Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (138)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Liliana...4 litrii? Mi-a placut faza cu ursul desi ..cred ca te-ai cam speriat!
Am vazut poze cu copilasii si cadourile lor...Moata vorbareata, Stefi, Stefan ...Gizmo...sper ca nu am uitat pe cineva....
La multi ani pentru Alex (Adina)!!!
Carolina multumesc pentru urari..Ce mi-a placut faza cu "nimica"...
Carmencita..unde esti? Roxa???...
Daria ..esti convinsa ca a fost tintar si nu paianjen? Cum mai sinteti??
Dana (roller)....asa-s copii...dar ei tot ne iubesc:)

Mergi la inceput

Desi sint singura pe aici...ma pling si eu..de cind am fost la munte...Duracell nu mai vrea seara la culcare (el care la 8 pica), plinge cind il pun in pat..si in top...se trezeste si nu se mai culca inapoi....Acum doua nopti a avut pauza intre 1.30 si 4.30....aseara de la 4.....s-a trezit ..si asa a ramas . Si am uitat sa va spun..in prima zi la munte..s-a culcat la 6 dimineata...si eu ...iar la 9.30 era gata pentru o noua zi! Eu v-am spus ca functioneaza cu baterii!
Mai nou urla...noaptea...asa ca Irina....si noi sintem cu voi in gasca...de la ce ..nu stiu! La starea asta ar putea contribui...si lipsa biberonului..Asa ca diseara, la culcare...ii dau bibe..ca eu nu mai rezist
Hai ca m-am plins destul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

LA MULTI ANI ! sarbatoritilor de azi .

Se vede ca ati fost cuminti de a venit mosul la toate mamicile si la toti poznasii ! Din fericire a venit si la noi , adica la mine si la sotul meu ca i-l cheama si Nicolae si miine e si ziua lui de nastere , eu i-am zis Mosului sa vina doar la gagici dar nu a vreut .

Iza nu a inteles mare lucru din chestia nu Mosul doar ca a patrulat in ghetute dupa ce a scos cadourile din ele . Sper ca de Mos Craciun sa fie altfel , mai ales ca am vorbit cu un Mos real sa vine la ea ( adica var-meu) .

Noui facem parte din categoria parintitlro super fericiti cind vine vorba de somn . Iza doarme singurica in camera ei cam intre 11 pm -10 am , rar se trezeste noaptea , doar ca tinem usa deschisa .

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/oanavilcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Da Olivia, un galon si ceva de lapte pe zi. Si in zilele de post bea ceai, dar in aceeasi cantitate. Uneori ma exaspereaza, dar nu am ce sa-i fac. Are mama pisic neintarcat acasa.
Da faza cu ursul a fost frumoasa, si nu m-am speriat asa rau, caci vazusem ursul in magazin, si-l admirasem, si ma gandeam ca ce frumos l-ar calarii Adela. Si e moale, moale numai bun de dormit pe el. Numai ca ocupa cam mult loc in pat, asa ca...
Felicitari ptr depunerea juramantului. Unde ati incaput mama 1400 de persoane? Ati rostit in cor, sau fiecare separat juramantul?

Pupici
Liliana

Mergi la inceput

In cor...caci altfel ne apuca revelionul..mai ales ca 50% erau ...from China..
Chiar pisic neintarcat!
Oana...si la noi a fost bine..pina sa plecam in vacanta :)...asa ca ma gindesc cu groaza la vara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata la toata lumea, io-st cu okii lipiti de somn...
papadiq, cu ce/cine ti-e casa plina?bafta la don doctor.
olivia, si cupiii mei is dati peste cap dupa cite o iesite dintr-asta... pina mai cresc putin, vazut poze, papam lucaciu.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor!
in primul rand LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de ieri!
in al doilea, scuze ca nu am intrat, avem probleme mari cu vitele de la rds.....acu printr-o minune am net.
Marcela, cum esti? ia bromcriptina, este eficienta dar da ceva reactii adverse. 2 pastile pe zi. dupa masa. ai grija ca iti poate fi greatza sau somn. dar trece repede lactatia. in situatia ta am fost si eu anul trecut pe vremea asta....asa ca sper sa treci repede peste hop!
Daria e ok Giulia? probabil a facut o reactie mai urata. imi pare rau ca aseara nu am intrat sa iti spun ceva. era ko niste mixtura mentolata de orice fel, alcool mentolat, camforat, etc. da-ne vesti!
Olivia imi pare rau ca marmota s-a stricat din nou cu somnul. eu nu cred ca e de la biberon!!!! si zic ca o sa isi revina in 3-4 zile.
Papa e posibil ca don mielone sa aiba pojar.....sau alte din astea. trec repede! pupe de la noi!
nu mai stiu ce sa zic....va pup si va doresc o zi frumoasa. si sper sa revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

daria, tu parca intrebai de ema, este bine, are in continuare probleme cu logarea aici, din pacate admin vad ca nu si-a facut timp sa ne raspunda... astazi am inteles ca vine in tara. si ca veni vorba, va intrebam in numele ei cind are loc intilnirea aceea de craciun? rain, poate stii tu?
aseara am pus biberonul cu apa pe pe calorifer si binenteles ca am uitat de el, la o bucata de noapte, pic, pic, am albit cind am vazut tevile ude crezind ca iar am probleme cu caloriferul ala, asa ca, am pus mina pe telefon si-am dat alarma la tata nostru care era la serviciu, abia dupa aceea cercetind la fata locului m-am prins care era de fapt problema tehnica

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Roxanaz - merci, mie nu mi-a dat prin cap si nu stiu cum o dadeam io pe oki ... ufff, inca e umflat oleaca, sper sa fie totul foarte bine. Cum a fost Moshu` la voi, ce face Patrick cel ochios-frumos ?

Papadieee - sanatate muuulta tuturor!

Vrabiuta - cum esti azi ???

Kim - ioi, nu dormiti noaptea ? Dar ziua cat doarme domnisoru` ??? Ca Giulia mai are zile in care doarme doar 45 de minute, iar seara dupa 23,30 pana pe la 8 dimineata

Nu mai stiu ce vroiam, va doresc o zi frumoasa !

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza, neatza fetele.Mandra mea de cand a imlinit un an si 5 luni are un singur somn pe zi(de cca 2ore)si se trezeste doar de 3 ori pe noapte, boierie, ce mai....In schimb are niste actiuni interzise cardiacilor:se invarte in mijlocul sufragerie(da, bine de tot), iar cand se opreste rade de mama focului ca se clatina, iar eu am palpitatii cand o vad si trebuie sa sar in spatele ei ca sa o prind!!Sau merge cu spatele pana se loveste de ceva sau isi pune o caciula peste ochii si pleaca la plimbare cu mainile intinse in fatza.....
Daria si a mea a fost ciupita de tantar in 3 locuri, de ochi, de ureche si de gat(acum vreo 2 saptamani, nu stiu de unde a aparut ca toata vara nu am avut) i-a trecut un pic mai greu iar eu ii mai dadeam cu crema de galbenele.
Sanatate multa la pitici, mamici si tatici

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput