Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 12

country girl spune:
Bine v-am regasit fetele!
Noi ne-am plimbat, am rezolvat ce aveam de rezolvat pe afara, intre doua ploi si acum dupa biberonul cu lapte a atzipit zmeoaica iar eu m-am pus sa fac o tocanitza de ceapa cu piure de cartofi ca muream de pofta de vreo doua zile.
Am luat si luminitzele pentru bradutz, la schimb cu pocitania aia de decor-lampa de cumparasem ieri. Ador capitalismul asta unde dupa ce cumperi ceva, daca nu-l mai vrei, mergi la magazin si-l dai inapoi sau il schimbi si nimeni nu se oftica si nici macar nu te intreaba de ce-l duci inapoi!
Va las oleaca, ma duc sa mai bantui si pe la clujencele mele.
poze cu "Zmeoaica"

Ioana75 spune:
Am fost si eu 3 ore cu fata pe afara, a fost o vreme tare faina azi.
Ina, am auzit ca in tarile civilizate se poate da inapoi orice produs, in termen de 14 zile. Sotul meu zicea ca romanashii nostri, cind ajungeau acolo, isi "cumparau" un aparat foto bengos, apoi la terminarea vacantei il returnau, si uite asa faceau poze meseriashe.
kid, frumoasa si rochitza, si fotomodelul.
maddy, biotics contine culturi vii de Lactobacilus bifidus si inca unul. Merge sa-l dizolvi si in ceai. Eu simt o imbunatatire la fata, face kk mai rar (ca facea de muulte ori pe zi) si parca are pofta de mincare mai mare (pentru ca i-a refacut flora bacteriana). Oricum, cu siguranta nu-i strica, noua ne-a dat dr 10 zile cite un plic pe zi.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

mysweetest spune:
Norina si eu mai am probleme cu talia dar imi vin toti pantalonii vechi mai stransi cei drept.
Astazi ne-am plimbat si noi cca. 2 ore. Tocmai am cumparat de la o farmacie inel gingival din silicon pentru Alex. ca sa aiba ce roade ca baga de toate in gura. Are forma de manuta cu 5 degete ..poate mai uita de ale lui.
Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

jadi spune:
Buna seara fetelor!
Copilul meu iar s-a ntrezit din somnul de la 4 la 5 in urlete maxime, i-am mufat titi, i-am dat si niste debridat si pare ca s-a linistit... oare sa ii fie frica de intuneric? Ca exact la acelasi somn se trezeste asa si de obicei se culca pe zi si se trezeste pe noapte... Sau ori fi colici ca prea il apuca la aceasi ora!
Acum trebuie sa mai asteptam un pic cu baita intretimp l-am parcat in brate la mama2.
Astazi am stat cu copilul afara circa 3 ore, l-am plimbat de nebuna pe strazi si ma mai si incapatinam sa intru cu el in magazine... se uita lumea la mine ca la nebuna din centru...
Eu sint deja la al doilea pachet de biotics ca ii dau 2/zi insa cel de dimineata nu l-a mincat ca nu a mai vrut supliment de lapte praf...
Norina am citit pm, urmeaza sa iti raspund!
Irina eu am dezghetat laptele fie la microunde fie cu apa fierbinte. Ultima varianta e cea agreata de mama, o autoritate in domeniu cu studii in Canada.
Fetelor am inceput sa dorm la greu... parca ma pregatesc de zile nedormite sau poate ca incep sa fiu obosita... azi i-am interzis mamei2 sa plece dupa amiaza la servici si sa ma lase singura cu copilul ca iar se scoala si vrea baie si eu nu stiu sa il potolesc.
In rest toate vechi!
Alea Alea
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

jadi spune:
Ce bine de mine ca incap in haine.
Norocul meu e ca am avut intotdeauna talia groasa adica nu prea aveam.
Nu imi mai vin toti blugii, dar am cel putin 4 perechi de pantaloni care imi vin iar la bluze... aleluia, ca nu mai intra nimic pe ugere!
Le-am anuntat aseara pe mame ca mi s-a luat de muls tite si ca o sa recurg la supliment de lapte praf pentru copil.
Ele mi-au zis ca e ok si ca macar 3 luni sa dau copilului tita si dupa aia sa fac ce vrea. Problema mea e ca daca nu ii mai dau titit copilului o sa ma puna sotul sa ma intorc la munca, deci ca mama responsabila o sa incerc sa prelungesc alaptarea la sin!
Dar sincer mi s-a cam luat! Ma simt folosita!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

locca spune:
Multumesc pentru explicatii, Irina si Raluca!
Nu mai ziceti va rog frumos de incaput in pantalonii vechi ca ma apuca depresia. Daca vreti sa stiti pe mine m-ar ajunge in talie, dar nu trec de fund . La ultima strigare tot 7 kile extra am (din care 4 puse dupa minimul absolut de dupa nastere). Ma tenteaza si pe mine o electrostimulare dar nu stiu cand s-o mai inghesui si pe-asta in program.
ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)

RalucaN spune:
Pe mine la pantaloni nu ma mai incape decat o pereche de raiat pe care o purtam pana in luna a patra iar la fuste NICI UNA (ca aveam si eu numa dalea stramte). Am ajuns sa-mi aduca mama din fustele ei ca sa pot iesi afara. Si nu am decat 4 kg in plus fata de cat am avut cand am ramas. Si cizmulitele mele lungi..... nu le mai pot inchide la fermoar, asa bulane am. In fiecare dimineata dupa ce baloteaza fata imi propun sa ma apuc de putina gimnastica, dar imi trece repede. Nu am deloc ambitie...
Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
poze

country girl spune:
Fetelor, nu va mai stresati. Eu am mai putine kg acum decat inainte de nastere si tot nu incap in chiar toti pantalonii. L-am intrebat pe doctorul cu care am nascut "ce se intampla doctore?" si mi-a zis ca trebuie cateva luni pana ce ligamentele de la bazin se reaseaza si redevin mai inguste in bazin. Cica s-au lasat sub greutatea sarcinii si in vederea nasterii - sa treaca copilul mai uosr prin bazin - si le trebuie timp sa-si revina dar isi revin sigur.
poze cu "Zmeoaica"

gabiarama spune:
Sint foarte furioasa pe sotul meu .In ultimul timp e f dragut cu mine si imi face complimente doar cind e si altcineva de fata .Acasa mai ca nu ma baga in seama , iar daca vreau sa discut ceva cu el sau pur si simplu doresc sa ma mai tina si pe mine in brate ca altadata , imi spune ca e obosit , ca il doare capul , ca e atent la film , ca ... si lista poate continua .
Azi am fost la coafor si m-am aranjat putin la par (ca acasa zau ca nu mai apuc) si imi spune ca ce caut eu acolo ,sa ma duc acasa ca am treaba , ca e epidemie de rujeola in oras si ii imbolnavesc copilul .Mentionez ca nu erau decit 2 clienti in salon si 4 angajate .
Si toate astea mi le spune si de fata cu fetiscana de la manichiura care in ultimul timp face tot felul de apropouri referitoare la sotul meu , cica in gluma , dar mie imi venea sa ii .
Imi vine sa urlu si sa dar trebuie sa ma calmez , ca nu vreau sa ma vada asa cind vine acasa .Cred ca de acuma o sa il tratez asa cum merita , adica
, cel putin pentru o perioada .
Sorry , dar mi-e dor de
Gabi
Poze

country girl spune:
Gabi, nashpa faza prin care trece sotzul tau; dar, asta nu stiu daca te consoleaza, din fericire e doar o faza. Incearca sa nu pui la suflet, desi stim ca-i greu in caruselul emotional in care ne zbenguim toate in perioada asta (cand in al 9 lea cer cand in infern).
Fa mai multe lucruri marunte care sa-ti redea tie increderea in tine si sa te faca sa te simti iar bine, cool si relaxata si ai sa vezi ca-i trece.
Asculta la o gaina batrana care are acasa un morcov mai tanar cu 6 ani!
poze cu "Zmeoaica"