Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 11

codruta_grg spune:
irina, scaunelul de luat masa se face si leagan cumva? Sau e fix, strict pt masa
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Lucia_B spune:
Buna frumoaselor
daca tot se discuta despre vaccinuri vreau si eu sa intreb ceva. noi am facut DTP+HB(hepatita)+Hib(meninghita) si OPV, o intepatura si 2 picaturi. sa inteleg ca intr-un singur vaccin au fost trei? intepat in pulpa piciorusului. ne-a recomandat pentru a evita febra, paracetamol in forma lichida. reactii adverse inclusiv febra nu am avut. doar cit a doau zi a fost foarte somnoroasa.
nu inteleg de ce la voi sunt 2 intepaturi. oare merita sa-mi fac griji?
o seara buna si numai bine
------------------------------- Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)
ce mari suntem
Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.

b_irina_c spune:
Codruta e fix, nu se leagana. Da impresia din poze pt ca are 6 nivele de inaltime si la cel mai jos pare a fi balansoar.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

codruta_grg spune:
Irina, am vazut in poza "2 jucarii" o jucarie din cauciuc, un ursulet, in stanga sus. Este din ala care se poate baga in guritza, din cauciuc natural? Daca da, de unde l-ai luat?
In Cluj am cautat si nu am gasit decat mici, mici, de baitza.
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

kristinutza spune:
norina, aceeasi problema o am si eu: la picioare, la fund sunt ca inainte de nastere, dar talia...
nu-mi vine nici un pantalon. am probat si prin magazine: ce-mi vine bine in talie mi-e prea larg la picioare, iar ce-mi vine bine pe fund ma strange prea tare in talie. ca sa nu mai zic de camasile care-mi plesnesc toate la piept.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

kristinutza spune:
da, jadi, e vreo procedura speciala de decongelare a laptelui? ca am si eu trei bibe de cate 130.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

doruletz spune:
am revenit si noi pe aici, ieri am fost la cāntareala si suntem ditamai fetitzoiul de 6,250kg! avem sapte saptamani si un pic. Presimt ca o sa ma cocoseze asta!
Si noi trebuie sa facem iar vaccinuri in curand (am mai facut unul contra tuberculozei).
Acum facem Infanrix pentavalent (contra poliomieltei, difteriei, tetanos, tuse convulsiva, hepatita B) si PREVENAR contra bolilor provocate de pneumococi (infectii, meningita, septicemie, pneumonie etc). Pediatra ne-a prescris un patch anesteziant, se numeste www.medsafe.govt.nz/consumers/cmi/e/EmlaPatch.htm" target="_blank">EMLA Patch, cica trebuie sa-l punem pe locul unde o sa fie vaccinul cu o ora inainte de a merge la pediatru. A mai folosit cineva?
Bubitzele de pe fata tot nu ne-au trecut, am vazut ca se mai plangea cineva de asta (Hilde). Arata cam asa. Am mai scazut temperatura la apa din baie (37C), in casa nu e cald (aici se recomanda 18C la mine sunt vreo 20C). nu stiu ce as mai putea face asa ca sper sa dispara de la sine.
gata, plecam la cumparaturi!
Alexandra - 13 oct 2005

b_irina_c spune:
Codruta le-am primit si nu m-am uitat pe ambalaj, dar nu cred ca e cauciuc natural (nu stiu cum arata ). Dupa mine sunt jucarii normale de cauciuc, dar sunt prea mari si nu le poate apuca in manuta, asa ca momentan nu le baga in gura...
norina subscriu si eu, desi mai am 1 kg peste ce am avut inainte de sarcina, ma starng in talie pantalonii. Noroc ca am si cu talie joasa si aia imi vin bine. Camasile inca nu le pot imbraca, zici ca le am de cand aveam 12 ani .
Poze

cge spune:
Salutare la mamici si bebici!
Ma simt super, am dormit cam 1 ora dupa-amiaza si am fost si la electrostimulare. Este asa cum a zis Kid, cu diferenta ca astea aici la cabinet au televizor, si mi-au dat si telecomanda, deci 'trai pe plai'.
Azi-noapte am avut si noi program de trezire la 3, 5, 7.
Parca s-au vorbit bebeii nostri.
Irina, nici eu nu mai am rabdare cu bradul de craciun.
Tu ai comandat online ?
Fetele, care intrati in CIC, puneti bani deoparte.
Se pare ca dupa legea noua, banii vor fi dati de primarie care se misca ca ochii mortului.
Eu am depus actele de alocatie in octombrie si inca nu am primit-o.
Si eu vreau costum de craciunita ptr Anca, ca lui Victor i-am luat deja costum de Craciunel din Carrefour.
Pe curand,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos

b_irina_c spune:
cge nu am comandat de pe net, deoarece is tare mofturoasa si trebuie sa-l vad eu cu okii mei.
Poze