Bebelusi de mai-iunie 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 3

OlgaTarziu spune:
Cat despre borcanele, aici alea organice au doar fructul sau leguma si apa. Si asta scrie super clar pe ele. Nici un adaos de zahar sau sare sau alte substante. Iar pretul e intre 69-89 de centi. Am inteles ca in Romania iese si 3 dolari (canadieni) un borcan. Mare diferenta frate!
Noi nu am primit nimic de la mos. Presupun ca pentru ca am fost rautzi. Tati al nostru ar face orice dar nu sa cumpere ceva pentru el sau mine. Saracul sta tare prost cu ideile si cu sarbatorirea de orice fel. E drept ca el a primit saracul doar dar cred ca a fost super dupa atatea incercari esuate. Deci a fost un cadou pe cinste.
Hai ca bat campii si capsuna urla. Va pup...
Olga
Pozele lui Tony
Si maine e o zi

ChrisDun spune:
Monicica si Teddy, BCG este vaccinul impotriva TBC (tuberculoza). In Romania se face in maternitate si apoi se mai face (cred) prin clasa I si a VIII-a. La noi e obligatoriu si, zic eu, chiar util...
Noapte buna,

loreen spune:
Hai ca a trecut ziua...pentru mine a fost una trista rau de tot...am fost cu Delia la cimitir sa-i punem bunicului o lumanare in loc de "La multi ani"...si culmea o apucase o vorbarie pe goanga parca-l certa pe bunica-su ca sta acolo si nu vine pe la noi cu cadouri de Mos Nicolae...apoi mi-am facut curaj toata ziua sa o sun pe mama dar nu am putut,de cate ori puneam mana pe telefon ma busea plansul si ma opream...Imi doresc din tot sufletul daca e asa cum se spune din batrani ca cei dragi ne vegheaza de sus ca sa-mi trimita tata,de acolo de unde este,puterea sa cred ca macar Craciunul va fi unul cat de cat linistit macar pentru a se bucura fetele si noi cu ele...
Va multumesc pentru urari si aprecieri...
Ioana eu am facut greseala vietii mele de a zugravii cu mobila in casa...nu am cuvinte sa reproduc lehamitea acelor zile...iar acum ceea ce trebuia sa dureze 2 luni a durat 4...
Crisdun la Nuk sunt tetine cu diferite tipuri de gauri,de la cele de lapte-M,la ceai si apa-S si lichide solide gen supa si cereale-L,iar canutele sunt mortale...a mea o foloseste sa bea apa dupa care-si freaca gingiile cu ea...pana se enerveaza si o tranteste de-i sar capacele...
Pisik si tata ii spunea Deliei "bursucu'"...chiar daca atunci cand am nascut-o mai mult semana a pui de aprozar ceausist...
Monicica astia de la chicco au o masinarie de facut papa la bebe la abur...iar de cealalta Anky stie
Androix da ce faci cu atatia biscuiti,chiar si dietetici?!
Monu si caprita mea cand o paleste somnul isi ia o jucarie sau patura sau orice iii vine la mana si se freaca la ochi cu ea iar degetul de la mana cealalta il foloseste pe post de suzeta...daca ar adormi asa as fii fericita,insa trebuie si putina leganare...ca sa atipeasca doar juma de ora...
Eu nu-mi fac probleme cu borcanele...sunt mai verificate si controlate decat fructele "bastinase"care se gasesc la noi pe piata...
Au anuntat astia la tv ca a mai murit un bebelus de rujeola...astia chiar sunt nebuni...cum naiba sa mori de o boala a copilariei pe care noi le faceam si nu aveam probleme!!!
Hai ca am mai pus odata "ciurda de vaci"
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

pisik 4ever spune:
loreen, ai remarcat ca bursucele ne-au fost livrate de barzica la acelasi gramaj?
You're unique. Just like anyone else.... si
bursuca 08.05.05

Tdi spune:
Tot cu maica-mea am treaba...aveti dreptate, ar trebui sa-i spun verde in fatza dar n-as vrea sa se simta prost dar nici nu-mi place sa mint ca nu-mi sta in caracter...offf! De cand stau in italia (de un an!) a venit deja de vreo 5-6 ori, bineinteles ca n-a intrebat niciodata daca poate veni, uneori nici nu m-a anuntat doar m-am trezit cu ea la usa...plus ca e si tipul invaziv si foarte obositoare. A venit 6 saptamani cand era Aly mica-mica, cica sa ma ajute dar mai mult mi-a dat de lucru, ba mai trebuia sa stau si politia pe ea sa se spele pe maini ca "uita", cica sa faca copilul anticorpi! era tot timpul plictisita sa stea in casa plus ca am cheltuit o gramada de bani cu ea ca-i trebuie tot ce vede. luna trecuta cand am fost in tara ne-am si certat pe motive de curatenie, zice ca-s eu paranoica si vad microbi peste tot, chit ca te loveste hepatita in bucataria ei! fleanca ii umbla incontinuu, ar face orice numai sa nu taca, se baga in discutii inclusiv cand vorbeste careva la telefon...ce mai, o bucurie! sa nu va zic ce planuri avea in cap (sper ca si le-a scos!!!)... cica se lasa de servici si are grija de fata ca sa merg eu la lucru, sa-i dau nu-stiu-cati euro pe luna doar, sta la mine 3 luni, apoi alte 3 in Ro cu Aly, apoi iar aici... ajutooooor! vai de saracul meu sotz si de intimitatea noastra familiara...i-am explicat cum sta treaba si s-a suparat...si cum adica nu-i dau copilul sa aiba grija de el?!? copilul e al meu si eu am grija de el, nimeni altcineva, ea m-a expediat la bunici cand aveam 4 luni si D-zeu cu mila iar acum vrea copilul meu? Doamne fereste!
Ar mai fi mute de zis...prea multe, dar mai bine ma opresc aici...scuze ca mi-am varsat naduful la voi...multumesc ca m-ati ascultat.
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

andreeaatan spune:
Abdomene-care dintre cele cu cezariana faceti abdomene? Eu abia reusesc de vreo 2 saptamani...
Noapte buna, cu sau fara abdomene.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Androix spune:
Loreen, imi place la tine acasa! Super fain ati amenajat! Iar vacile sunt de senzatie! Bravo! Ma bucur foarte mult pentru voi.
In legatura cu biscuitii e boala grea. Deci sunt niste biscuitei dietetici, facuti cu faina integrala, care sunt chiar buni la gust si pe care eu ii mai mananc in loc de paine cu diverse chestii care cu greu pot fi mancate fara paine gen icre, zacusca etc. I-am descoperit dintr-o intamplare prin carrefour dupa care au disparut. I-am cautat cu disperare si azi i-am gasit in sfarsit in Cora. Asa ca am luat tot raftul!
Pe bune, ca in filmele cu prosti am bagat mana in spate si am rasturnat direct in cos.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

monicica spune:
andreeaatan si eu am avut cezariana si mi-a fost mare frica de abdomene ca citisem prin carti ca aolele ce belea trebuie nu stiu cate luni sa nu faci nimic.
Dar, la recomandarea doctorului ginecolog care m-a urmarit toata sarcina plus si parerea unui personal trainer de la sala, am facut abdomene la fix 2 luni dupa ce am nascut.
Singura treaba la care sa fii atenta (dar atunci...acuma la asa multe luni dupa nastere nu cred ca mai conteaza dar whatever...) este sa nu faci abdomene care scurteaza muschii abdominali ca cica ei au fost atatea luni despartiti, e bine sa fii sigura ca intai se unesc la loc si dupa aia abia... adica crunches sa nu faci. Sa faci orice altceva care contracta muschiul...spre exempul mizeria aia de exercitiu care stai culcat cam ca la flotare dar pe coate si staaaai asa pana mori, ma rog pe 2 varfuri sau numai unul, sau balansezi inainte inapoi ..diverse forme..sper ca am explicat cat de cat...
Sau exercitii de pilates cu abdomenul, contracti abdomenul incercand sa il "inchizi" ... sa apropii coastele intre ele si apoi spre bazin...aolele cred ca suna ca naiba explicatiile mele, mai bine ma duc sa ma culc :)
Mai vroiam sa zic loreen felicitari pentru casa sa va mearga bine in noul camin...te inteleg ca si eu am doua mutari la activ in ultimele 6 luni cu toata casa si numa' niste cuie la un dulap si niste zgarieturi pe pereti si mi-au mancat nervii...oricum cred ca meseriasii astia sau cum le-o zice sunt din aceeasi tagma in orice tara...
noapte buna

laura radulescu spune:
Androix, cum se numesc biscuitii aia? Sunt cumva in ambalaj verde?
Felicitari pentru casa noua, Loreen! Sa fiti sanatosi sa o puteti intretine!Bebelusii mor de rujeola pentru ca sunt prea mici si sistemul lor imunitar nu e dezvoltat. Dar am observat din ce au zis la stiri ca majoritatea aveau alte probleme de sanatate care le slabisera organismul.
Am auzit si o aberatie scoasa de o doctorita si anume ca bebeii pana la 1 an nu trebuie vaccinati ca sug si isi iau anticorpii din laptele matern! Ha!
Gabizam, eu am fiert o ciozvarta de carne de vita 2 ore pana s-a fiert. Si trebuia sa stau langa oala sa completez cu apa. Asa ca m-am hotarat sa-i dau Cristinei vita numai cand gatesc si pentru noi si o fierb la oala sub presiune.
Sa va zic ce mi-a zis pediatra! Sa-i pun Cristinei in piure muuuult patrunjel tocat ca are vitamina C! Ce nu mananc eu chiar ca nu i-as da copilului!

kitty_b spune:
Nu m-am putut aptine sa nu intru sa va spun ca azi am cumparat olita si a si facut deja kaki in ea (e clar ca e norocul incepatorului)dar eu sunt tare mandra de el http://community.webshots.com/album/513494947uXbEyu.
Poate imi spune cineva si mie care e tactica de aplicat ca la treaba mare e Ok sau asa pare pentru ca el se screme inainte asa ca am fost pe faza si l-am pus rapid.Bine dupa ce s-a vazut pe tron s-a oprit , cred ca s-a inhibat si era foarte curios de noua achizitie dar la-, lasat acolo cred ca vreo 20 min ca era clar ca v-a face si pana la urma a facut.Dar cu treaba mica mergem asa din ora in ora sau cum.
Cred ca m-am tacnit ca am citit un articol in ziar ca trebuie inceput de foarte devreme chiar de la 2 luni dar nu e tarziu nici 6 si ca totul consta in comunicarea mama copil adica sa intelegi cand el iti spune prin limbajul lui ca trebuie sa faca ceva.Nu trageti ca am citit nu sunt ideile mele eu doar am inebunit si am fugit sa cumpar olita.
Oricum in Canada acest subiect este tare controversat , aici se sustine ca nu trebuie pus mai devreme de 2 ani ca cica-l traumatizezi , sper sa nu ma parasca vreo canadianca si sa vina asistenta sociala pe mine, glumesc.
Pupici