Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Ioana, relax,ca nu se strica productia asa usor :-)
Eu traiesc tot cu spaima in san (la propriu ) ca ce-i dau la a doua masa sau a treia si pana sa se faca ora mesei a venit productia.
Eu tocmai am ajuns la concluzia ca nu-mi place o chestie de decor ce-am cumparat-o azi. Ma duc maine si-o dau inapoi la magazin. Poate gasesc altceva ce-mi place. Ce-o fi fost in mintea mea?

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Ilinca a fost foarte cooperanta si ieri si azi. Deja devine suspect

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Si ca ziceai ceva de cadoul sotzului... de mos Craciun i-am pregatit una si mai si. Da, psst... ca-i secret!

P.S. din motive obiective am editat mesajul, ca mai intra si el pe DC. N-o intra tocma-n sara asta, dar prevederea nu strica.

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am reusit... am dovedit baiatul si astazi, hehe.
Eu am observat ca daca il indop bine doarme instantaneu asa ca dupa ce a supt tita 18 minute, a infulecat 30 ml din bibe (ca atit a mai ramas) si inca 45 ml lapte praf.
Eu am inceput sa apelez din ce in ce mai mult la lapte praf pentru ca nu il mai satur cu titi... azi noapte aveam 2 flescaituri asa ca i-am dat 140 ml lapte praf plus biotics si a ras pina si ce era in tetina.
Acum ce sa zic cu productia de lapte, se pare trec printr-o scadere de productie sau poate sint obosita de atita muls...

Azi e mare tambalau aici in oras, se sarbatoreste ziua orasului a carui patron e Sf.Nicolae, din dormitorul meu se aude muzica, la un moment dat mi s-a parut ca ne cinta bere gratis!

Cit despre cadourile de sf.nicolae, de la tati nexam ca cica vine simbata cu ele, de la bunici cite 500 de mii de la fiecare de cap de vita furajera adica io si fimiu , 2 capete si mie in plus smochine si o ciocolata!
Iar la bb eu i-am dat cadou o titi de dimineata si ma gindeam de craciun sa ii mai dau una dar nu pot sa o ascund pina atunci, asa ca ma mai gindesc ca daca ma cauta si imi gaseste tita ce surpriza va mai avea baiatul?

In rest toate vechi!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna fetelor,

La multi ani celor ce-si sarbatoresc onomastica azi.

Eu am fost prin oras un pic si am profitat sa rezolv cu darul de craciun pt sot si am lipit si un puloveras dragut pt mine.
De mos niculae i-am luat o sticla de whisky vechi si atat ca duminica am facut cumparaturi numai pt el si plod. Iar lui mama i-am luat sosete si forfecute de unghii.
Pt mine am facut sapt trecuta niste cumparaturi si ieri mi-am pus in ghete o cutie de bomb mon chery. Iar sotzul ne-a luat tarte cu zmeura si cidru, buuuun.

Parca intreba cineva de BabyBjorn, au web site http://www.babybjorn.com cu descrierea modelelor si instructiuni de folosire.

Pupici

Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Am cantarit baiatul. A luat 250 grame sau pe-acolo, ca nu stiu ce eroare are cantarul asta nenorocit. Oricum, a luat in greutate
Nici eu n-am voie sa stric productia de lapte dupa sot ... da' parca e dupa el ... vorba Inei, stau cu frica-n san la propriu.
De mosh eu am primit cadou o seara solo cu piticu , nah, sa vedem cine bate cadoul asta. Barbatul a plecat la bere, asa ca am ramas sa adorm singura micul terorist, ba i-am facut si baie singura in premiera. L-am lasat in pat acum, suge tacticos la degete, n-a vrut suzeta, da' nici nu vocifereaza prea tare.

ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Deci aia 170 ml de lapte praf au tinut-o fix 2 ore. Acum a infulecat ca disperata un sin, si a adormit la loc. Chiar daca am culcat-o la 6 jumate, eu sper ca miine dimineata tot pe la 9 sa se trezeasca (nici n-am pretentii mari ...).

PS: Ultima mea achizitie de la TCM: o www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchDisplayProductInformation-Start?ProductSKU=M7171&BackTo=lastminute_5" target="_blank">pijama.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna seara gagici!!
I-am facut si eu la Petra baie (cu sotul) si acuma face nani.
Noi ne tot strufocam cu tabara de ski care vrem sa o organizam.

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

quote:
Originally posted by ancris

BB a primit o pereche de botosei din cojocel maron si un costumas de blugi de-ti vine sa-l mananci.
Ana-Maria si Radu-Cristian

Ai cumva idee unde a gasit mosul botoseii de cojoc? Ca poate-i gaseste Mos Craciun la noi, daca Niculae nu i-a gasit...

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Si mie imi place genul asta de pijama, Ioana ... ia ca poate gasesc si eu pe-aici.
A adormit fara prea mari fasoane recte fara sa ma mai duc pe la el, i-am inchis si usa acum. Iar berbatu m-a sunat sa verifice starea fameliei. Mi-a fost mila de el si i-am zis adevarul, desi ma tenta sa-l bag un pic in priza

ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput