Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Codruta, acum merge intradevar, aseara nu se incarca deloc pagina cu euroski. Se poate sa fi fost de la netul de cartier pe care-l am aici, mi se mai intampla sa nu mearga unele adrese.

Fetelor, lamuriti-ma si pe mine cu vaccinul. Eu am intrebat cand i-a facut si a zis ca are si hep B acolo, si i-a facut doar o injectie. De la stat. Se poate sa nu-i fi facut ala de hep. B? Pe carnet nu are nimic trecut ca uitasem carnetelul acasa. Hai ca incep sa ma panichez.

ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Intru si eu sa va salut... Eu inca nu am facut brad, cred ca pe 20 (de obicei il faceam pe 24, anul asta numai eu stiu cum voi rezista pana atunci).

Jadi cum decongelezi lapticul tau de la congelator? Ca eu deja 600 ml si saptamana viitoare ma duc la petrecerea de Craciu data de firma (restaurant + disco ) si o sa stea maica-mea cu bb.

I-am luat lui Vladut scaun de masa , nu e culoarea care am vrut-o dar imi place, abia astept sa-l pot pune in el. Momentan am plantat un caine imens in el. Acum cat mai pot face astfel de cumparaturi, ca apoi intru in CIC si se subtiaza bugetul .

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

locca stai linistita ca i-ai facut si anti hepatita B, daca ai facut schema de la stat. La mine scrie si in carnet.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Fetele care ati luat costumase de Mos Craciun la bebei, imi puteti spune si mie unde se gasesc ?
Pupici,

CArmi

POZE FABIANO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

dragelor,am uitat sa ma laud..a mancat fata mea ieri 170 ml la una din mese, si azi 160 ml..sunt fericita..ca de obicei mai mult de 100 nu manca.

norina,eu sunt interesata de metoda anticolici si cred ca mai sunt si alte fete care alapteaza cu bibe.tot eu ii dau nan 1 dar supliment,uneori ii mai dau si cate un bibe intreg si tot asa kk moale face..asa o fi de la laptele asta,vad ca fata mea il mananca binisor.

sa vedeti cum mancam mai nou...pe o perna ridicata..si nu se mai foieste deloc in timpul mesei.

maddy & Bianca (13.10.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Locca schema de la stat consta intr-o intepatura si doua pic in gurita. Picaturile mi se pare ca sunt antipolio si intepatura (cred ca e engerixul) are hep B, tuse covulsiva si nu mai stiu ce (mai multe...scrie in carnetel). La mine a doua intepatura a fost act-hib -ul pe care l-am luat suplimentar si care e anti meningita.

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic.. brad nu am facut, dar am facut inventarul la globulete si alte ornamente. Am 80 de globuri , cred ca sunt suficiente... Ornamente am plasat deja prin casa, sotul zice ca am innebunit, desi si el e nerabdator.

Hai ca am trancanit destul, ma duc sa fac o praji cu visine.

Pupici,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumesc mult pentru urari! Cu intarziere, dar ieri am intrat f.putin , am inceput sa scriu si m-am trezit cu musafiri.

Pupici

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Kid ai descris exact un tablou cu Teodora cand e agitata Inseamna ca asa fac ele, agitatele, mai m-am linistit! Nu-ti spun ca-mi trage si mie cateodata un cap in gura sau nas(depinde ce-i prin preajma) de-mi vine s-o iau razna, de aia mi-e urat s-o pun sa ragaie,ca face pe nebunaIar cand e de culcare si e foarte obosita isi da la pumni peste fata si-si baga degetele in ochi, fapt pt care ii pun manusile, ca nu se mai poate Fetelor,voi cum mai stati cu kg, ca pe mine in continuare nu ma incape nimic si ma apuca depresia. Vin Sarbatorile si eu nu incap decat in niste blugi luati pe la 4 luni , iar restul de haine misto stau in sifonier...Nu am decat 3kg in plus fata de cat aveam inainte de sarcina, dar zau daca ma incape vreun pantalon...Am constatat ca la picioare sunt la fel dar nu-mi mai vine nimic la talie. Ce ma fac, ca n-am chef sa-mi iau acum alte haine (ca-mi dau bugetul peste cap la cate imi trebuie..Voi ati reusit sa incapeti in tzoalele vechi?Norinapoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Hello la toata lumea.La multi ani cu intarziere pt cei aniversati ieri.Noi am avut o multime de mosi, adica Iaris, nu eu ca pe mine m-a cam uitat anu'asta.Si sotu, vine cu un blender pe care il foloseste tot el, cica sa-mi usureze munca, da'isi face el nu stiu ce amestecuri de lapte cu fructe ca bbeii.In schim asta micu a fost super rasfatat, a primit iarasi o multime de haine si jucarioare, nu de firma, e drept, dar toata lumea s-a gandit la el.eh si tot de mos Nicolae ne-am schimbat monitorul la calculator ca zicea sotu ca celalalt era prea mic si am inceput sa ma cam incrunt citind atata, eu fiind mioapa.
Si Iaris isi da pumni peste fata si apoi plange de parca l-as fi lovit eu.De o saptamana bem si noi suc de portocala si ne place si s=a mai reglat si burtica.Gata cu kk verde si gros, acum e normal.Oare nu putem sa le facem sucul cu storcatorul de fructe ca mie mi-a zis dr sa-i rad mar si morcov pe razatoare de sticla sau de plastic care nu oxideaza.
?????Ce cantitate de vit D trebuie sa ia zilnic un bb si nu ma refer la Vigantol ci din alimentatie, aveti idee<Am inteles ca la cei alimentati artificial undeva la 400 UI, unde UI=?
Daca gasiti vreun magazin virtual cu costumase-mos pt bb dati-ne de stire, pls.
Pupici ca plange si fugggggg

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos

Mergi la inceput