Bebelusi de mai-iunie 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare din nou! Am dat papa la boboc (i-am dat si niste apa la bibe dupa baita, mama, ce i-a placut, cred ca se usca copilul de sete seara de la cereale + baita si ma gandesc ca lapticul dinainte de somn nu-i era suficient), i-am facut masaj (azi pentru prima oara in viata ei ca pana acum nu a avut privilegiul, nu prea s-a omorat dupa aceasta activitate) si am adormit-o. Cu apa la bord si cu masajul sper sa doarma mai bine la noapte si sa nu mai aud de foieli prin pat.
STefania - e amuzanta rau Bumbuta si sa-i traiasca dintzosii! Eu parca m-am cretinizat, trec zile intregi fara sa-i fac poze ANei, nu stiu ce-am patit ca inainte eram mereu cu blitzu'n ochi
Ah, nu mai pot de pofta sa ma prapadesc niste banuti maine la targ. AM vrut si azi sa ma duc la Mall-ul cel nou ca ma mancau rau palmutele, dar mai bine ca m-am abtinut - pana la urma am ajuns la reclamamascata si i-am luat o caciulita din aia care mai mult se pune pe varful capului, nu stiu cum sa va explic. Din cate am inteles, maine e si un targ de cadouri pentru oameni mari, asa ca poate rezolv si o parte din cadourile pentru Craciun.
Loreen - si eu ma gandeam la anul trecut pe vremea asta. Pe atunci ma intrebam cum va fi la anul pe vremea asta? Si incercam sa-mi imaginez cum vor fi sarbatorile cu un bb in casa. Nici in inchipuirile mele cele mai frumoase nu era asa de bine. Pana la urma de ce sa ma plang? De mancat mananca fara sa faca figuri (in sfarsit i-am dat sucul de morcov, i-a placut la nebunie, dar ii era si foame rau ca se facuse 6 seara si ea mancase la 1), a inceput sa ia in greutate bine de tot (a depasit 7 kg), nu plange decat de singuratate , e vesela si sanatoasa. Mai face ea figuri noaptea, dar ce sa-i faci: copilul perfect nu s-a nascut inca.
SI eu am observat ca mult lume ne-a parasit si chiar ma intrebam daca revii dupa mutat, ca prea multe s-au dus si nu s-au mai intors. Si ELisor nu mai apare. La fel si Gusta, sa ne zica ce-a facut. Ce sa mai zic de Inesuca, Crissi de care nu mai stim nimic de luni intregi. SI multe alte fete, sper ca sunt bine si nu scriu doar din lipsa de timp.
SI pe mine ma bate gandul sa o mai raresc cu mersul cu Mogaldea prin magazine. Cred ca maine la targ e ultima iesire cu ea, mai ales daca gasesc mai repede femeie si incerc sa plec cateva ore pe zi ca sa se obisnuiasca impreuna. Nu are rost sa o expun la riscuri inutile.
Hai sa aveti o noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Monicica-toata ziua m-am gandit la faptul ca tu ai inceput recuperarea dupa cezariana la 2 luni dupa eveniment.
Vreau sa-ti spun ca te admir si te felicit pentur modul in care ai trecut peste cezariana. Ai si doctori buni, ceea ce e vital...
Eu stiu toate chestiile astea, pe care le-ai folosit tu dupa nastere, dar nu am putut aplica nimic din n-spe motive.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Buna seara

eu am avut azi o zi infecta nu va mai zic, sculata cu noaptea in cap si cu diverse treburi care s-au soldat toate cu tepe si cand sa ajung acasa scap geanta si cade rasturnata intr-o balta ...numai bebe e numa' zambete...

aaa.. de mult vreau sa va intreb si nu apuc...voi mai tineti bebele in port-bebe?...sau cum ii zice ..marsupiu...Pana cand e safe sa ii caram asa... adica ma gandesc sa nu se rupa chingile alea....ca de spatele meu ma prind singura...

andreeaatan ... multumesc, cred ca am avut noroc....oricum am invatat o chestie si anume cat de aiurea poti sa iti formezi niste pareri numai din carti...eu asa citisem si peste tot maare panica cezariana = fara sport si vaaai ce belea se deschide toata cavitatea abdominala etc. si alte chestii care m-au facut sa imi fie tare frica de varianta asta pe perioada sarcinii si ceea ce a fost mai naspa, sa ma umple de groaza in momentul in care cu dilatatie 10 si dupa 18 ore de travaliu sa fie clar ca ma taie. Si nu au fost absolut deloc nasterea si recuperarea chiar asa nasoale cum pricepusem eu din carti. Cum iti mai merge cu exercitiile?

Succes maine bebeilor la vaccin :)
voi ce parere aveti? eu am facut vaccinul asta in timp ce il alaptam pe bebe... o fi insemnand asta ceva pentru el?

seara buna
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Fetelor, cu vaccinul la dr. Munteanu , pe noi nu ne-a sunat nimeni . Probabil ca nu are nimeni tel. nostru, cu toate ca eu am disperat-o vreo luna cu telefoanele pe mobil, evident. Maine dau un tel. si poate ne vedem pe la 12 . Eu eram aia care nu vaccinam copilul, dar parca nu am curaj sa nu i-l fac, mai ales ca vreau sa merg cu el la petrecerea de Mos Craciun.

Ruxel, Stefan papa totul superpasat! Orice bucatica, oricat ar fi de mica, o da afara din gurita! Nu apuca sa se inece, ca e tare vigilent!

Felicitari Alex pt. performanta!!!! Maine, poimaine o ia la fuga . Felicitari tuturor mergaretilor in patru labe! Stefan nu s edeplaseaza dacat prin tarare pe spate si in cel mai bun caz prin rostogolire. A, si sportul preferat e aruncatul pe burta sau spate din fundulet!

Gusta, Elisor, dati un semn, va rugam!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna seara,

scrieti, scrieti nu gluma:)
In primul rand, Loreen felicitari pentru noua casa.
VAd ca aproape toata lumea a primit ceva de la mosu'.
Nu am timp prea mult, mi-e somn si vreau la nani.
Fata mea e ceva mai bine, tuseste tot mai putin si parca papa si mai bine.
Zilele astea a fost mama plecata la mosie si mi-a cam mancat urechile ca s-a obisuit sa stea cineva cu ea cand e treaza si nu are chef sa se joace singura. Am vazut ca o distreaza daca dansez in fat ei sau fac temenele :)))
MI-e drag sa stau cu ea dar treaba cine face?
In schimb doarme toata noaptea pana in jur de 6-7 dimineata. Am reusit sa o aduca din nou la ora 22 de culcare, nu stiu cum dar am reusit.
Fetele cate va chinuiti cu lingurita, biberonul cu lingurita e super!
VA pup, sper sa am timp mai mult sa intru.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Multumim pt. urarile vis-a-vis de dintisori.
Mai fete probabil ma credeti o mama nebuna ca ii dau fetii sa manance cu polonicul, dar va jur ca nu a vrut sa manance cu nici una din linguritele ei si avem trei, de fapt culmea e ca manca tati marti seara, ca venise lihnit de la serv ca au avut o mancare naspa si nu a mancat-o si hai sa stam si noi cu el, era opt si ceva ceasul, isi incalzeste tati ciorbita si se aseaza la masa, bumbu mai sa-i sara in castron si zic dai sa guste ca se potoleste, si ea nimic, hai sa-i dau cu una din linguritele ei, nici nu a vrut sa deschida gurita, si atunci am luat aceea linguroaie de plastic - zic macar sa nu fie metal, ca de cand e iepurila parca vrea sa isi infiga dintisori in lingura, si ei bine a mancat fata 1/4 din castronel al ei de data asta, vreti sa stiti cum a mandat dimineata 1/3 de borcanel de la hipp - mere cu afine - primele lingurite normal ca orice finta normala pe urma nu a mai vrut si in timp ce eu spalam recuzita o i-a cumnata-mea in brate si se intinde dupa capacul de la borcanel care era pe masa si asta zapacita i-l da si il duce la gura si ce credeti il linge - poate intradevar sunt nebuna dar si disperata ca nu mananca drept pt. care i-am pus pe capac si fata a lins si uite asa a papat 1/3 din borcanel, cu lingurita nu si nu.
Ruxel - si bumbu se mai ineaca cu banana pt. ca probabil incearca s-o inghita mai repede dar tot singurica se desneaca, nu iti imagina ca ramane fara aer nu stiu cat sau eu stiu ce, e ceva foarte scurt, si eu m-am speriat prima data dar era mama de fata si ea e o panicata din fire si eu sa ma tin viteaza am astepta unpic si a fost ok pt. ca se pare ca totusi ei se descurca foarte bine nu stiu cum dar o fac.
Loreen - scumpa, pai proportia ar fi cam asa 1/4 in burtica si 3/4 pe noi.
Hai ca am scris un pomelnic daca nu aveti chef nu cititi.
Noapte buna la mamici si bbei.

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

in sfarsit acasa ...

am venit vineri in buc si inca mai despachetez, aranjez, trebaluiesc etc ... ma fetelor greu e sa te cari cu cortul o data pe luna dintr-o parte in alta. vestea buna e ca acum am net si in buc. inca o veste buna e ca IN SFARSIT mi-au plecat socrii. apropo ca tot citeam de soacre pe aici la un moment dat cred ca va bat de departe ...

eu am ramas rau in urma cu cititul. am reusit sa anihilez capitolul asta si nu ma mai bag in arhiva nici daca ma picati cu ceara ca deja sunt cheauna.
am auzit ca e rost de intalneala .... vreau si eu! vreau si eu! am ratat una in cta si n-as vrea sa o ratez si pe asta.

azi am fost la dr si avem 7850 g si 67,5 cm.
gabitza poti sa ne treci si pe noi la 5 luni?
tanti dr e super multumita de ea. ne-a dat unda verde pt ficatel si galbenus (dar noi i-am luat-o inainte cu galbenusul avem 2 la activ). i-am dat si peste sfaramitat si nu va spun ce deliciu a fost.
in rest banana cu branzica de vaci, incercam zilele astea si dovleac cu galbenus si a zis ca e suficient pt 5 luni.
cand am venit o rugasem pe bunica-mea sa-mi faca o supa cu galuste cu gaina de tara .... dumnezeiasca. imi era o pofta ... ca eu nu am veleitati din astea. si normal ca a bagat si gaga mic nasul si i-am dat supica si i-am pisat o galusca de nu se mai oprea copilul din mancat. eu i-as lua-o dr-ei inainte cu diversificarea ca am un gaga mancacios si pe langa faptul ca nu face nazuri cand ii dai ceva nou si bun (pe langa amestecaturi de bebe ... supe, ciorbe si alte minunatii pt adulti) mai si pleascaie de parca nu a mancat de o saptamana si face un scandal daca ii iei canuta sau lingurita de zici ca n-ai avut noroc in viata.

acum mancam si noi in scaun de masa si nu va imaginati ce fericire si alintatura (ca pe ala nu l-am mai carat in cta).

noi de mos nicolae am primit de la bunici premergator (ala de la primii pasi) si de la restul (adica mama si tata) carticele de baie, o steluta cantatoare, un set de caciulita cu fular winnie de pooh, mai multe bluzite, pluovarase, pantalonasi .. si nu mai stiu daca mi-a scapat ceva. am lasat-o vreo 10 min in premergator si topaia copilul si se lupta cu toate butonasele si luminitele de zici doamne ce-i asta. bine ... ca nu-si misca piciorusle, ca inca nu am ajuns la performanta asta dar statea in el ca in scaunel. era tare haioasa. o sa pun si poze zilele astea. mi-a fost frica sa o las mai mult ca cica ar trebui sa poata sa se ridice singura in picioare si noi abia avem tentative de ridicat singura in funduletz. desi parerea mea personala este ca nu stiu ce rau ar putea sa-i faca ca e pus la nivel maxim, abia atinge cu varful picioarelor podeaua si sta in el exact ca in marsupui, numai ca are o masuta colorata in fata.

loreen, felicitari pt noua casa. sa o udati la greu (daca nu ati facut-o deja) sa va bucurati de ea si sa dea d-zeu sa fie trainica si sa va aduca bucurii ca tare mult ai mai tras cu ea.

beatrice pt ce ai nevoie de adresa de mail? eu o am pe cea de dinainte sa ma marit si nu mai primesc acolo decat spam-uri si o mai verific ocazional

monicica cam toate marsupiile tin cam pana la 9 kg. deci noi inca mai beneficiem de plimbari la inaltime. nu mai ai carticica lui? ar trebui sa scrie pe undeva

hai ca m-am intins cat pt toata saptamana de neintrat pe dc.

va pup si merg la nani ca sunt franta

mami de annelies(30.06.2005)
poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza! Dupa doar doua treziri noaptea asta ma simt parca as fi dormit 24h...asa ca azi am avant ptr curatenie. Incet, dar sigur ptr sarbatori.
Loreen, Cornelia, Coni, bafta la vaccin azi, sa nu-i doara pe micutzi si sa nu aiba reactii adverse. Eu daca inca alaptez inseamna ca are anticorpi de la mine? Eu nu pot sa o vaccinez pe Alex ca abia i-am facut vaccinul de 6 luni, asa ca abia pe la 8 o mai pot intzepa. Poate pana atunci scapam.
Da ce meniuri papa copiii vostri...ma mai mir dc nu vrea Alex sa mai manance piureul maeu fara gust. Gata, prind curaj si ii gatesc si eu ceva bun. Alex nu vrea sa manance mai nou nici cu lingurita si nici cu canuta cu gauri, ci...direct cu cana, chiar dc e piure ea prefera sa-l "bea".

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Neata,
Cezariana-mi s-a desfacut de 2 ori pielea de pe dansa. Si in ziua de azi am o durere ca un cutitas mic, nu ca un cutit, in partea stanga, parca ma tine acolo. Asta acumulat cu marea prostie romaneasca ca minim 6 luni nu ai voie sa faci efort, bine, eu am tras de mine ca de un cal cu treburile casnice si mergeam zeci de km cu caruciorul ca sa slabesc. Cumulat cu investitii imense in casa, care nici azi nu s-au terminat, nu au ramas bani pentur mine. Din punctul asta de vedere, egoist, pot sa zic ca acum o duc f. rau.
Si tot ce spune Monicica este atat de logic, dar nu cu un sot care cand aude de femeie angajata pentru copil sau pentru treburi casnice face icter. El a crescut cu n bone, toate ticaloase, una le-a furat din casa...
Maica-mea departe, la 350 km si nu se poate muta inca...
Azi e ziua lamentarilor la mine. Vai-vai...

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata....

La multi ani ...pentru Olivia si Bianca Maria pentru cele 7 luni
La multi ani ...pentru Ana la prima jumatate de ani implinita...

Cum ati dormit sau mai dormiti?

La noi programul a fost cel clasic...trezit si nema somn de la 7 dimineata...de fapt ar fi dormit insa a sunat vecinul de jos si gata somnul...Si-a baut laptele si sunt tare curioasa daca mai mananca altceva pe ziua de azi...

Stefania bine ca papati si atata...ce conteaza ca lingura este ca polonicul...si bine ca suporti sa dea pe ea...eu am avut obsesia hainelor curate de la Bianca si sigur nu mi-a trecut nici acum...nu o las sa-si bage mainile in castron...iar daca vad ca da pe ea ma apuca pandaliile...Este una din pasarelele din stolul mare...

Elly bine ati revenit pe plaiuri dobrogene...

Monicica eu nu o mai pun in marsupiu cam de vreo 2 luni ca ma rupe la spate,iar acuma infofolita sigur s-ar rupe cu totul...

Cloreta,Elly ...inca n-am apucat sa-l udam ca nu mai avem cu ce...am ramas chei de tot in buzunare mai ales acum de sarbatori...Las' ca-l uda popa maine cand vine sa faca sfestania...si cand om avea dam si noi...pana atunci va ofer la toate si ...

Cornelia mai bine suni tu ca sigur nu si-a incarcat dr.memoria cu numarul tau de telefon...Cand am fost la control chiar am intrebat-o de vaccin si mi-a zis ca pana la un an nimic...ca acuma sa intre in fibrilatii cu astia mici...inseamna ca-i nasoala treaba...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput