Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (138)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rain, pleoapa fusese mai umflata, mi-a zis dadaca, acum e umflata, iar restul punctelor normale. Parca a mai fost intepata o data asta vara, dar atunci pe mana. A papat bine si nu am treaba, urla langa mine, pediatra inca nu-mi raspunde. Finutul vostru a avut si alte simptome ???
editez sa va arat, pediatra inca nu-mi raspunde, iar la spitalul de copii ... Doamne fereste ...
http://community.webshots.com/photo/439300887/518416027XEYIcn Rain, asa arata si finutul tau ???

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

A si am uitat sa va spus ca a venit si la mine mosul. Pe la 11.30 seara, sotul spune ca se duce la supermarketul de peste drum sa ia lapte, caci el bea foarte mult lapte, cam 4l pe zi. Nu era prima data cand se duce asa de tarziu sa-si ia lapte. Eu in continuare la calculator. Peste vreo jumate de ora bate cineva la usa. Normal, ca eu in mintea mea...iar si-a uitat iubi cheia, asa ca ma duc si deschid. In secunda urmatoare ma trag inapoi speriata...un urs mare, mare de tot tocmai imi sarise in brate. Bineinteles ca in spatele ursului , sotul cu un buchet deasemenea mare de trandafiri.(ca la americani, 12- ma innebunesc astea ca dau numai buchete cu numar cu sot). Si bineinteles ca am dormit cu ursul azi noapte, caci sotul a stat pe calculatot pana dimineata cand am plecat eu.
Si bineinteles ca nu a uitat-o nici pe Adeluta. Ei ia luat un catel superb, pe care il manevrezi cu mana si latra pe ritm de muzica, melodii specifice de sarbatori. E interesant.Bineinteles ca tot eu l-am chitait toarta seara.

gata fug la scoala

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Daria, nu stiu cum arata finutul, dar din ce mi-au povestit ei, seara la culcare nu avea nimic, iar dimineata cand s-a trezit avea ochiul foarte foarte umflat, imi dau seama cat de rau arata daca ei au fugit la spital, alte simptome nu avea.
mai incearca sa suni la doctorita, sau poate faci rost de numarul altui doctor si vezi ce-ti zic, repet, s-ar putea sa nu fie nimic, doar sa se inroseasca putin pleoapa, dar preventiv ar trebui s-o vada un doctor.

Liliana, un dragut mosul tau, cred ca te-a dat pe spate cu asa surpriza ...iar Adeluta cu asa multe cadouri cred ca va fi in extaz, cand i le trimiteti?

la mine aseara a venit mosul cu o carte, cu o cutie mare de praline belgiene (cred ca n-am mancat niciodata ceva mai bun) si un sapun misto, ca mie imi plac cosmeticale din astea gen lush ...si din lipsa unor uleiuri de masaj, pe care nu le-a gasit mosul ...mi-a adus niste uleiuri pentru aromoterapie!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

la multi ani lui nicole si lui alex al adinei, pupiciu la amandoi. nicole, ce fain e laptopu', cred ca i-ar placea si lui pupi asa ceva, dar n-am vazut pe aici.
pupam pleoapa umflata a giuliei.
trag chiulul acum, inca nu e pauza de pranz!!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Hei m-am intors. Nu ptr mult timp insa.
Adema frumoaso, stiu ca viata nu e uneori asa cum vrem noi, dar macar descarca-te aici, caci sunt convinsa ca ai nevoie. Si toate iti suntem prietene. De ce nu profiti de umerele care ti se ofera ca sa plangi daca e nevoie.
Eli sanatate sotului. sa se refaca repede.
Daria nu stiu ce sa-ti spun pentru tantari, dar eu am fost foarte suparata pe ai mei ca era Adeluta plina pe picioruse de semne de la muscaturile de tantari din vara. Si se scarpina de mama focului fata, asa ca tare imi e teama sa nu-i ramana semne.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

eu is telegrafika La multi ani mos Nicolailor si nicolaitelor suntem cu casa plina asa ca is rara si f rara! Mielu imi facu bucuria si nu-i scade temp sub 38cu 9 maine merem la dr partea nasoala si f nasoala e ca are bube pe fatza Sper ca nu a facut pojar sau alta aia din familia bubelor ca m-a terminat Eu is abia in 14 sapt! Scuzati inca nu am punct virgula enter etc CORIANA bine ai reve! Ma tot intrebam ce mai faci (AM vazut ca ai reve mai de mult da abia acu apucai sa scriez) Va pupacesc*****************************

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> Va MAI AMINTITI DE LOVE STORY?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Daria uite ce stiu eu despre muscaturile de tantari
http://community.webshots.com/photo/432959364DOECTm
Cicatricele au mai ramas 2 luni dupa, acum nu se mai vede nimic. Daca esti sigura ca e ciupitura de tantar nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

PAPAAAA!!! Ce-mi fu dat sa vad, esti abia in 14 saptamani!!!! Asta oare inseamna ce stiu eu ca inseamna?! Moooaaammm io habar nu am avut! Felicitari si sa aveti parte numai de bine. Ptiu, ca-mi dau si lacrimile acu de emotie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare...am aparut si eu ..cam tirziu..am fost ocupata cu Nicolae....care in afara de doua ceasuri (eu am dambla la ceasuri ..mai altfel...)...ne-a adus si certificatele de cetatenie...Asa ca am fost la depunerea juramintului...si m-am emotionat toata..desi nu ma asteptam....Am fost doar 1400 de persoane din 96 de tari..evident noi doi am fost singurii din Romanika....
Si si mai mult...colegii ne pregatesc party in urmatoare ora....si iar m-am emotionat...asa ca fug sa fac o cafea , sa ve citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

adema, pupici la suparici!
am mai vazut ceva poze cu andrei si andreea (wow!), niste caraghiosi si dragalasi si jumatate. poate am sa reusesc sa mai fac si eu ceva poze zilele astea sa ne mai vedeti!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput