Bebelusi de mai-iunie 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 4

mygirl spune:
Nici noaptea asta n-am avut noroc de somn. Dupa ce m-a chitzait bine, mi-a pierit cheful de facut naveta intre dormitorul meu si al ei, am aprins lumina si o tin pana oboseste...dup'aia sper sa dorm cu ea macar 2 ore. In seara asta o tin pan la 11 noaptea sa vad dc se mai trezeste tot atat de des si de devreme...
De cateva zile Alex a prins o noua miscare. Am facut prostia sa o pun pe umeri si sa o hatzan ca si cum ar merge pe calutz si acum se bataie toata ziua, si cand sta in fundulet singura, si cand e in brate...sper sa nu-i dauneze la coloana.
Corni, in legatura cu dermatita de contact eu sunt convinsa ca la Alex a fost de la apa. Cand am fost la Brasov si-a revenit pielea imediat, iar cad am ajuns acasa a aparut iar. I-am schimbat crema de corp de la Nivea la Sanosan, am mai dat-o cu bephantene si vad ca i-a trecut.
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

loreen spune:
Buna dimineata...
Oana iti tin si eu companie la nopti aruncat pe geam...azi noapte am lasat-o sa miorlaie vreo ora poate poate adoarme ...aiurea a tebuit pana la urma sa ma dau jos din pat si sa-i fac niste lapte ...acum incerc sa-mi adun farama de putere de pe jos ca-s fleasca rau...
Asa am facut si eu cu Delia am pus-o in carca si m-a chelit de m-au luat dracii...ei ii place la nebunie dar numai la mine...la tac-su nu are de ce trage...
Tdi poate la celelalte aspecte legate de mama ta mai este de negociat,la "intimitatea cuplului" sunt de-acord pe deplin cu tine...nici eu nu suport sa stau cu nimeni,mai ales ca de la inceput stau singura...iar la restul eu ce pot sa-ti spun,iti impartasesc parerile,insa eu sunt subiectiva...mai ales ca pe mine nu ma ajuta nimeni,apoi mama este bolnava si nici sa vorbim nu putem datorita bolii ei si-mi pare rau pentru tot ceea ce-am facut vis-a-vis de ea,chiar daca aveam dreptate...Acum as fi in stare sa-i suport toate hachitele dar numai sa pot sa-i mai aud vocea odata...
Kitty hai ca m-ai cocosat la chestia cu oala...auzi la 2 ani...Astia pe-afara sunt tampiti rau...premergatorul ii omoara,oala ii traumatizeaza,maine poimaine o sa ajungem iar la scutece de finet ca pampersii ii inhiba sau mai stiu eu ce balarii...Si eu am oala si am de gand sa o folosesc intens...asa ca Delia la anu' pe vremea asta va face la oala si una si alta...
Cu pisu e mai greu...mai ales ca abia in jurul varstei de un an incep sa aiba cat de cat control...Cand am invatat-o pe Bianca la oala a trebuit sa o urmaresc si mai ales sa aplic si metoda babeasca cu palma la fundulet...facea pe ea si apoi spunea pisu,sau facea si isi punea chilotelul sub pat...dupa ce am lasa-to uda fleasca(era vara cand faceam asta) si a mai luat cate-o palma pe fundulet a invatat cam in vreo 2 saptamani...iar seara o trezeam cam la 2-3 ore de la somn si o puneam la oala...e greu da' merita efortul...mai ales ca scapam de pampersi...
Androix am priceput chestia cu buscuitii...eu oricum nu mananc paine decat foarte rar ...vreau si eu sa ma apuc iar de disociat ca am cam sarit calul cu mutatul si am balotat la dulciuri in draci...stau prost cu glicemie si atunci dai cu ciucalata la greu...au scos nenorocitii astia de la Heidi ciocolata cu cozonac...o nebunie
Laura am observat si eu asta cu copii ... oricum si bolile apar in zonele mai sarace...vad ca la noi la spital numai bazaconii se intampla...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Androix spune:
Salut
Laura, aia sunt biscuitii. Sunt super buni
Loreen, nu lasa treaba sa se agraveze. Mai nou eu iau si pastile de crom. Cica iti taie pofta de dulce, dar ma rog pana acum eu n-am vazut cine stie ce rezultate, pentru ca oricum nu mancam dulce, dar ma mai lua cate o pofta care-mi trecea repede. Sa vedem ce-oi face si cu astea.
Eu merg inainte cu slabitul vad ca merge, mai am 4 kile pana de craciun,
din pacate incep sa cred ca nu-mi voi putea atinge obiectivul, dar nu ma las!
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

gabitzam spune:
Mesaj de la Beatrice:
Pisik, mai superrr omiduta... Hm! Vrem si noi!
Tdi, mai eu zic ca ai procedat bine, nu-ti face griji. Or sa se mai iveasca ocazii sa vina, ca n-au intrat zilele in sac. Nu-ti mai face mustrari de constiinta acum!
Margott, bafta la vaccin si sa ne zici si noua maine ce si cum... Cum a reactionat!
Noi mancaram un bol acum de cereale de la Nestle cu banana... Moama ce bunatate, ca le-as fi mancat chiar eu! Ii era copilului foame ca fusa cu ta-su in parc vre-o 2 ore cat eu fusai la sala si cica a dormit bustean in carut tot drumul si la adus acasa cand a ajuns tot adormit si a mai dormit in pat inca vre-o 30 minute... Poate nu mai doarme la noapte ca sar la beregata lui ta-su...
Oricum Alex si-a facut programul lui. Se culca nu mai devreme de ora 23.00 si se trezeste la ora 8 cand mai baga ceva la ghiozdan si inca vre-o 2 ore de somn... Pai asa da!...
Hai pupici si o seara excelenta!

Mercedes spune:
Salutare fetelor!!
Ne a iesit si noua primul dintisor cu greu.Ce i dati la bebei pentru ameliorarea durerii cu ocazia iesirii dintilor? eu ii dau calpol dar saracuta e tot agitata si isi pune tot timpul limbuta acolo ...
Bebei vostri isi scutura capul? nu stiu cum sa ma exprim altfel- sunt momente in care isi scututa capul parca i ar fi frig- sper sa nu si fi facut un tic
Loreen felicitari pentru casuta- sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ea

andreeaatan spune:
Reteta pentru adormit Thomas-papam 200 gr. cereale Humana la 8,30, apoi facem baita vreo 15-20 minute, apoi inca 50 ml laptic asta e pe la 9. Ragaim puternic, apoi sugem vreo 100 ml ceai de musetel. Daca nu ne facem norma la musetel, ne mai trezim mai incolo pentru ceai si suzeta, de ea ne putem lipsi, daca primim ceai. Mai ragaim o data.
Asa ca doza trebuie facuta si nu mai zicem nimic pana la 7,30-8 dimineata.
Ceaiul ala e toata jmecheria. A, si nu dormim ziua decat vreo 2,5 ore.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

OlgaTarziu spune:
Faza cu nedormitul ziua nu functioneaza la noi. De exemplu ieri a dormit 3 ore iar acum ce sa va zic? e 3 noaptea si suntem treji ca putza ne freaca. S-a trezit exact din ora in ora. De foame nu se pune problema. A mancat la 9- 230 ml si la 12- 150ml. Faza nasoala e ca ne crapam capul unul la altul cu sotul cand ne intalnim in sufragerie in miez de noapte. Pur si simplu nu mai rezistam. Eu sunt asa obosita ca nici nu mai are rost sa incerc sa dorm ca nu pot.
Nu-l doare nimic in prastia mea. Se trezeste urland si vrea sa te joci cu el. Cum naiba sa-l las acu sa urle si cand zic urle exact asta face, sa puna in picioare tot blocul? Si e in stare sa urle si 2 ore continuu.
Nu mai gasesc nici o solutie si nu mai pot. Cred ca nici pe forum nu mai intru o vreme ca nu ma mai lasa puterile si timpul. Nu ca regret ca am facut copil dar doamne mult ne-a putut chinui. Iar relatia noastra se strica progresiv ca nu mai putem de chinuiti nici unul nici altul. La noi sunt deja 6 luni de nesomn si nu sunt sperante sa se schimbe ceva. Adica am renuntat sa sper ca va dormi.
Va las acum... Sa fiti iubite.
Olga
Pozele lui Tony
Si maine e o zi

monu spune:
mercedes fata mea face cum zici tu, se scutura de parca i-ar fi frig, dar are chestia asta cand ii vine sa faca kk.
mamicilor din strainatate am si eu o intrebare. eu pot sa fac asigurare de sanatate la voi? ca aici nu prea mai este convenabil.
fata mea a adormit aseara la 12.00 iara cum face nayuri cu somnul si da concerte de opera. tare ciudat! patesc asta numai cand e plecat tati de acasa.
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Margott spune:
Ziua buna la mamici,
Vaccinul s-a amanat cu o zi, asa ca il facem joi dupa-amiaza.
Ieri puiutul meu a mancat pentru prima data ficatel. Si i-a placut. Ce sa zic, ii place carnea: pui, curcan (de la conserva), ficatel... Si ou ii place, mai greu cu legumele simple si marul ras, dar amestecate cu lapte, le mananca totusi.
Azi noapte i-am pus un biberon cu apa la patut, caci daca se scoala, sa-i dau ceva sa bea, dar scumpul de el nu s-a trezit decat la 6 dim, cand i-am facut lapte. Dar sunt asa de putine aceste nopti, de le numar pe degete...
Vorbeati de o intalnire. Vin si eu!
Am pus niste poze cu David la 6 luni. Sta chipurile in fundulet, dar in balansoar, ca pe pat, nici o sansa.
Margott
http://community.webshots.com/user/arcultro

andreeaatan spune:
Olga-exact acum 2 saptamani eram in acelasi hal de oboseala si de nervi.
Doua nopti s-a dus la el barbatu-meu si poate si de aceea s-a potolit... Te inteleg asa de bine...Exact cand ma gandeam sa-i dau romergan s-a potolit... Ca avea deja 7,5 luni si nu dormea.
Thomas de la 3 luni nu s-a trezit noaptea, apoi, pe la 4 luni s-a stricat cu somnul din cauza mai multor evenimente si tot 2 da, 7 nu, am fost pana acum 2 saptamani, de cand doarme, in sfarsit.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici