Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am luat revista mamai si in ea am gasit o carticica de Craciun. In ea sunt cantecele, poveztioare, pozii si rugaciuni. E bine, ca pot invata versurile la cantecele pe care le am pe CD-uri.

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Raportez, am cumparat bradul si l-am fixat in coltul livingului. Are cam 1,60 m, adica cat mine. Am gasit pentru el ornamente micute de lemn, pictate. Super!
Si am mai luat un Mos Craciun rotofei si vesel care sade pe coltul ferestrei si un ornament luminat (o straduta inzapezita) si fata de masa si servete asortate pentru Craciun si revelion, tinand cont ca anul asta le facem acasa, fiindca la miezul noptii Ilinca doarme, dar vom avea musafiri.
Si cam atat pentru azi. Am mai apucat pana a atzipit fata sa arunc gunoiul si sa duc in pivnita ce ne incurca prin casa.
Acum ma duc sa ma ocup de ea ca s-a trezit si e vesela nevoie mare.
Salutari si numai bine tuturor!

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Si am uitat sa va zic ca am rezolvat, sper cu Mos Nicolae pt sot: am vorbit cu dealerul de la care am luat masina sa-i monteze pana vineri pe ea instalatia de muzica care o voia, ceva cu player de mp3 habar n-am ca-s cam afoana la partea tehnica.

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Da ma Kidule, zi si tu ce cadou ne-am gasit sa-i facem...
Saracutza, crd ca o doare, ca se tot trezeste plangand, adoarme iar si tot suspina in somn.

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nicole, la multi ani de ziua numelui!
ina, super cadoul pt sotz, asa sotie mai zic si eu. Eu pe al meu l-am anuntat ca nu-i iau nimic. Eu nu sint pentru surprize, mie imi place sa-mi ia exact ce ii zic eu, sa probez, etc.

Azi Miruna a ajuns la un milestone important: toate jucariile pe care i le-am pus pe burta le-a luat si le-a dus la gura. Va dat seama ce fericire, maica-mea a spalat repede toate jucariile de cauciuc pregatite pentru acest moment maretz.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Si noi facem maine vaccin. Am emotii.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Ilinca a atzipit iar semn ca-i priesc plimbarile lungi prin ploaie; ma reapuc si eu de scris felicitari ca mi-au scapat cativa
Ioana, merita saracu', ca doar ma suporta pe mine...
Cu aceasta ocazie va anunt ca am completat albumul de la cea de-a treia luna cu fotografii noi, printre care si cea cu zmeoaica racnind pana se face purpurie

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Draga Ina, m-am amuzat copios la poze!
Pana acum nu mi-a venit in minte sa-l pozez pe rechinasul meu cand urla ca sirena, de fapt in acele momente nu-mi mai vine nimic in minte, ci pleaca mai tot si neuronii ramasi intra in rezonanta.
Dar sa-i faci poze in acele momente poate fi cu-adevarat o terapie!!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Ohooo, am incercat mai multe "terapii" printre care si Ramstein in casti la maximum sa n-o aud, iar cand a tacut dupa o juma de ora de urlat si m-am dus la ea, mi-a aruncat cel mai larg zambet, parsiva!

Acuma s-a trezit tocmai si scartzaie incetisor s-o bag in seama, ceea ce am sa si fac, ca-s prea obosita sa mai vad de altele.
Adevaru-i ca daca ma enervez cand zbiara fara motiv se agita si ea si mai tare asa ca incerc sa raman calma. Asta nu inseamna ca imi si reuseste intotdeauna...

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ina, faina poza cu zmeoaica.

Am facut 200 ml lapte praf sa testez fata, sa vad cit bobineaza; a ras 170 ml. Sper sa nu citeasca sotul DC-ul, ca ma cearta sa nu-mi pierd producita de lapte dind fetii lapte praf. Dupa capul meu, nu-mi stric productia daca ii dau o jumatate de masa pe zi praf. Rog cine stie contrariul sa ma contrazica.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput