Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 9
norina spune:
Dar stiu ca scrieti, nu gluma!Cand intru si eu(rar, ce-i drept) nu apuc sa scriu nimic, ca pana termin de citit, se trezeste manza.Asa ma oftic ca nu reusesc sa tin si eu pasul cu voi, de ex acum as fi avut niste raspunsuri pt intrebari postate capitolul trecut
si nu mai stiu cui sa raspund...Bebelusa mea e linistita de cateva zile, se pare ca am scapt de colici, de cand facem noul tratament homeopat. Apropos, am un remediu excelent impotriva colicilor pentru cele care alapteaza cu biberonul. Daca intereseaza pe cineva sa-mi spuna ca sa-i dau solutia, ca sa nu bat campii acum degeaba.M-am laudat data trecuta cu dormitul si de vreo 2 zile nu prea a mai dormit ca lumea, cel putin aseara a fost agitata rau. Noi inca nu am facut vaccinul ca a fost bolnavioara si am inteles ca trebuie sa fie perfect sanatosi. Il vom face la sf lunii dec , deci suntem cam in urma.Vroiam sa intreb daca bebelusii vostri isi dau cu manutzele peste ochi, peste fata?? A mea isi trage niste pumni de zici ca are boala pe ea...Mai sunt bbei care fac asa?, ca eu sunt cam ingrijorata.Mysweetest pt caderea parului iti recomand cu caldura samponul de la Klorane(cu chinina), la mine a dat rezultate- se gaseste la SensiblueJadi, iti trimit un PMDa, ai auzit bine aseara, era Bere Gratis in concert pe faleza, am fost si eu (m-a scos sotul)
- mi-am mai adus si eu aminte de vremurile bune, tare bine mi-a prins iesirea astaNu mai stiu cine (scuze)intreba de Nan 1(cu fier)- eu din asta folosesc si chiar sunt si eu interesata, ca ii dau numai de 1 sapt si face kk cam moale si nu stiu daca e bine.Daca ma poate lamuri si pe mine cineva, va rog...PS -inca nu am reusit sa pun poze
dar depind de sot, ca eu habar nu amNorinapoze
kid2003 spune:
Gata vaccinul! Mai mult a urlat cand i-am insurubat supozitorul ![]()
A urlat juma de ora si a adormit brusc, mai suspina prin somn. Diseara mami si tati merg la un party si fata ramane cu bunica acasa. Noroc ca nu tre' sa-i faca baie (asa ne-a zis, azi sa o lasam asa) ca nu se descurca singura.
Bunica face varza cu carnati
mor de pofta, dar n-o sa mananc. Ceva carnat o sa gust, insa, credeti ca e rau? De varza nu ma ating.
kid2003 spune:
Ege, super bine a luat fata ta in greutate. SI a mea a luat 1kg 800 de la nastere (nu de la externare), dar inca nu a ajuns la 5 kg. Aseara, la 2 luni fix, avea 4,940. Eu speram sa sarbatorim ziua ei cu o cifra rotunda.
Norina, si Alex a mea isi da pumni in cap, uneori, cand plange tare si e agitata. Imi da si capete in gura cand o tin in brate, o data mai avea putin si imi spargea buza 
maddy77 spune:
kid,ff draguta fetita si sarafanul..nu stiam ca au hainute asa dragute la mini prix.Bafta la vaccin!!
Ioana,draguta pijamaua de la TCM,s-o porti cu placere..
Zicea cineva ca e un TCM in militari? Unde?
Noi am facut aseara kk verde inchis si mai mult decat de obicei,de m-am speriat,a si durut-o burtica inainte.Sa fie de la biberoane cumva??Oare nu le fierb suficient de mult?Eu le las cam 10 min de cand fierbe apa.Voi cum faceti??Jur ca ma enerveaza kk asta![]()
Am uitat sa va zic ca i s-a spart basica de la vaccin BCG si acum are o cojita..cred ca asa e normal..
Fetelor,ziceti-mi si mie de biotics,c-as vrea sa-i dau si eu..merge pus doar in lapte praf?ce este de fapt?
Vreau sa-i iau si eu marsupiu si ma gandeam sa iau de la chicco,dar vad ca fetele nu prea sunt multumite de el,unde-l gasesc pe ala BABY BJORN.Help!!
maddy &
Bianca (13.10.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos
ege spune:
fetelor si eu vreau marsupiu baby bjorn.voi de unde ati cumparat?
am reusit si noi sa punem niste poze
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/detail?.dir=568a&.dnm=c8e0.jpg&.src=ph
ege
RalucaN spune:
Karmenutza, l-am facut pe cel de la stat + acthib cumparat de noi. Deci a avut saracutza doua intepaturi. Oare daca ii cumparam Pent-acthib scapa de o intepatura? Iara are febra. 38 in fundulet. Uff.....
Noi azi am mancat prima lingurita de suc de morcov din viata noastra . Si ne-a placut. Ura!!!!
Ieri ne-a cantarit tanti doct si aveam 5400 (dar cu o zi inainte am cantarit-o eu inainte de baita si avea 5300 - ma indoiesc ca a luat 100 g intr-o zi) E drept ca ieri abia mancasem. Si avem 57 cm.
Maddy si a mea face caca mai spre verd inchis (kaki) cand e constipata. Si e mai tot timpul constipata, din cauza laptelui praf. Copii alimentati artificial au tendinta spre constipatie.
Kidule bine ca ati scapat. Doamne ajuta sa nu-ti faca febra.
Raluca si
Ioana Catalina (3.10.2005)
poze
country girl spune:
Buna dimineata doamnelor, domnisoarelor si tinerilor domni!
Azi am fost mai lenese, ne-am trezit abia la 11 si pana am mancat ne-a luat iar somnul...
Iar afara ploua, ploua, vreme de 
In afara de asta nimic nou pe frontul de vest. Chiar daca e miercuri e Belgia.
Am impodobit bradul aseara, mai am putin sa-l definitivez si fac poze sa le postez in album ca primul brad de Craciun al Ilincai.
Dupa ce am scris ca Berila 50 de felicitari, am constatat ca am scapat cateva persoane din vedere si trebuie sa mai cumpar
Cred ca ma prinde Anul Nou scriind felicitari...
Ne auzim mai tarziu. Pana atunci numai bine la toata lumea.
poze cu "Zmeoaica"
codruta_grg spune:
raluca, nu scapa de o intepatura daca iei PenActHibul, pet ca nu are anti hepatita B (asta se de in celalalt picior). Doar la 4 luni ia o intepatura, ca atunci nu se face antihepatita B.
Ce fain de tine Ina ca ati impodobit bradul. Eu sunt la mama si de abia i-am convis sa il facem in 20 decembrie. Dar la anu' cand vom fi la casa noastra (din nou) il facem de mos nicolae (ca avem artificial si tine pana de ziua mea
(pe 12 ianuarie)
Codruta &
Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
codruta_grg spune:
Super pozicile si cu Zmeoaica si cu ege..:)))
Codruta &
Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
codruta_grg spune:
ege, tu o ti in casa in manecutza scurta?
Codruta &
Petra (9 august 2005)
Poze cu noi