Bebelusi de mai-iunie 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 6

mygirl spune:
N-a dormit Alex peste noapte dar azi a recuperat la greu...si eu pe langa ea. Am si facut o plimbare zdravana, ca a fost tare frumos afara. Si acum doarme de la 14..eu o astept cu supa calda dar vad ca nu da semne de trezire.
Loreen, super pozele cu Delia, ne e tare dor de voi. Super viata pe sotzul tau..joaca si odihna, mai ceva ca in concediu. Cum s-au acomodat matzele in noua casa?
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

ioanailincam spune:
Iaca ne-ntorseram si noi de afara (a fost foarte placut, desi la un moment dat picura cu foc) si Ana doarme in continuare in hol. Oare face ca aseara si doarme iar pana la 18.30? Ca tare as vrea sa incep sa-i dau si eu morcov.
Loreen - superbe poze. Pai daca nu reuseste cu abdomenele atunci cum de ajunge in fund? O pui tu?
Stefania - merci de explicatie, am priceput. Incearca si ea sa ajunga in 4 labe, dar deocamdata fara succes. Mai asteptam.
Pa, pa!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

mygirl spune:
Am ajuns la pozele cu Delia in picioare si mi-am adus aminte...azi dimineata eram la baie si Alex chiuia de mama focului. Cand ma intorc, imi vad fata in picioruse, se tinea de bara de la patutz si se dadea utza! Sa mi se faca rau, stiam ca se ridica in genunchi, da figua cu tatul in picioare n-o exersase pana acum. Asa ca zilele astea voi lua masuri si o voi muta la parter, scot etajul de la patutz ca nu vreau sa o gasesc pe jos.
Nu s-a trezit nici acum....nici cand doarme prea mult nu-i bine
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

mariamunteanu spune:
Loreen, sa-ti traiasca noua casa si sa va simtiti bine in ea ! A meritat efortul (nu si nervii), caci a iesit frumos. Plafonierele sunt bestiale, dau senzatia de nava spatiala cand e intuneric si ele sunt aprinse.
Olga, lipsa repetata de somn poate duce la tulburari de comportament si e de inteles. Eu de cand am copiii am trecut prin niste perioade in care nu m-am recunoscut, ajunsesem sa gandesc aberant. Nu inteleg de ce, dar de 2 sapt. dorm cate 4 ore/noapte si acelea chinuite, desi baietiii mei dorm linistiti toata noaptea.
Tdi, n-ai nevoie de nervi. Daca mama ta nu te intelege de buna voie, ia masuri de protectie. Nu-i corect ce face si cum vine asta ca tu sa cheltuiesti fara rost pt. ca ea nu se poate abtine de la tot ce vede ? Daca vrem sa rezistam, trebuie sa fim selective - ce ne face rau trebuie eliminat sau macar redus.
Va pup,
Maria

Stefania Nicolae spune:
Imi vine sa ii omor pe astia cu net-ul, am scris un super pomelnic si mi-a picat netu' si s-a pierdut si mesajul, norocul vostru ca va plictisea-ti de atatea tampenii.
La multi ani sarbatoritelor zilei, Ana, Rebeca si Diana, multa sanatate, sa cresteti mari si sanatoasse.
Loreen - drept nedrept, dar zi tu ca nu e divina, pupici pe manutele grasute ale Deliutei, si nu sa-ti fac in ciuda, ia privestece ciorbita papa bumbu, ci sa imi fac mie in ciuda ca i-am facut o ciorbita de vacuta acrita cu bors si jur ca am incercat si cu si fara smantana.
Corni - eu i-am dat peritol de 3 ori cate zece zile 2,5 ml/zi si o data 7 zile tot 2,5 ml/zi, pe ia o linistea dar nu pot spune ca dormea de la el, in schimb atunci manca si ea, dar depinde de la puiut la puiut.
V-am lasat, numai bine.
Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Stefania Nicolae spune:
Revin
Mygirl - felicitari pt. ridicat, si eu ma gande-am sa ii mut nivelul patutului dar nu mai pot noaptea sa o iau.
Daca aveti timp si chef, am mai pus cateva poze in album luna - poze noi.
Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

loreen spune:
Mai fete m-a sunat acum de la cabinetul dr. o asistenta disperata rau care ma ruga,mai mult implora,sa vin maine la cabinet pentru vaccin...Astia chiar au intrat in panica...ce ma enerveaza este ca au facut un vaccin nou pentru asta plus ca trebuia sa moara cativa copii ca sa se ajunga aici...
Stefania la baie n-am facut poze ca-i oribila...sigur in poze nu se vad defectele...
Ioana o pun direct in fund si sta asa pana o ia la goana...sau are de ce sa se agate si se ridica...in fund singura nu-i iese...
MAria mersi mult...sunt ideile mele proprii si personale...eu nu am vazut apartamentul cand l-am cumparat asa ca din ce mi-a povestit sotu' am incropit schite de renovare si abia cand au ajuns la stadiul de reparatii am dat pe-aici...
Oana pentru tine si dublu pentru Alex...hai ca ne vedem cat de curand...azi am vrut sa ies in parc dar am citit despre noptile voastre albe ca ale mele si am zis pas...sa vad maine cum face zana la vaccin si vorbim
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Ruxel spune:
buna seara,
Loreen, mii de felicitari pentru apartament. Este super aranjat si frumusel.
Am si eu o nedumerire: voi dati mancare la bebelusii vostrii fara sa mai pasati legumele? Eu am incercat intr-o seara sa-i dau un firicel de peste si s-a innecat. Apoi i-am dat in mana o coaja de paine, pe care a molfait-o cat a putut, dar cum prindea vreo bucatica, oricat de mica se inneca. Voua nu va e frica? Sau bebelusii vostrii se pricep sa molfaie mai bine?
Eu am patit-o cu Alex cand avea vreo 3 ani, s-a innecat rau cu o bomboana mica si de-atunci sunt cam panicoasa cu fazele astea. Sa nu mai spun ca in seara cand i-am dat bucatica aia de peste (miiiiicaaa), era si barbatu-meu cu noi la masa, si cand a vazut ca se inneaca a sarit ca ars.
Am vazut in pozele Stefaniei Nicolae, ca ii da ciorba in toata regula, cu bucati ca lumea !!! . I-as da si eu, dar pe bune ca mi-e frica. Mai sunt si singura toata ziua cu ele si cred ca m-as speria rau de tot.
In legatura cu vaccinul: pe mine nu m-a sunat nimeni de la policlinica; oare pentru ca nu are 7 luni? Oricum maine cred ca ajung cu ea la vaccinul de 6 luni si o sa intreb atunci.
Azi am fost si noi afara. A fost chiar placut.
Ruxel
Bianca

Androix spune:
Salut
Ruxel, m-am laudat degeaba, data inca nu se stie; Mihai zicea ca trebuie sa primeasca invitatia.
Mai, am vazut la teveu ca vaccinul este OBLIGATORIU de la 7 luni dar nu mai devreme de 6 saptamani de la ultima inoculare cu antipolio. Deci noi cam pe la 7 luni jumate, si cum eu nu calc la medic decat la date fixe se fac 8 luni. Eeee, parca e altceva.
Am ajuns la concluzia ca eu nu prea ii dau lui Filip sa manance supe sau ciorbe asa ca de maine imi reconsider atitudinea. Azi i-am dat ficatel cu sos de rosii si usturoi si i-a placut dar mai apoi mi-a tras in nas o ragaiala de era sa cad din picioare
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

laura radulescu spune:
Stefania, am ras de m-am prapadit cand am vazut linguroiul cu care ii dai Bumbutei sa manance! Tu speri ca fiind mai mare o sa manance mai mult?
Ruxel, eu nu ii pun Cristinei la robot nici banana, nici branza de vaci. Le storcosesc bine cu furculita. Se mai ineaca cateodata, rar ce-i drept, dar tuseste si isi revine. Nu m-am speriat niciodata tare-tare si sper sa nici nu se intample. Mai incearca si tu!
Voi mai mergeti cu copiii prin magazine de cand cu rujeola asta? Eu nu. O scot pe strada la plimbare.