Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 8
karmenutza spune:
Raluca, termometrul ala cu mercur este sfant. Ce-ti arata el, aia e. Doar ca trebuia sa-l pui in fundic.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
RalucaN spune:
Am vrut sa-l pun si in fund, dar atata dadea din picioare... Mi-a fost frica sa nu o ranesc.
Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
poze
kid2003 spune:
Raluca, mi se face frica, brrrr. Sper sa ii treaca repede Catalinei, saracuta de ea.
Noi la ora 12 facem vaccinul, am niste emotii, parca dau la facultate! Am pregatit tot, ii insurubez un supozitor Efferalgan, diseara o sa ia si siropel daca face febra. Mi-e o mila de ea...azi e asa cuminte.
Se umfla ceva acolo dupa? Am luat si noi tot Hexa, sper sa nu aiba atatea reactii adverse ca vaccinul romanesc, asta a fost singurul motiv pentru care am cumparat Infanrix. Sper sa fie asa cum am auzit.
Ca sa ne vedeti aseara, am implinit 2 luni si am primit o rochita draguta (de la Mini Prix, na, voi cu TCM eu cu Mini Prix). Uitati fata in rochita grena de catifea aici
codruta_grg spune:
Locca, merge situl, este mai in josul paginii pe dreapta screie tabara de schi, la adresa: www.euroski.go.ro
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
RalucaN spune:
Kidule, frumusica foc Alexa. Sa o papi nu alta!
Bafta maxima la vaccin!Locul faptei e putin rosu. Si acum cred ca nu o mai doare ca vad ca nu se mai maraie cand pun mana pe piciorus. Dar ieri o durea. Mi-a plans intruna. Acum nu mai are nici febra, nimic. e ok. Si sper sa ramana asa.
Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
poze
ege spune:
salutare
noi nu am mai scris de ceva vreme
kid ai o fetita tare frumoasa si rochita sa nu mai zic....si noi am facut hexa si nu a facut temp.a trecut 1 sapt si nici nu s-a umflat piciorusul.eu i-am pus un supozitor cu paracetamol.multa bafta
ati obs ca am sters albumul care il pusesem aiurea acolo??imi pare rau daca am suparat pe cineva.acum ne-am pus si noi poze in albume.
aseara am tras o sperietura!!cand sughite ege eu ii dau lamaie.asa am facut si aseara si cred ca i s-a dus pe partea cealalta ca mititica de ea nu mai putea sa respire.abia si-a revenit.o fi si din cauza nasucului care era infundat??eu ii dau cu sterimar(apa de mare)
eu inca ii dau exclusiv san,desi uneori am impresia ca nu mai am lapte ca sunt pleostiti dar inca mai este
sapt trecuta la 2 luni avea 5900kg si 62 cm.eu sunt multumita.+9 cm de la nastere si +1800de la externare
miflore,condoleante.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
fetelor voi iesiti cu bb prin magazine,marketuri??nu va este frica cu epidemia asta??
va pup si sa stiti ca chiar daca nu scriu asa de des va citesc in fiecare zi
ege
karmenutza spune:
Raluca, tu care vaccin i l-ai facut? Ala strain sau cel romanesc?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
mysweetest spune:
Alinam si eu am trecut prin ceea ce treci tu acum..ai rabdare ca va trece..biotics baby i-am pus in laptele praf..fiindca humana 1 nu avea prebiotice ...eu nu mai am destul lapte si ii dau 1-2 mese pe zi cu lapte praf.
Cred ca manifestarile micutului tau sunt de la colici..la fel facea si Alexandru ..ultima zi memorabila a fost cea de Sf.Andrei cand am crezut ca vom ajunge la spital..dar apoi s-a linistit brusc.
Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*
mysweetest spune:
Asta noapte s-a trezit si baiatul meu de m-a innebunit si sunt tare zombie..s-a trezit la 2,5,8. Eu nu prea aveam somn si m-am culcat abia pe la 1 si dimineata nu-mi venea sa ma trezesc.
Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*
mysweetest spune:
Ma duc sa ma pregatesc pentru iesit afara..e o zi tare frumoasa astazi .
Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*