Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Codruta, eram si eu curioasa de tabara voastra, dar nu merge linkul

ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ioana, ce-i aia TCM? Ca link-ul tau ma duce la Tchibo, asta e? Si eu sunt fana oferte Tchibo, au chestii utile in fiecare saptamana.
Noapte buna la fete !

CArmi

POZE FABIANO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ioana si eu spal jucariile de cauciuc zilnic ca le molfaie bb...pe Miruna o fi apucat-o criza de crestere.Kupilul meu s-a mai potolit si nu mai papa asa mult(150-160 ml lapte praf lactana la o masa).

Aseara de ex. a papat la ora 23 doar 80 ml lapte praf si s-a culcat dormind pana la 7.00 dimineata...a inceput sa fie mai puturos, oricum pe mine nu ma deranjeaza ca a luat destul in greutate pana acum si nu vreau sa il fac un obez .

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Astazi am facut iar experimente pe copil...i-am dat iar o lingurita de zeama de portocala intre mese si nu a mai avut colici si lingea lingurita de silicon ca pe o prajitura .
Dr. mi-a zis sa ii dau cate 50 ml pe zi dar mi se pare mult..pai ce doar nu i le dau in loc de masa.

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Am fugit si eu la nani...noapte buna!

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Ma vad nevoita sa scriu o corectie: cand eram eu la bucatarie sa prepar masa a aparut si mosul de la serviciu si mi-a mai lasat ceva in cizme: o cutie de bomboane Raffaello si un set de chilotei cu dantela...dragul de el, s-a simtit cu musca pe caciula ca numai eu am luat cadouri ieri, desi vorbisem sa nu mai luam nimic.

hai pupici si noapte buna

Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata fetelor!

Carmi, in romanica produsele Tchibo se vind ca TCM.
Ruxandra, eu de cind am copil sint fan bluze de pijama care se deschid in fatza (deh, meseria de fulga presupune si echipament de lucru adecvat).
Marlena, oricum Alexandru al tau a iesit din toate graficele.

Aseara m-a sunat frate-miu, cica pe Dudesti, f aproape de Dristor, se deschide un nou TCM (e f aproape de mine, pot merge pe jos). Iuhuuu. Fata s-a trezit la 8, dar m-a cam "facut" as'noapte, s-a trezit sa manince de multe ori; poate are puseu de crestere, nu stiu, va zic diseara cind o urc pe cintar.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

Noi am avut o singura trezire la 4 si apoi la 8 s-a dat trezirea de dimineata. Acum molfaie jucarii. Nu prea am de-alea de cauciuc, trebe sa-i iau mai multe.

ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

buna dimineata! daca ar fi dupa mine v-as zice noapte buna :( , ma terorizeaza bb, dupa o noapte agitata, adika treziri dese, cand am fakut oki dimineata m-am gandit ca urmeaza o noua zi cu teroristul ... in ce hal am ajuns, sa imi fie groaza ...

Marlena crezi ce biotics baby v-a ajutat sa scapati de colici??? sau a fost doar coincidenta ca deh sunteti baieti mari, aveti 3 luni ....

al meu nu prea doarme ... cand e treaz 10 min vorbim si ne hlizim si dupa incepe circul, adika plansul, vrea numai in brate la verticala si plimbat , altfel urla.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Neata fetelor!
Catalina mea mi-a facut febra aseara si azi noapte. Avea 38 cu 1, cu 2. I-am bagat supozitoare si acum vad ca nu mai are. Dar am o mica mare nelamurire cu termometrele astea. Eu am doua, unul clasic, cu mercur si altul tip suzeta de la Farlin. Si ca o mama nebuna ce sunt, i le-am pus copilului pe amandoua in acelasi timp . Sa vedeti ce cuminte era fata mea cu ditamai suzetoaia in gura si cu alalalt la subrat. Mai aveam sa-i pun altu in fund si cred ca ma batea barbatemiu.(ma tot baraia ca o chinui). Bun... Acum, ala de la subrat arata 37.6, suzeta arata 37.9 cand a piuit. Dar dupa ce a piuit a mai crescut pana la 38.2. Eu credeam ca piuiala inseamana ca a ajuns la temp corpului. Dar de ce a mai crescut dupa piuiala? Si de ce ala de la axila arata mai putin? Eu stiam ca la axila e mai mica temp decat cea normala, dar chiar cu ata de mult? Pana la urma ce temp o fi avut fata mea? Mai are cineva termometru tip suzeta?

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
poze

Mergi la inceput