Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (138)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna dimineata
puiul meu a dormit azi noapte mai bine, nu a mai plans ci doar s-a trezit de doua ori, m-a chemat, i-a spus buni ca mami vine maine si s-a culcat la loc. vorbisem cu ai mei sa o iau maine seara (cu tot cu buni) si sa ramana vineri in bucuresti sa ii fac ror-ul. acuma nici nu stiu daca nu cumva ii fac mai rau daca o iau si pe urma o duc iar la bunici...
azi noapte m-am odihnit mai bine. la 3 m-am trezit, cred ca mi-a intrat deja in reflex, dar am adormit inapoi. am luat bromocriptina si parca sanii sunt un pic mai bine. oricum, lapte am in continuare foarte mult, doctorul m-a sfatuit sa ma mai mulg daca sunt foarte plini si durerosi.
roxana - multumesc frumos pentru sfat

o zi frumoasa tuturor!

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

marcela, in locul tau n-as lua-o, o dai peste cap, abia incepe a se obisnui...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neata.

Daria, si Vicu a fost ciupit de tantari in vara. Eu l-am dat cu iod si nu s-a mai scarpinat. Sper sa treaca!
Papadicule, sanatate multa! Pupe Mielonului!
Corina, moama, mi se pare mie sau Eva iti seamana? Fromoase poze! Va pupu!
Olivia, felicitari pentru juramant!
Liliana, de invatat, bleah. Am reusit mai nik... asta pentru ca am avut ocupatie (luna trecuta am schimbat geamurile in toata casa si saptamana trecuta a venit mesterul sa repare peretii, asa ca am avut santier in casa...). Faina faza cu ursul...
Marcela, in 2003, pentru oprirea lactatiei am luat bromcriptina, 1/zi timp de 10 zile. Si a fost ok (asta dupa o zi in care simteam ca moooor de durere)
Ioana, Vicu are o activitate similara: se urca in patul mare, calare pe perne si se arunca pe spate. O data aproape a aterizat pe margine, de mi-a stat inima in gat.

Vicu a fost taaare cuminte anul asta, asa ca tati i-a luat masina! (mai trebe baiatu' sa-si ia carnetu' si apoi ma scoate la plimbare!) O sa incerc sa pun poze cu masina, dar pe dial-up iti vine sa te impusti...
Io in schimb am fost taaare rea anul asta, ca nu mi-a adus Mosu' "mimic"... Si ca totul sa fie nemaipomenit aseara am facut si o criza de nervi (mama nebuna). Cupilu meu atomic nu mai vrea seara sa adoarma. El care pica pe la ora 9, acu e intr-o verva ceva de speriat. La pranz, la fel (mi-a spus bona ca e cu cantec adormitul). Asa ca, aseara, dupa ce m-am chiniut fro' juma de ora, am clacat. S-a chinuit si tati si tot dejeaba. Abia tarziu, dupa vro alta ora, am reusit sa-l adorm spunandu-i povesti. E adevarata ca s-a trezit doar o data toata noaptea, dar ma gandesc ce pot face sa ii refac programul... Hai ca m-am intins ca o zi de post.
O zi buna sa aveti!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Am reusit sa pun cateva poze cu cadourile de la Mos.
Si Radu a inceput cu scandalul seara la culcare (dupa ce ca in timpul noptii oricum umbla prin vecini). In seara de Mos a primit un xilofon de care era asa de incantat incat la ora 10 nu reuseam sa-l bag in pat.Batea intr-una in el si imi daduse si mie un bat din ala, asa ca am fost f ocupata, am cantat toata seara la xilofon.
Olivia- ce nashpa...ca voi va obisnuiserati cu program ordonat...

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
Dec 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata
Danule sa stii ca la noi cand nu merge sa adormim fiara prin nici o metoda civilizata aplicam terapia de soc. Adeca daca nu adoarme nici dupa juma de ora de nani-nani si hatanat patul (noroc ca i-a luat bunica-sa pat cu arcuri!!! ) o lasam singura si gata. Urla de ti se ridica parul in cap fro 10 minute apoi linisteeee. asta se intampla mai ales in zilele in care dintr-un motiv sau altul nu i s-a respectat programul si e prea obosita si nervoasa ca sa mai poata adormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Cori, am incercat si asta. 'Mnealui, cand e lasat singur in patut se ridica in picioare, arunca tot ce gaseste in buzunarele de la pat, apoi incepe: "mamiiiiiii, tatiiiiii" si o tine asa la nesfarsit (cred ca are baterii din alea fara realimentare...). Aseara a conversat asa cam 15 minute, timp in care io ma ascunsesem in baie, iar tac'su se uita la meci . Dupa care am inceput sa-i spun povesti si a adormit in 10 minute ... (mey, da' ce a mai crescut Mara, o adevarata domnisoara...)

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

A crescut Mara si e domnisoara si rebela pe deasupra, ies scantei pe la noi mereu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Botosica s-a trezit pe la 6.45...dupa ce adormise cu greu pe la 22.15...Dar ma uitai pe ce ati scris si se pare ca suntem in grafic...hahaha
Si cu somnul putin, sa nu ne ingrasam, si cu mersul ca fantomele cu textila-n cap si invartitu' in mijlocul sufrageriei...se pare ca ne incadram...:)))
Acum daca o adoarme taica-su urla ca din gura de sarpe si ma striga...."maaaaniiii" ...zici ca o tortureaza...:)
Sunt curioasa ce o sa faca atunci cand o sa incep eu sa plec in ianuarie pe la conferinte...sa vezi distractie pe taica-su....
Papadie...tinem pumnii sa nu fie vreo boala d'aia! Sanatate multa.
Ma duc sa ma agit..Pupam voios!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sporturi extreme daaa, bifam si noi -cucu bau cu camasa sau orice alt obect textil in cap, invartit in mijlocu sufrageriei si cazut in fund, doar de dormit doarme (hahahahahaha poate il deoki!!).
Cori fie-tz mila de un om cu dor de voi, mai da odata linku ala cu pozne al vostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Corianai - super faine pozele ! Sa-ti traiasca printesele!
Ina - ce frumos e Raducu si cati dintoci are

Mey, si noi suntem in grafic, da` e mai mare hazu` afara unde-i noroi, se invarte si apoi cade tacticos pe genunchi si se intinde pe burta (ca aseara in ploaie ).
Si mai face ceva nashpa de tot: se cataraaa, Doamne, peste tot. Sau merge cu spatele si vrea sa se aseze (aci e mortala ) sau isi ridica un crac pe pat si ramane suspendata strigand "sus-sus-sus"

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput