Bebelusi de martie - aprilie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Nu stiu ce se intampla cu computerul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Sa va zic pe fuga de noi: maine mergem la vaccin. Ema are 8 luni si 3 saptamani si am considerat ca e mai bine sa facem vaccinul.
Mai nasol e ca azi am repetat analizele copro si are in continuare oxiuri, dupa 2 etape de tratament. Nu avem voie sa ii mai dam medicamente timp de inca 2 sapt, asa ca trebuie sa merg pe leacuri traditionale. Am luat deja tinctura de propolis si ii voi da de maine. O sa ii pisez si seminte de dovleac si o sa caut ceaiuri. Usturoi nu e voie. Daca mai stiti ceva, va rog sa imi ziceti.
Ma gandesc cu groaza cat de puternica o fi fost infestarea daca inca mai are oua. Mai ales ca in ultimele 3 saptamani a luat in greutate 500 de grame si pofta de mancare a crescut vizibil.
Va pup pe toate!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Anca Mihaela- atat are si Vlad (8 luni si 3 sapt.) si maine mergem la vaccin !

Dc. ati sti ce mortal e Vladutz - fuge sa nu-l prind - sau tinut de mine, sau in premergator sau de-a busilea- sa mori de ras! Si se uita la mine si se arunca parca se sperie sa nu-l prind! Si asta cu burtica plina dupa ce am papat un castronel de cereale cu laptic! Nici acu' nu sta linistit! Atractia lui e PCul (monitorul-i-ar cara numai pumni) si tastatura (unde mereu nu are voi, doar tati si mami!!hi!hi! vezi sa nu asculte el!!)

Mamacita - felicitari pt. bravo lui Alex! Vlad isi bate manutele unele peste altele la Bravo! ti se umple inima cand ii vezi! De-acum apar fazele comice! Cele care mai au copii stiu, dar fiecare e un caz unic cred, nu?!

Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

An-k - multzam' de link! Eu m-am mai linistit cu vaccinul asta- e aproape de 9 luni (fara 4 zile maine) si va fi ok! Dc. ar avea 7 luni nu l-as vaccina acum! dar fiecare decide ce crede mai bine pt. micutzi! numai sa fie bine !

Vlad se distreaza la unele desene animate: spre ex. la Scooby Doo-are slabiciune la catelusi, cred ca e primul personaj ce l-a retinut de princ parc-pe ham-ham!)

Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani, Nicolae si Nicoleta!

La multi ani, Zuzu si Nino!

Bine ati venit, Lauraspeedy si Lazy!

Geani de Daria(03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Maine ar trebui sa mergem la vaccin, suntem programati 8 copilasi , dar NU vom merge. Daria are 8 luni si 3 zile, mie imi este frica.
De aerisit, nu ne aerisim decat in curte, de intrat in contact cu alti copii nu intram, asa ca am hotarat sa asteptam cel putin pana la 9 luni.
In alta ordine de idei, Daria devine din ce in ce mai obraznica, s-a convertit intr-o mica tirana. E de o incapatanare si de o ambitie de nu e adevarat, nu suporta sa nu-i faci pe plac, tipa si da din picioruse. Dar, in momentele ei de liniste, e scumpa si dulce foc.

rrox, sunt constienta ca nu are cum sa fie rujeola, ziceam doar ca am devenit mult prea obsedata de idee in sine.

Tinem si noi pumnii la vaccin pentru Vladut si Ema!

Geani de Daria(03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

An-k cum e Bia?

Lauraspeedy bine ati venit!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

ei se pare ca pana la urma maine vor fi mai multi beblusi vaccinati, nu vom fi singuri... noi avem deja 9 luni, ba chiar mai avem 10 zile si facem 10 luni...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Vai,am cam avut o strangere de inima cand am vazut atatea pagini scrise,uitasem ca au inceput sarbatorile
Sa fiu sincera,patul ma cheama,patul ma vrea,dar nu puteam sa nu intru sa le spun bun venit lui lazy si lauraspeedy.
Lazy,esti intr-adevar o femeie si mama de exceptie si va doresc din suflet tot binele din lume,sanatate fara limite si stai linistita:in grupul nostru toti bebeii o scot cu bine la capat!
alessia,apropos de grup,multumim pentru cadoul mosului/moasei alessia,esti foarte dulce.
adriana,si tie un buchet pentru gestul delicat fata de an-k.
an-k,sanatate rapida Biei cea minunata si ia-o din mediul unde se lipesc toate bubitele de ea(cred si eu,de asa o frumusete...).
andira,multumesc de intelegere,intr-adevar,acum culeg cate ceva din cioburile memoriei sa raspund putin.Mi-a incalzit inima scena descrisa,cu tine si Irinuca cea mamoasa.Traiesti momete deosebite.
oanamc,speram sa-ti intri in dispozitie si sa treaca repede perioada dificila de care ne-ai spus si sa ne povestesti cu bataia de bb si alte bancuri(deocheate)
zuzu,o perioada urmaotare cat mai linistita cu o mama cu toate problemele echilibrate.
nino,n-am ajuns sa iau calma baby,dar pot incerca si cu colic baby,de la aceeasi firma,ai avut asa ceva?Ca am o mostra valabila...Fenobarbital n-a putut sotul sa ia,ca se face reteta,si madam din casa lui personala a uitat parafa la spital
daria,LA MULTI ANI tatalui tau,distractie placuta si sa fie intr-un ceas bun deschiderea firmei.Poate ne spui si noua ce si cum,nu numai dannei-glumesc
anca,dati cu tunul in nenorocitii de oxiuri,sa locuiasca ei la asa fetita ochioasa;o pupam!
coco,tare dragut Vladut.Succes tuturor copilasilor ce urmeaza a fi vaccinati;si noi probabil optam pro daca eram pe la 9 lunisoare.
rrox,hai sa ma bag si eu cu niste statistici:peste 9 luni vaccinul AR asigura imunizare 96%,iar sub-70-75%.Deci nino,exact cum zice rrox,nu mai asculta exceptiile de la regula.
Nu va suparati daca am omis pe cineva,ma duc sa dorm,ca nu se stie asta-seara ce ruleaza in patut la Alexut

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

si nu puteam sa ma culc fara sa ma uit la Brien si parintii lui frumosi,ca sa visez ca atare;ci bineinteles atmosfera e de basm!

Ghici cine a inceput sa planga,dupa numai 40 minute de somn????!!!!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput