Bebelusi de mai-iunie 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 5

loreen spune:
Olga nu lasa oboseala provocata de insomniile lui Tony sa va strice relatia...copilul cum necum,va creste,insa odata rupta puntea de legatura intre voi doi greu poate niciodata nu se va mai relua...o stiu pe pielea mea prea bine ca am 3 tentive de divort la activ...noroc cu neamurile ca s-au hotarat sa mai moara cate unu-cate unu si nu mai am timp de avocati...Asa ca mai presus de toate,desi la sfaturi sunt prima,pastrati-va voi doi intregi la cap,chiar daca sunteti la capatul capatului...
Margott ce ochi mari frumosi si negrii aveti...!!!
Andreeaatan las' ca nici cu romerganul nu mi-e rusine...n-ar dormi Delia ziua nici sa-i lasi laptopul pe post de perna...iar seara este atat de obosita incat nu mai reuseste nici sa manance cum trebuie si imi mai trage cate-o trezire in mijlocul problemei...si ma consolez cu gandul ca au trecut maine poimaine 8 luni si acusica facem anu'...
Mercedes ...si felicitari pentru dintisor...lui Delia nu-i dau decat cate-un morcov la ros ca gelurile n-au efect,calmantele nici atat si mai nou ma intreb daca totusi o doare ceva sau face misto de mine...
V-am mai intrebat odata,inainte sa ma mut,de ce se face pielea aspra si uscata la bebelusi...asa o are Delia pe maini zici ca-i matreata...si nu stiu cu ce sa o dau sa-i treaca
HAi ca va las ca s-a saturat de privit vacile si urla...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mercedes spune:
laura radulescu- ti am trimis un pm
Fetelor mai ales cele care au bebeii nascuti in luna iunie- bebeii nostri vor primi vaccinul rujeolic in ianuarie? sau este valabil doar pt bebelusii care acum in luna aceasta au varsta cuprinsa intre 7-11 luni?
loreen- nu stiu sa ti raspund ref la crema . Bia mea e uscata asa pe obrajior prima data ii apare pe cel din dreapta apoi pe cel din stanga.Daca nu o dau cu Elocom( mi a fost recomandat de pedi desi scrie pe el ca se da doar pt bebe de la 2 ani in sus) se face foarte rosie si se usuca pielea in acel loc. Daca o dau ii trece si ii reapare peste cateva zile. Oricum nu cred ca asta e solutia pentru ca ma enerveaza ca de cate ori mananca ceva ii reapare- cel putin asa cred eu

andreea.a spune:
Loreen - e fffoaaarte frumos in noua voastra casuta! Delia are o camera superba, dar nici Bianca nu e mai prejos! Covorul cu vaci e demential!! Bravo! Cred ca a meritat efortul!
La inceputul inceputului Eric facea niste bubite si niste cojite urate si am tot batut-o la cap pe pediatra sa-mi dea ceva cu care sa-l dau. Mi-a recomandat Diprosalic. Acum il mai folosesc cand ii mai apar bubite pe barbie sau sub gusita, ca Baneocinul vad ca nu functioneaza mereu. Si l-am folosit si pe manute (intr-o noapte, dupa ce a adormit, ca sa nu le bage in gurita) ca si el avea in 2 locuri mainile aspre, aspre. Vad ca i-a trecut.
Olga - stii ca nici al meu nu e super linistit. Si eu ma cert cu Andrei.. Sunt usor isterica, insa cadna adoarme coplilul si am timp sa realizez ce fac.. imi pare rau. Si uneori imi cer scuze, alteori nu mai e nevoie ca isi da si el seama. Iar alteori ne certam pt ca avem nervii prastie. Asta e. Va trece si perioada asta. Important e sa rezistam impreuna, nu?
Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

corni spune:
Fetelor multumesc ca mi-ati raspuns in legatura cu vaccinarea la voi in tara.O sa-mi notez si eu si sa fac o comparatie cu vaccinarile din tara noastra.
Mygirl,merci pentru raspuns.
Mercedes, intrebai de scuturat. Si Timeea mai are faze de astea de ex. cand nu-i place ceva si eu o fortez cu respectivul aliment, scutura din cap de parca i-ar fi greata si chiar cand mai face caca mai greu si se screme un pic se si scutura. Si cateodata am observat ca se scutura fara motiv.
Fata me refuza masa de fructe, nu-i mai plac. Asta se intampla de aprox. 2 sapt, cateodata mai ia cateva lingurite mai ales daca ii pun si suc de portocala, ala ii place si astazi i-am inlocuit masa de fructe de la ora 12 cu crema de legume, vroiam sa verific daca intradevar refuza fructele sau nu ii este foame la ora aia si mi-a mancat tot castronelul de legume, stiam ca legumele ii plac . Acum ma intreb, masa de legume care o avem la ora 16,00 cu ce sa o inlocuiesc?
ChrisDun, am luat si eu cereale de la Milupa cu mar si morcov si am vazut si eu ca scrie pe cutie ca are si Acid Citric si Vitamina C dar Timeei nu i-au placut. Am zis sa le incerc pe toate pe rand,cele cu lapte,porumb si orez(Milupa),banane si cirese(Humana),i-au placut, astea cu morcov si mar nu dar nici mie nu-mi plac la gust si ma gandeam ca raman cu ele dar am pacalit-o punand o lingura in crema de legume.
Ceaiul,am observat ca la biberon nu-l bea insa daca il dau la lingurita nu se mai opreste, deschide guritza fara comentarii, chiar ii place.Binenteles ca ne facem fleasca dar bine ca am gasit totusi metoda sa-l bea.
Loreen, vreau sa te intreb in legatura cu varul de pe pereti. Si eu vazusem la un magazin langa Leonardo si mi-a placut , a fost sotul la Brick sa intrebe si i-au spus ca aduc doar la comanda, culoarea si cantitatea care o vrei. Tu de unde l-ai luat si cat a costat? Si tehnica de aplicare pe pereti cum este?
corni si bebe (11 May 2005)

ioanailincam spune:
Buna ziua si de la noi. Intru pe fuga ca vreau sa plecam afara. A ppapat fata piureul, sa vedem daca mai vrea si sa suga ceva si gata. Bineinteles ca a picat faza cu vizionarea bonelor ca nu erau disponibile toate in acelasi timp si m-m saturat sa ma deplasez pentru cate una. Asa ca desi am masina, nu cred ca mai plec pe nicaieri ca m-am cam saturat de toate magazinele. Si oricum maine merg la targ asa ca ma pastrez pentru acolo.
Margott - am luat si eu bibe cu apa langa pat si minune, s-a fatait de vreo 2 ori dar de trezit de foame s-a trezit la 5. Dupa aceea a fost alta poveste ca pana la 8 fara 10 cred ca m-am dat jos din pat de vreo 10 ori, dar e clar ca nu-i era sete, pur si simplu nu mai avea chef de somn
Mercedes - nu stiu daca ne face vaccinul in ianuarie ca nu am vorbit cu pediatra. Vine abia spre sfarsitul lunii pentru controlul/vaccinul de 6 luni si stabilim atunci strategia. Poate pana atunci se mai pun si astia la curent cu ce trebuie facut sau poate inceteaza epidemia. Si Ana se scutura, mama imi zicea ca asa faceam eu cand ram mica si faceam pipi si eu cred ca e legat la fel, de ceva evacuari, iar uneori cred ca faca asa de frig, pur si simplu.
Ei, si a facut Ana si pimele julituri in genunchi. De la ce? Pai daca incearca ca disperata sa se ridice in fund se freaca in draci de pat si uite asa are pielea aspra si jupuita in zona. Alte uscaciuni nu prezinta, poate un pic pe obraji, dar la cat stam noi afara-n frig nici nu e de mirare. Asa ca, Loreen, nu stiu cum sa te ajut.
Olga, rezista pe baricade, nu e totul pierdut. Parca aud peste vreo 2 ani ca mai vrei unul, dar asta presupune sa ramai impreuna cu sotul.
Hei, tot nu mi-ati raspuns cum e cu ridicatul in fund!
Ma duc sa-i dau laptic la pisica pentru ca a inceput sa vocifereze. Va pup
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

loreen spune:
E unu si caprita asta mica nu a mancat nimic...hotarat lucru nu-i plac bananele,merele si cerealele cu lingurita...nici nu-i mai dau...i-am dat tocanita de cartofi cu galbenus si unt,o bunatate si ce credeti dupa ce a lipait tot castronul mi l-a pus la loc,eventual sa aiba si pentru maine...o las in pace da' de maine iar ma dau la ea...
Andreea.a saru'mana insa a mancat prea multi bani si nervi tociti casa asta...sper sa-si merite efortul cu varf si indesat si sa tina zugraveala macar un an...
Mercedes,Andreea.a mersi de raspunsuri...o sa incerc cu ce-ati dat si voi...ce ma mir totusi de ce face numai pe maini si nu si pe alte parti ale corpului...
Corni iti trimit un pm ca sa nu ocup toata pagina cu vopseluri...
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

corni spune:
Vaccinul antirujeolic,se pare ca este obligatoriu la 7 luni.Am vazut si la TV si am sunat astazi la cabinet, nu am vorbit cu doctorita pentru ca nu venise inca dar am vorbit cu asistenta si mi-a spus ca o sa ne cheme la vaccin saptamana viitoare pentru ca trebuie sa treaca o luna de la vaccinul anterior care l-am facut pe 11 nov,fix la 6 luni. Am intrebat daca putem sa-l facem acasa si mi-a spus ca nu se poate pentru ca ii face cu vaccinul simplu, monovalent si doza este pentru mai multi copii, am intrebat daca pot sa-l cumpar de la farmacie si sa-l fac acasa si mi-a spus ca nu se gaseste ca s-a fabricat special pentru aceasta epidemie de rujeola, cel care se gaseste in farmacie este trivalent si nu se face la 7 luni, este prea puternic. Asa ca nu vom avea de ales trebuie sa ne ducem la vaccinat. Voi cum procedati?Ati intrebat pediatrii?
Am amintit si de bubitele care le are Timeea pe obraji si picioaruse si ca-i dau Peritol de 4 zile si nimic si mi-a spus ca pot continua cu Peritolul pana la 10 zile, a mai administrat cineva Peritol si ce perioada.?
corni si bebe (11 May 2005)

gabitzam spune:
Corni, Peritol i-am dat si eu, dar doar doua zile. Dormea bustean de la el, ca da somnolenta dar si pofta de mincare ce-i drept. Pe urma am ajuns la dermatolog si ne-a zis sa-i dam Aerius, ca nu da somnolenta si se poate da pe termen mai lung. Si dupa ce am terminat flaconul de Aerius pediatra ne-a zis sa-i dam Ketof. E tot antihistaminic, la fel ca si Peritolul si Aerius, dar cica face si o desenzibilizare la alergeni. Asta trebuie dat cel putin 6-8 saptamani, ca sa se produca desensibilizarea.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

Stefania Nicolae spune:
Buna la fete.
Sper sa reusesc sa scriu tot ce mi-am propus, pt. ca s-a trezit bumbu si nu stiu cate min. o sa stea in patut, ca mai nou vine si incepe sa traga de monitor, trebui mutat dar nu stiu unde. Azi noapte nu am dormit neam dar am bagat de la 7:30 la 10 desi bumbu s-a trezit pe la 9 si ceva s-a jucat spre surprinderea mea in patut pana la 10 cand nu a mai rezistat si se pusese pe lampa de veghe adusa de mos Nicolae.
Pai hai sa va zic treaba, eu nu am texte cu socrami-u pt. ca il condamn ca a bagat-o pe soacramea in pamant, nu am apucat-o decat un an dar ma intelegeam bine cu ea, ce9 drept ne vedeam la sf de sapt cateva ore, va ziceam aseara la 23:05 bit un delefon de al lui barbate-miu, era tacsu, evident beat, cica sa treaca fisu pe la el sa-i dea un fazan si un peste si sa-l mai vada ca i-sa facut dor de el (nu s-au mai vazut de la botezul bumbutei), in prima faza m-am enervat ca abia reusisem sa adorm fata, dar pe urma parca mi-sa facut mila de el, ei cam atat, daca imi mai amintesc ceva completez.
Loreen - mai super frumusenie ce ati facut dintr-un apartament, cum spune-au fetele sa dea Domnu sa vise schimbe si norocul, nu am putut intra pe link-ul pus de tine dar am intrat in album, asa am vazut toata casa, super covorasele cu vacute cica aduc noroc, mai dar baia nu ne-o arati [:D. Glumeam desigur cu baia. Multi pupici si felicitari, hai sa iti spun ca m-am jelit cand am citit de Delia si bunicu.
Monicica si Tdi - pai la noi se face BCG-ul (antituberculos) pt. ca e din plin, in mizeria asta de tara, e mai rau ca pe vremea razboiului, daca ar da astia o statistica a motilor de TBC ar ramane lumea intreaga interzisa.
Ioanailincam - fata mea se ridica in fund dupa cum urmeaza: de pe burta se ridica in patru labe si din pozitia asta isi baga un piciorusi cumva sub ia se inpinge in manute si ajunge in fundulet, mai bine de atat imi pare rau dar nu stiu sa explic, incearca si easa se ridice din pozitia culcat pe spate dar nu face decat abdomene si se enerveaza,daca o trag de o manuta se inpinge si ea cu cealalta in pat si se ridica altfel nu poate, si mai cade in fundulet cand isi da drumu la manute si se dezechilibreaza.
Tdi - si mama e tare dornica sa se bage sa faca ea sa dreaga ea dar cu mine nu ii merge doar se joaca cu ea cam 30 - 60 min./ zi, daca ar fi sa faca mai mult cred ca nu ar mai avea rabdare desi ea insista cate-o data, dar nu o las, sa se bucure de ea in ora de joaca a lor. Cat despre bagatul peste voi vred ca poti sa ii spui verde in fata chiar daca se supara, cu timpul poate se da pe brazda si trebui sa te inteleaga ca doar e mama ta, ia-o si tu la sentiment daca altfel nu merge. Succes.
Kitty - felicitari pt. succesul la olita, am citit si eu ca e bine sa-i pui pe olita de cand stau bine in fundulet dar a mea bumbuta ma urla cat o tin plamani,dar sunt perseverenta si nu o las, dar ce olita aveti.
Beatice - ce ingerasi aveti mai, a mea fata daca macar ar manca 1/2 din cat papa Andreiutu as fi fericita chiar dacanu mi-ar dormi toata noaptea (ar dormi ziua, si uite asa ne schimbam continentul), multi pupici pt. ingeras, si sa nu se schimbe.
Mercedes - felicitari pt. dintisor, eu i-am dat cu calgel dar e de scurta durata si cateva zile la noi a coincis cu rubeola si lua si de 3 /zi nurofen 2,5 ml dar tot nu o calma prea mult, cat despre scuturat iti spun cu siguranta ca e de la pipi, da din cap dupa ce a terminat de facut stiu de la nepotica mea, noi cand o vedeam scuturandu-se ii spuneam"te-am prins" si ea radea sa se prapadeasc si are sa-i treaca acum nu mai face are aproape 4 ani, dar sa ii spui dr-ului, sa nu uiti.
Olga - sa stii ca nici eu nu dorm noptile, nici nu ma omor cu somnul dar ma razbeste cate o data si atunci ma mai cert cu barbate-miu (pt. ca el nu aude nimic noaptea, doarme bine merci) sper sa nu ajungem la conflicte mai grave.
Inchei aici ca am luat bumbuta i brate si vrea sa imi sara ori pe birou iar daca o dau in partea cealalta sa se arunce in cap..
Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

loreen spune:
Corni m-ai innebunit cu vaccinul...pai cum naiba ma anunta pe mine care n-am fix...ca pe mobil nu cred ca ma suna ...si eu in decembrie trebuie sa-i fac si rapelul la meningita...
Ioana si Delia baga abdomene la greu...ca nu-i prea iese cu ridicatul...
Oare exista dreptate pe lumea asta?