Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 13

codruta_grg spune:
Gabi, poate e intr-o pasa proasta iar tu le exagerezi (cum fac si eu) in orice tipa gasesc un dusman care ar putea atenta la sotul meu. Am si eu momente din astea (dese).
Si eu trebuie sa merg la coafor (ca imi pica parul) si sa ma tund putin.
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

karmenutza spune:
Azi am facut si noi vaccinul. A venit nenea doctorul impreuna cu tanti asistenta si mi-au intepat fata. A plans cand a intepat-o, panna s-a invinetit. Dupa ce s-a dezvinetit a inceput sa rada la noi. Cred ca mai mult s-a speriat decat a durut-o. I-am pus un supozitor cu eferalgan preventiv si ii mai pun unul diseara. Locul nu s-a inrosit, nu s-a umflat, nimic. Doar se vede semnul de intepatura. Oare se mai poate inrosi de acum inainte? Pe la 13 i-a facut vaccinul. La 14 trebuia sa manance si nu avea voie 2 ore. Ca sa uite de foame, am plecat la plimbare pe afara. I-am mai cumparat cate una alta de la Sensiblu si mi-au dat cadou o pernuta. Pe la sfarsitul plimbarii, a apucat-o plansul. Noroc ca era timpul potrivit ca sa pape.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

cge spune:
Gabi, bravo ca te-ai dus la coafor.
Off, barbatii astia, noi trebuie mereu sa ii intelegem, dar ei nu se pun deloc in locul nostru.
Poate e stresat de ceva sotul tau, poate se simte trecut pe ultimul loc(cum e si firesc de altfel).
Incearca sa nu ii faci reprosuri ci din contra sa ii cauti in coarne.
asha face si sotul meu, are momente cand parca nici nu ma vede.
Atunci e stresat cu serviciul saracu', cand isi revine se poarta ok (cateodata super ok).
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos

ancris spune:
Fetelor,copilul meu sta mai mult treaz decat doarme..Nu plange,dar nici nu sta mult singurel in patut.Il iei in brate si se uita peste tot..inspecteaza tot.Deja imi vine sa merg in unghii,asa de rau ma doare spatele.Aseara nici nu mai puteam sa ma dau jos din pat de intepenita ce eram.Noroc ca vine mama peste zi si il mai ia ea in brate si se converseaza cu el.A scris cineva de unde se pot lua costumasele de Craciun,ca eu nu am timp sa citesc totul si mi-as dori foarte mult sa-l fac pe omulet, Mos Craciun.
Ana-Maria si Radu-Cristian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anamaria_2369/my_photos

monval spune:
Buna seara mamici.
Vreau sa intreb pe cele care au facut operatie cezariana daca dupa un timp de 6-8 saptamini au o durere intepatoare jos, destul de suportabil. Cineva mi-a spus ca ar fi normal , mai ales pentru cele care si alapteaza. Va rog sa-mi spuneti daca aveti asa ceva ca stau ca pe ghimpi sa nu fie ceva grav.
va multumesc anticipat

karmenutza spune:
Eu mai am din cand in cand cate o durere, in stanga. Dar nu e chiar durere, e ca un junnghi care dureaza foarte putin, 5-6-10 secunde si dispare. Rar.
Tonnia, tu esti cu fire resorbabile la exterior. Ale tale cand s-au topit dadeau impresia ca supureaza operatia? Ale mele asa au facut si am terminat si cu firele.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

samila spune:
Buna,
oare va mai aduceti aminte de mine?
de cand nu am mai scris ati ajuns la clubul scutecelor. Ma bucur sa vad ca sunteti foarte active la scris. La mine a fost o perioada nebuna de nici timp sa ma duc la toaleta nu am avut. Acum sunt relaxata, a aterizat bunica la noi si lucrurile au intrat in normal.
Sebastian e mare deja, imediat facem 4 luni. La capitolul somn sta la fel adica nu doarme prea mult, nu cumva sa piarda el ceva :-)....de gangurit gangurim mult si vorbim in limba noastra. Oare ce o fi in caputul lor?
Am trecut si peste botez cu bine, a plans de am zis ca il facem Public Relations Manager ca are o voce :-).
In rest noi parintii incercam sa mai furam cateva ore libere sa mergem la un film, un spectacol etc sa ne mai relaxam.
De mers la coafor mi-am facut programare pe 15 dec.sa nu arat ca baba cloanta de sarbatori si bineintels ca mama m-a tocat la cap sa merg. Si mie a inceput sa imi cada parul mi mult ca de obicei. Am inteles ca gama gerovital are un tratament pt par foarte bun. Sora mea a folosit si a fost multumita.
De kg pierdute ce sa va spun, mai am de dat jos vreo patru. Insa am ramas cu fund si solduri. Sper dupa ce nu mai alaptez sa scap de ele. Marele bai e ca nu prea am haine care sa imi fie bune si chiar daca vreau sa imi cumpar sunt intre 2 numere si nu se potrivesc asa mai astept doara, doara mi-oi reveni.
Am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea mea. Fetelor va urez un decembrie minunat plin de bucurii si surprize.

jadi spune:
Ziceati de miscare? Cred ca bb ma vede grasa ca atare ma pune sa fac gimnastica... daca nu am urcat scara de 6 ori intr-o ora inseamna ca nu fac nimic... l-am imbaiat cu apa fierbintica, l-am indopat ca pe curcan, i-am dat medicamentul si a cazut rapus in somn... dar se trezeste la fiecare 10 minute, il chinuie niste pirtzuri groaznice si ca atare urc si cobor de o sa fac semne pe covor.
Asa patesc cu el pina la ora 9 fix, ora dupa care nici ca mai zice ceva pina la urmatoarea halta care poate fi la miezul noptii sau la ora 1.
Asta e singura performanta a lui ca durata de somn... dupa miezul noptii nu pot nicicum sa prelungesc mai mult de 4 ore dar am vazut ca in CC zice la spre 4 luni incepe sa isi scoata masa de noapte.
Samila bine ai revenit! Nu uitam noi oamenii asa cu una cu doua!
Monval eu am dureri jos destul de periodic si mamele mele nici ca m-au lasat sa fac eforturi pina acum citeva zile... deci e normal!
Hai ca mai bintui pe aici si cetesc una alta!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

norina spune:
Pentru fetele care s-au interesat de reteta mea pt colici:1.cumperi ceai de anason, chimen si marar(seminte)2.le macini la rasnita de cafea3. faci ceai din ele- eu pun 2 lingurite rase la 500 ml apa4. il lasi sa se decanteze o juma' de ora5. il strecori cu un tifon pus in 2-3 6. cu ceaiul acesta faci lapte la bb(in loc de apa)Eu fac de 2 ori pe zi- imi ajunge un ibric de 500 ml la 3 mese -fac o data dimineata si o data seara- nu-l folosesc pe tot, ce se aduna la fund arunc.Maddy si la mine face kk ca un namol, inchis la culoare si ff moale, asa e de la Nan cu fier? Sa-ti fie de folos retetaNorinapoze

mary ilie spune:
hai sa mai dau si eu un semn de viata!
eu inca mai am probleme cu Andrei, nu a mai avut firisoare de sange in kk, dar acum face moale de cateva zile ii fac laptele praf cu apa de orez+ ceai de menta, dar fara prea mari rezultate.... mai stiti si alte remedii? ma gandesc ca nu-i normal sa faca moale, ca el papa mai mult lapte praf. si uneori face verde, alteori galben, nu stiu de ce....
eu ma simt asa de obosita..... as dormi non stop!
fetelor eu inca am 8 kg in plus si nu indraznesc sa intru la regim de frica ca-mi pierd laptele, desi am citit ca nu ar afecta asta productia de lapte, eu am vazut ca daca nu mananc, nici laptic nu prea este! eu iau materna si vad ca nu am probleme cu calciul.
acum am dat de alta belea, trebuie sa ma operez la un degetel de la picior, ca am facut unghie incarnata, inca de pe vremea cand aveam burtica si nu prea mai ajungeam la degetele de la picioare ca sa-mi tai unghiile si va trebui sa iau antibiotic, dar oare o sa mai pot alapta? ce antibiotic sa iau ca sa-i pot da si lui bebe san?
a mai luat cineva antibiotic in timpul alaptarii ?
Mifloricico, condoleante.......sper ca esti bine!
m-ar interesa si pe mine un costum de Craciunel! pentru Andrei! unde se gaseste?
o sa incerc si eu Bioticsul asta, poate ne revenim cu burtica!
mary si bebe Andrei