-am sa pun oala de fiert sub presiune pentru o ciosvirta de carnitza.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

monicica spune:
Salut
noi suntem foarte incantati de jucariile de la Mos Niculae, se joaca bebe de azi dimineata intruna.
andreea.a vroiam sa te intreb ce fel de exercitii ai facut tu pentru "sunculitele laterale" ca pe mine alea ma dispera, alea se duc cel mai greu...
vaccinurile in germania arata in felul urmator
2 luni: diphterie, pertussis, tetanus, hib, polio, hep.B
3 luni: diphterie, pertussis, tetanus, hib, polio
4 luni: diphterie, pertussis, tetanus, hib, polio, hep.B
11 luni: diphterie, pertussis, tetanus, hib, polio, hep.B plus
masern, mumps, röteln (aici e si rujeola) plus
varicela
15 luni: masern, mumps, röteln
5 ani: diphterie, tetanus
9 ani: diphterie, pertussis, tetanus, polio
Noi ce am facut pana acuma: asta combinat,numai 1 intepatura in picior, bb nu a plans deloc si nici nu a avut vreo reactie.
Mai haios e ca eu vorbind cu doctorul am decis sa fac si eu asta masern, mumps, röteln (rujeola, oreion si rubeola) ca eu nu am facut nici o boala a copilariei cel putin constient si a zis ca mai bine fac avccin, si sa vezi acolo efecte secundare, mi s-a umflat mana si m-a durut cateva zile...La noi, bb e mai puternic :)
Nu mai faceti intalnire a mamicilor si bebeilor?
Monica

Cornelia spune:
La multi ani, Nicolae si Nicoleta!
Multumim pt. urari si aprecieri.
Loreen, sa stapaniti sanatosi casuta si sa fiti fericiti in ea! Nu te mai necaji pt. "problemute". Casa arata minunat, iar camera Deliei este SUPER!
La noi a venit Mos Nicolae. A fost destul de darnic cu copiii, dar nu a uitat-o de tot nici pe mami.
Si eu sunt in ceata cu vaccinarea antirujeolica. Nu am fost inca la controlul de 7 luni, nici nu am sunat la cabinet. Parca nu l-as vaccina, cu toate ca ma indoiesc sa mai aiba anticorpi, la cei cativa ml. de laptic matern pe care i-a supt...
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

kitty_b spune:
La Multi Ani ANA MARIA sa cresti mare si frumoasa siva doresc un Mos Nicoae bun si bogat la toata lumea.
Loreenfelicitari de apartament sa va bucurati de el impreuna cu pustioaicele tale frumoase. Te invidiez am vazut pozele arata foarte bine si e foarte modern.
Noi deja ne pregatim de plecare chiar daca mai sunt doua saptamani, dar sunt atatea cadouri de luat si sunt in criza totala de idei.E asa ciudat cand eram in Romania si venea Craciunul aveam atatea alternative de cadouri dar era problema banilor acum pot spune ca e invers adica nu stiu ce sa iau indiferent de pret.Cum ti-a si omul asta nicicum nu e bine
Ce se intampla mai in Romania cu preturile ca acuma ca mergem acasa am rugat-o pe mama sa mai ia una alta pentru cat stam acolo si intepenesc cand imi spune preturile.Inclusiv un tarc costa de la 4 milioane in sus iar aici e 50 CAD adica 1.3 milioane, noroc ca tarc si scaunel am primit de la o vara din Rom asa ca nu o sa am treaba nici acuma in concediu nici in aprilie cand o sa-l las la mama pe Paul pentru cateva luni.O si sa nu mai spun de borcanele ca am lesinat, eu aici nu cumpar la borcan doar daca mergem undeva in oras pentru mai multe ore dar oricum sunt de 4 ori mai scumpe acolo.Deci absolut la orice sunt de 3-4 ori mai mari preturile si de salarii sa nu mai vorbim.Eu nu zic ca mancarea la borcan nu e o necesitate ca poti gati dar si atunci.
Oricum de abia astept sa mergem sa vad cu reactioneaza Paul la atata lume noua probabil ca va fi rupt de oboseala tot timpul cu atatia in jurul lui.
Noi azi vrem sa cumparam olita si sa incepem trainingul.
Pupici

Luluku spune:
Salutare, iaca am reusit si eu sa scriu ceva....in ultima perioada am reusit doar sa va citesc...din 5 in 5 pagini, pentru ca si gagica mea se inscrie in trend-ul actual al trezirilor dese din timpul noptii din diverse motive: cazut suzeta, dat cu capul de pat, pentru ca e tare fatzaita, sau vise urate (cred) ptr. ca incepe sa planga in somn.
Am si eu o problema, am sesizat ca borcanelele cu legume sau legume cu carne de la Hipp si Nestle contin sare iodata, si anumite sortimente de mixuri cu fructe contin acid citric ( si am inteles ca este destul de cancerigen acest adaos alimentar)....voi stiti sa existe mancarica de bebei la borcanel fara minuni d'astea?
ca o sa trecem si noi la supica de legume si piure si speram ca din cand in cand as putea sa ii dau ceva mai divers decat morcov cu pui si cartof...bine, mai sunt si alte variante, dar cred ca astea sunt baza....
La multi ani! era sa uit .sper ca Mosu' a fost darnic
Va pup si va romit ca mai revin
chiAR pe cand o noua intalnire mamici si bebei- sper sa ajung si eu de data asta
Poze Georgia
Luluku + Gargaritza- Veveritza Georgia - 26.06.2005

Androix spune:
Salutari, si La multi ani de Mos Nicolae!
Loreen, felicitari sa fiti fericiti in casuta noua, stai linistita: se schimba locul, se schimba si norocul! Nici eu n-am putut vedea pozele cu covorul cu vaci.
Cornelia, in schimb am vazut pozele cu spiridusii tai si imi venea sa mananc monitorul, asa sunt de scumpi! Sa-ti traiasca mosuletii!
Gabitza, si Filip este extaziat cand vede cate un balon. Deci ce v-techuri, frate??? Daca ii dau un balon cu heliu lesina instant. Si super misto costumul pe care ti l-ai luat.
Monu, si Filip doarme ziua cu un prosopel mic 20x20 cm. De fapt are vreo patru ca le molfaie pana adoarme si tre sa le mai schimb ca se murdaresc. Si moare de placere sa si-l puna pe fata pana adoarme. Ia vezi poate reusesti sa inlocuiesti pernuta.
Pana la urma a venit mosul si la noi: pentru Filipel a adus o pereche de botosei din piele intoarsa, o pereche de teneshutzi si doua perechi de sosetele super haioase aduse toate de mosu tati, si mai pe urma o albina colorata si zornaitoare si doua borcanele de fructe de la mosul mami. Pentru tati a adus mosul un deodorant, iar pentru mami femeia la curatenie Saptamana trecuta cand m-a sunat a zis ca numai marti poate veni ca in rest ori lucreaza ori e luata deja. Si eu am zis ca foarte bine sa vina, dar am uitat cu desavarsire ca azi e sarbatoare
A trebuit sa smotruim impreuna, asta este, imi pare rau dar n-am avut ce face. Aaa, si mosu mi-a mai adus o razatoare pentru calcaie si o cioco amaruie (ca conform lui monty este mai dietetica ashea) siiiii nu mai putin de 12 pungi de biscuiti dietetici deci Andreea, mi-am facut provizii serioase
Cu INTALNIREA eu zic ca ar trebui sa ne miscam, ca Lucas propusese sa ne vedem inainte de Craciun. Deci ne mobilizam?
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

andreeaatan spune:
Am capul cat o banita, am lucrat mereu la calc, cu o pauza de 2 ore cat am fost afara cu Stirbu'.
Si mi-a mai venit o lucrare, tot pentru un prieten. O sa-mi cumpar o tona de pudra proteica.....
Mai ce preturi la exersaucer, in SUA, cu vreo 25 dolari, sa mori, nu alta.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

ChrisDun spune:
La multi ani Nicoletelor si Nicolailor !!!
Loreen, wellcome back! Sa fie intr-un ceas bun mutarea voastra! Si, dupa cum zicea si Fran, sa vina si vremuri mai bune pentru tine!
Luluku, exact despre asta vroiam si eu sa intreb: acidul citric !!! I-am luat gazei mele mai demult "Fulgi de cereale cu lapte si banana" si "Fulgi de cereale cu lapte, mar si morcov" de la Milupa. Si pe ce credeti ca imi pica okii azi?! Pe ingrediente. Fulgii cu banana nu au acid citric, insa cei cu mar si morcov au! Imi venea sa plesnesc de ciuda! I-am dat totusi azi o portie... prima si ultima! Asta pentru ca ramasesem fara lapte, mere si biscuiti, si mi-era lene sa mai merg sa cumpar....
andreeaatan, multam' mult. N-am apucat inca sa citesc...
Anky si Loreen, eu n-am reusit sa intru pe pozele la care ati dat azi link...
monicica si Tdi, dar BCG-ul l-au facut in maternitate, nu? Tdi, parca tu citai din carnetul de vaccinari... si am avut impresia ca nu ai scris de BCG.
Numai bine,

pisik 4ever spune:
ChrisDun,voiam sa-i iau si eu tetina nuk de varsta a doua, ca tot cu prima suntem, dar ma descurajezi. din tot ce am incercat, asta e preferata ei, dar acum mi se pare cam maricica pentru tetina asta.
fetele, m-ati linistit cu dintisorii ca taica-su incepuse sa ma bage in dubii... ca poate nu-i mai dau dinti la fata!!!
haideti ca odata mi-am pus si eu fundul la treaba sa va arat ce ne-a adus mos nicolae anul asta cu ocazia asta bebelina a vazut unde erau pitite ghetutele in dulap ca urla de mama focului si mami n-a reusit sa caute omida pe ascuns. asa ca i-am zis sa profite sa caste bine ochii anul asta sa vada unde pune mos nicolae cadourile, ca la anu' o sa vina la ghetute. acum era si el derutat ca noi cu ghetutele stam cam prost, inca nu am asimilat conceptul..
aici vaccinul contra rujeolei se face la un an, impreuna cu rubeola si oreionul. sunt de acord cu fetele care zic ca sa faci vaccinul in mijlocul epidemiei e nasol, ca pana isi face efect.. trece baba cu colacii... eu nu ii fac la matza. noi o sa venim acasa de craciun o fuga.
You're unique. Just like anyone else.... si
bursuca 08.05.05