Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 4
mysweetest spune:
Noi am crescut maaari ..avem 7,5 kg si 66 cm si dormim noaptea cate 7-8 ore fara oprire..Alexandru a dormit iarasi de la 23 pana la 7 dimineata ...numai ca eu am ramas cu programul vechi si ma mai trezesc pe la 3 si umblu prin casa.
Nici astazi nu am avut vreun semn de colici dar nu mai am curaj sa ii dau suc de portocala ca a facut urat ultima oara de la o lingurita de suc.
Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*
b_irina_c spune:
La multi ani! pentru toti sarbatoritii zilei!
cge de unde ai comandat bradul? ca nici eu nu mai am pic de rabdare .
Si la noi a venit mosul (la toti 3) si cand l-am dus la ghetute si a vazut punguta cu Mikey a dat sa "plece" catre ea. Am pus poze...
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
pharmacris2002 spune:
La multi ani tuturor bebelusilor ,mamicilor si taticilor care isi serbeaza ziua astazi!
Bebelusa mea astazi implineste 3 luni.Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate!
Eu iau Ca, Mg Zn dela Walmark si fier pe toata perioada alaptarii ptr ca avem nevoie si nu am avut probleme pina acum.Eu am probleme cu dantura dar nu am avut timp pina acum sa ajung la dr.
Voi luati gratiut Debridat si Sabsimplex sau il cumparati?
cge spune:
Irina, de la www.brazidecraciun.ro.
Noi am luat 1 brad de 1m la 1 mil.
Si am zis sa il aduca vineri, ca a sarit sotul cu gura ca daca il aduc mai devreme nu rezista pana la Craciun.
Marlena, cam are Ancuta colici acum.
Nici nu m-am gandit ca e de la suculet, eu i-am luat de la farmacie un siropel natural Colic Baby, sa vedem ce efect are.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos
RalucaN spune:
Buna ziua si de la noi.
Tocmai am venit de la vaccin. Ne-a intepat reaua aia in doua locuri. Si am plansssssss ....si am suspinat ....pana am iesit din cabinet. Dupa aceea gata am adormit tun. De maine incepem sa manacm suc de morcov. Sper sa-i placa. Mi-a mai dat vit. C si calciu gluconic zece zile.
Profit ca e mama la mine si ma duc sa-mi fac si eu manichiura. Intru mai tarziu sa vad ce ati mai scris zilele astea ca am cam tras chiulul.
A, era sa uit: LiaMia ma bucur ca sunteti bine. Chiar ma intrebam ce o-ti mai face.
Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
poze
cge spune:
Marlena, nu cred ca are colici de la suculet.
Eu ii dau sucul la masa de la pranz si pe ea o mai doare burtica a doua zi dimineata.
Prea tarziu ca sa fie de la suc.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos
Carmi spune:
La multi ani celor ce-si serbeaza onomastica azi !
Tonnia, zici ca-s ciudati nemtii cu 16-18 grade in camera, da p-aia cu sa-i faci copilului baie numai o data pe saptamana si nu neaparat cu sampon, o stiai?
Eu am rezolvat cu mucisorii, ii ´anexez´ caciulita pe timpul noptii si nu mai are nici o problema.
Fetelor, eu nu cantaresc copilul, ca mi-e....frica. E drept ca nu am nici cantar (ca as deveni obsedata de cate grame ia pe zi), dar i-am zis moasei sa nu-mi mai aduca cantarul, ca ma sperie. Pun acum o poza de azi, sa vedeti in ce hal se ingrasa. Are el cu cine semana, dar nici chiar asa....
Va pup
POZE FABIANO
kristinutza spune:
dooooaaamne, cate obiceiuri la boteeez! cate babe atatea pareri. cred ca o sa fiu un picutz rebela si o sa le shokez pe toate. fac si eu crestineste ce e de facut, superstitiile sa se mai rareasca, iaaa, ca am o injuratura asortata...
da' n-o scriu.
mesajul e cam din alt film... dar numai asta am acum in minte. pfuuuu...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
kid2003 spune:
Vaaaai, Raluca!I-ai facut cadou de Mos Nicolae un vaccin?
Noi azi implinim 2 luni da' am hotarat sa facem vaccinul maine, a zis ta-su ca nu cumva sa tina minte fata ca Mos Nicolae vine cu intepaturi, hi hi
codruta_grg spune:
Eu inghet la 20 de grade, dapai la 16. Acuma sunt afara 14 grade..... si ma imbrac gros.
Am fost azi cu Petra in marsupiu prin oras (tati a dus-o) eu am condus si ce bine a fost
Acuma am parcat-o (pe Petra) cu caruciorul in balcon.
Trebuie sa ii cumpar si eu vaccinul, sa fiu sigura ca il am in frigi.
La multi ani pt. bebei sarbatoriti
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra