Bebelusi de mai-iunie 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mesaj de la Beatrice:

Mai Alex nu prea sta mult in fund, ii place mai mult pe burta si sa mearga de-a busilea... Sa cotrobaie peste tot si sa manance florile, adica frunzele... hihihi
Mygirl, felicitari.. Super tare Alex... Pai pupici de la Alex pentru Alex...

Stefania Nicolae, mai dar nu e prea mare lingura aia pentru ea?

Noi iar am fost astazi la piscina, lucru clar Alex si-a pastrat reflexele din burtica... Da din maini si din picioare la greu, ca un pestisor... Era un scump! Si a inghitit o gramada de apa, dar asta nu l-a impiedicat... Apoi a dormit vreo 30 minute cat noi am stat fetele la o cafea... Acum este in pat si se joaca... Si eu stau cu voi!

Gabitza, multumesc mult pentru copy, paste... off!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Am ceva emotii, m-a sunat si pe mine de la cabinet si ne-a programat maine la ora 12,00 pentru vaccin antirujeolic.
Loreen,ai vazut ca au dat de tinePrimesc amenzi daca nu isi fac datoria.
Cand te duci la vaccin?

corni si bebe (11 May 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ruxel eu nu-i pasez Deliei cam de vreo saptamana si vad ca mananca bine...biscuitii ii musca...a renuntat la inmuiat...iar daca cumva se inneaca ii frig vreo doua dupa ceafa si gata...

Stefania pofta buna draga...da ce-i cu polonicul ala de lingura...?!papa Bumbu ceva cu el?Ciorbe ii dau si eu drese sau nu,cu painica...

Androix am furat-o si eu cu usturoiul...iti muta nasul pe undev ape la vecini...a mea este fana usturoi iar zeama aita este printre favorite...Maine am program de spaghete cu shampinioane si sos de usturoi,numai sa vezi cu ce fata vine de la vaccin...

Elisor sunteti bine nu?! Precis nu va merge net-ul de nu ai trecut de atatea zile pe-aici...

Gusta nici o veste de pe 25...s-a intamplat ceva?

Azi a fost una in zilele pline de esecuri culinare...flit pe toata linia,mai putin la lapte dar si ala cu masura sa nu se-ngrase...Nu stiu ce-a avut ,sper ca tomorow sa revina la sentimente mai bune,nu de alta da' tocanita era mortala nu mai zic de mamaliguta cu fagaras...Las' ca stateam eu cu lingura la oala si dupa aia tipa iar hainele pe mine,doar ce m-am obisnuit cu silueta mea actuala...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Corni maine la 12 si noi...sa vezi balamucul naibii ce va fi acolo cine stie cati copii vor fi...poate si bolnaviori printre ei...venim pentru una si plecam cu mai multe...Sa le facem cunostiinta la fete maine...

Beatriced esti o baftoasa sa ai un asa copil cuminte...bravo lui Alex ca o intelege pe mami ca vrea si ea sa stea cu fetele...Cu forumul nu ai mai rezolvat nimic?!...

Newmami si voi lipsa...plecati prin concedii?

Nici Mickyyy nu a mai trecut,Nefertari,Florentina,Robotzica,Ada...si aproape toata lista...fetele sunteti bine,nu-i asa?!

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Nici eu nu sunt incantata de ideea de a merge la cabinet dar am vazut ca nu am de ales.
Sper sa nu se pricopseasca cu alta boala si sper sa nu faca vreo reactie urata la vaccin, cred ca ai nostrii bebei sunt cobaii lor, daca pana acum nu s-a mai facut vaccinul asta la 7 luni.
Eu sunt tare panicoasa,te simt mai relaxata si imi da curaj.
Da, ne vedem maine, oricum eu nu stau in cabinet pana ne vine randul, ori pe afara , ori prin masina.O sa ma uit dupa voi.

corni si bebe (11 May 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

ioanailincam, a mea se chitaie pana vine mami si o pune in fundulet. de ce sa faca ea vreun efort???

beatrice, bursuca ii transmite lui alex ca omida o pot partaja, dar papuselele o sa le tina doar ptr ea.

olga, curaj! acu' vreo doua seri eram asa de nervoasa ca incepusem sa ma gandesc la divort, dar azi bursuca s-a simtit iar bine si a reinceput sa respire pe nasuc, si acum desfacem o bere sa sarbatorim. o sa treaca... si perioada asta dificila. incearca sa nu te mai duci noaptea deloc si trimite-l pe tati, e posibil ca dupa 3 nopti sa nu se mai scoale sa te cheme. uite ne apropiem de weekend, e un moment potrivit.

loreen, o splendoare de casa aveti mai, lasa gandurile negre si bucurati-va de ea! si... ai dreptate, nu exista dreptate pe lumea asta!!! cata ingratitudine!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Corni stai linistita ...probabil ca este mai sanatos sa le faca vaccinul la varsta asta decat doamne fereste sa faca boala...Cu o ora inainte de vaccin punei un paracetamol supozitor,desi nu au reactii adverse la el...se face in manuta si nu are restrictii la mancare inainte si dupa...Pe mine ma busea rasul cand i-am auzit vocea asistentei... disperata la greu...eu cred ca ajung pe la fara un sfert poate nu o fi asa aglomerat si scap repede...

Fetele dorm,curatenie am,mancare la fel,hainele spalate asa ca m-am uitat pe pozele copilasilor vostrii...si ma uit si ma minunez cum trece timpul...parca ar fi niste ciupercute care infloresc dupa ploaie...anul trecut pe vremea asta ma dadeam de ceasul mortii ca pierd sarcina,ca fata nu are stomac iar acum ma umfla rasul cand ii vad mutritele si admir cu cea mai mare placere fetisoarele soade ale "prietenilor ei virtuali"...

Cand faceti bradul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

stefania, m-am uitat si eu la poze si am vazut dintoasele...!!! haioasa foc!

mie nu imi merge nici de-a busilea, nici nu sta in picioare... nici macar in poponet nu sta ea prea mult...

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mesaj de la Beatrice:

Loreen - pai n-am mai rezolvat nimic. Ca au incercat si altii de pe alte adrese sa mai creeze conturi pentru ei si pentru mine si nici un rezultat... Tot zicea ca la adresa cutare va fi trimis un mail. Si nimic! Poate mai are careva vreo adresa pe care nu o mai foloseste si o imprumuta pana in Danemarca...

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Si pe noi ne-au chemat la vaccin rujo-rubo-alea-alea ce se face luni, la ora 17. Mergem fara frica...Mai ales ca eu stau intr-un cartier rezidential, fara chiosc de ziare, magazine, nimic...Si in aceasta ordine incalcita de idei, daca nu cobor in oras de 4 ori pe saptamana, la marea inghesuiala, sau la cumparaturi fac cu nervii. Asa ca... ne vaccinam fara teama si chiar ne bucuram...sper sa nu se faca ceva reactie...
E greu sa lucrezi ceva si cu copil mic si cu barbat lipicios...Abia astept sa termin si sa ma scap de lucrarile astea...inceputul e greu, sa accepte oamenii si apoi e ca unsa treaba.
Thomas a papat azi spanac cu usturoi, sos cu iaurt si un picut de faina si carnita si i-a placut mult.
Noapte buna.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput