Bebelusi de martie - aprilie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

fetelor multumesc, sunteti asa dragutze . .

Au venit ai mei, si cica-i o infectie virala, a zis ca daca apasa cu degetul pielea si bubitza dispare nu-i boala a copilariei ci raceala care la varsta lor se manifesta si asa, i-a dat clasicele supozitoare cu menta si eucalipt (rox ti-am spus ca-ti zic cum se numesc si mereu am uitat- "eucalyptine pholcodine"), si niste picaturi in caz ca-i va curge nasul, cica nu-i obligatoriu sa stea in casa, doar sa fie imbracata bine

va pup
citesc ce s-a mai scris si revin

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

an-k, sanatate Biei, sa-i treaca repede

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

an-k, sanatate multa Biei si o noapte linistita!

Printesa doarme, in sfarsit... A fost o zi tare agitata pentru ea, cu multe mofturi si tipete, iar eu nu stiu cum sa ma mai comport cu ea. Nu vreau nici s-o tolerez, dar nici sa tip la ea spre a intelege. Adevarul este ca ea reprezinta bibeloul nostru, comoara noastra de pret si ea simte, cred, acest lucru si actioneaza in consecinta. Are pe cap 3 oameni care o iubesc mult si ii arata zi de zi cat de frumos este sa fii iubit.

Mi-a fost foarte greu sa iau decizia in legatura cu vaccinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

gegea, ai anuntzat ca nu mergeti la vaccin?? Altfel, nici ceilalti 7 nu vor putea fi vaccinati, daca medicul nu programeaza un alt copil.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

An-K,multa sanatate printesei!

Gegea,Coco,ce hazliu povestiti de bebicii vostri.Imi vine sa ii !

Mamacita,felicitari pentru "bravo-bravo"!Si de-acu' sa te tii....

Anca Mihaela,ii dam si Emei multi pupici pentru curaj si sa se faca bine repede micuta!Imi pare tare rau ca treceti prin asa ceva,batu-le-ar vina de oxiuri!

Mergi la inceput

andruzza, da, am anuntat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Mamacita nu stiu ce sa iti spun de Colic Baby.. daca ar avea aceleasi efecte ca celalalt, Calma Baby..dar poti sa incerci nu vad ce i-ar face rau.. sunt din plante...

multumim inca o data de urari... si de sustinere pentru vaccinul de maine dimineatza... daca ni-l face pana la urma.. ca nu stiu ce o sa zica de raguseala...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Buna seara.
Ellinia, frumos si mare e Stefan. Pupici de la Mara.

Mamacita, si Mara se trezeste de multe ori pe noapte. Eu cred ca e de la dintisori, nu are inca nici unul. Intr-um timp o adormea Cristi in brate si aveam impresia ca se trezeste anume ca sa fie purtata in brate, ca prea savura. Cum o punea in patut, cum incepea sa plinga. Mai nou am schimat tactica, cind se trezeste o punem in leagan. Asa adoarme profund si o putem muta in pat fara probleme. Si trezirile parca sint mai rare.

Lazy, bine ai venit printre noi. Il pupam pe Vladut si ii dorim sa nu faca nici o reactie urita de la vaccin. V-am citit povestea si m-a impresionat foarte mult. Va doresc sa fiti sanatosi sa puteti sa-i fiti alaturi si sa-l inconjurati cu dragoste. Cu abilitatile motrice nu te ingrijora, recupereaza fara probleme. Mara mea dupa 4 luni a suportat sa stea pe burta, iar in fundut sta abia de o luna. Fiecare bebelus are ritmul lui.

Daria, ce dragut Brien, cum a stat el si l-a asteptat pe Mosu'! La multi ani ! tatalui tau.

An-k, imi pare rau ca Bia e bolnavioara. Bine totusi ca nu e o boala a copilariei. Pupici sa se faca bine repede.

Zuzu, multa sanatate mamei tale si sa treceti cu bine de aceasta incercare.

Alessia, multumim pentru surpriza. Esti tare draguta, ca de obicei.

Lauraspeedy, bine ai venit printre noi.

Anca Michaela, seminte de dovleac in miere de albine imi dadeau mie pe la 5 ani cind am avut oxiuri. O sun pe mama miine dimineata sa o intreb daca mai stie vreo chestie naturista.

Va urez o noapte placuta si le tin pumnii bebelusilor care fac miine vaccin sa fie totul bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Am citit mai atent si am vazut ca mai sunt bebei care merg maine la intepat.
Nu mai nominalizez ca sa nu fac omisiuni.
Tinem pumnii!

Geani de Daria(03.04.05)

Mergi la inceput

alessia, multumim pentru surpriza si

Geani de Daria

Mergi la inceput