Bebelusi de martie - aprilie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 7

rrox3 spune:
Ana da' ce ti-a patit computerul? Ce face sau ce nu face? Poate te ajut cu un sfat.
Anca Micaela pentru Ema! Las' ca scapa ea si de oxiuri. Stii ca exista si preparate din usturoi care nu supara stomacul? Intreaba la o farmacie naturista. E foarte eficient.
An-k Sanatate Biei! Ti-am zis ca bebeii fac rash la o gramada de afectiuni. Sper sa-i treaca repede de tot! tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie

rrox3 spune:
Na, ca uitasem...
Vaccinare usoara si fara urmari neplacute bebeilor curajosi de maine!!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie

ninocikap spune:
multumim Rrox, asa sa fie pentru toti bebelusii.
si pentru ca sunt singura, bantui pe net.... si am pus si eu poze noi cu Alex, in albumul decembrie...
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

ninocikap spune:
si pentru ca e trecut de 12.. pot sa trec si la urarile cu care v-am invatat.... ca poate dimineatza nu am timp daca plecam la doctor...
La multi ani!! pentru Melissa Ioana - Claudia_2803, Adina Nicoleta - Giliutza.
Poze
Varsta Alex

caramella spune:
Mai da ati scris nu gluma,nici nu stiu cu ce sa incep,deja nu mai stiu cui sa raspund si ce.Am luat-o razna ,de la ce somn imi e.
LA MULTI ANI!tuturor celor cu numele de Nicolae si Nicoleta,cam cu intarziere ,ca e trecut de 12.
LA MULTI ANI !celor 2 Nicolete ale noastre ZUZU si NINO.
Vaccinare usoara celor care merg,va tin pumnii.
OANA ,mersi,bine ca la noi nu sunt cazuri de rujeola.
DARIA am vazut pozele,frumosi ca si de obicei.Mi-a placut cum ai decorat.
ANK sanatate Biei,bine ca nu e ceva mai grav.
LAZY bine ai venit printre noi!lui Vladut,nu te ingrijora prea tare,al meu frate s-a nascut la termen ,iar la 1 an nu statea bine in picioare,fiecare in ritmul propriu.M-a impresionat povestea nasterii,esti o luptatoare ca si puiutu'.
LAURASPEEDY bine ai sosit!
GEGEA si noi am avut o zi agitata cu Alicia si in continuare mananca prost ,de abia mananca 50g la o masa,seara nici nu a vrut sa se atinga de cereale care sunt preferatele ei.A adormit la 11:30.
MAMACITA felicitari lui Alex pentru bravo.
ZUZU sanatate mamei tale!
ANDIRA se pare ca Irina vrea sa faca cunostinta cu bebe mic,de pe acum il inghionteste
ALESSIA multumim pentru surpriza,esti o dulce!
ANCA sa scapati cat mai repede de oxiuri,nu stiam ca nu e bun usturoiul,eu i-am pus putin in spanac si nu a avut nimic.
ADRIANA mi-a placut surpriza facuta,esti o fata deosebita.
Ma duc la culcare ca nu mai pot ,daca am omis pe cineva sa ma scuze ,fara intentie,nici eu nu primesc des raspunsuri dar nu ma supar imi place sa citesc la voi .
Pupici de la CARMEN si ALICIA.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/album?.dir=/e025&.src=ph

ninocikap spune:
gata am vizionat si poze...
Andira vazut Irinuca mica, o scumpica...
Adseana o scumpete si Alexandra...
Daria de cate ori il vad pe Brien cu ochii aia albastrii... ma pier toata in ei.. si m-am uitat o gramada sa vad de unde Dumnezeu vrei tu sa mai slabesti... nu am vazut...
Ellinia si pe Stefanut l-am vazut cum ii place sa traga de perdele si sa se joace cu telecomanda... zici ca e frate cu al meu..
gata mai las si pe maine.. ca poate acum mai dorm si eu un pic... desi singura nu imi vine deloc sa ma bag in pat..
Poze
Varsta Alex

ellinia spune:
Buna dimineata!
Rrox, mersi de raspuns , m-am speriat ca ne-am pricopsit iar cu vreo enterocolita. Sper sa-i dea portocala pofta de mancare ca ii cam lipseste.
Lauraspeedy si Lazy, bine ati venit! Lazy, chiar acum ti-am citit povestea nasterii si tot ce-ai trait si m-a impresionat. Esti o femeie curajoasa!
Andruzza, Daria, Rp, Ninocikap, multumim de aprecieri!
Alessia, multumim si noi, cu intarziere, de surpriza cu site-ul! Cristina si
bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

ellinia spune:
Ninocikap, ma uit pe pozicile noi, Alex e un copil tare dulce, cuminte si foarte vesel! Pozitia preferata, cea in genunchi, e valabila si pentru Stefan, banuiesc ca precede statul in picioare de sunt ei asa bucurosi cand stau asa!
La 2 vine si la noi pediatra sa ne intepe. Imi e cam groaza de vreo reactie, speram sa nu fie. Cristina si

mamacita spune:
URAAA,unde sa consemnez,eveniment istoric,Alex a dormit 10 ore!ma simt om din nou!De la 4 luni n-a mai dormit asa,cred ca era frant...Nici n-am pretentia sa faca asa in fiecare seara,dar macar 1-2 ori/saptamana
ellinia si ninocikap,i-am vazut pe maturii grupului,ce frumosi si mari s-au facut,pupici de la mine si "hai,salut!"de la Alexut!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

ellinia spune:
Mamacita, bravo, sa o tina tot asa! Si multumim pentru aprecieri!
Anca Micaela, ce mai face Ema?
An-k, multa sanatate Biancai! M-am uitat pe link-ul dat de tine, e bine de stiut si de pus la favorite.
Gegea, toti bebelusii ajung sa fie asa, sunt niste smecheri si jumatate si niste speculanti! Eu mereu ii atrag atentia lui Stefan si incep si ei sa mai inteleaga cate ceva. Dupa ce ai sa-i spui de mai multe ori ca nu are voie intr-un loc o sa stie ca-i loc interzis si o sa traga si mai tare acolo ! Si Stefan face spectacole din astea, se arunca pe spate, se izbeste cu fundul de pat sau de scaunul de la premergator, da din maini si din picioare dar eu nu-l bag in seama cand face asa si daca vede ca n-are spectatori se potoleste. Sau da din plans in ras imediat dupa ce-l bag in seama.
Ana, cat avea Victor cand i-ai facut vaccinul si a avut reactia aia urata? Tot ma gandesc sa nu aiba urmari vaccinul asta ca la cl de la 6 luni tare urat a mai facut! Dr. a zis sa nu-mi fac probleme, il inteapa un pic in mana, n-o sa faca febra sau chestii de genul asta. Dar mie tot mi-e frica. Cristina si