Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 14

jadi spune:
Mary ma bucur sa aud ca bb e mai bine...
Cu kk verde am avut si eu de furca dar pot spune ca acum e bine... fetele de aici m-au invatat sa iau Biotics Baby care e bun pentru refacerea florei intestinale, diaree si in tratamentul cu antibiotic... nu are contraindicatii, eventual intrebi pediatra. Eu i-am dat 3 zile si abia dupa am intrebat doctorita care imi daduse apa de orez! Si vorba mamei, copilul este inca mic, doar nu vrem sa faca gloantze cum facem noi!
Cit despre antibiotice, trebuie sa stie e doctorii ce si cum!
Multa bafta!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

jadi spune:
Eu tot insist ca sa schimb pagina, hehe.
Vad ca va plingeti de soti... cred ca trecem si printr-o perioada in care sintem incapabile sa exprimam prea multa dragoste fata de ei dar nici ei nu sint ingerashi.
Spre exemplu, al meu sotz, este incapabil sa exprime sentimente in cuvinte... de multe ori merg pe banuieli ca de exemplu ca ma iubeste, ca ii este dor de mine si nu gresesc niciodata!
Dar cel mai important eu nu il gelozesc niciodata! Am invatat asta de acasa unde ai mei parinti au ratat acest tren numit casnicia tocmai din gelozie exagerata! dar daca cumva apare un mic gind ca ar fi ceva ma comport cam diabolic dar intotdeauna cu zimbetul pe buze...

mary ilie spune:
jadi, hai ca te ajut si eu la umplutul paginii!
spune-mi si mie , te rog, cum se numeste mai exact bioticsul asta si de cine e facut, ca l-am cautat pe net, la farmacia on line si nu este

jadi spune:
Biotics baby de la Ozone!
Nici eu nu l-am gasit pe net dar daca stie Ioana de el, e ok.
Si chiar l-a ajutat pe cel mic al meu in tratamentul cu antibioticul.
Si am vazut ca si Marlena ii da lui Alexandru.
E un inlocuitor de iaurt ca noi nu putem sa le dam bbilor asa ceva ca sa le protejeze si sa le refaca flora!
Costa 105.000 si sint 10 pliculete!

mary ilie spune:
saru"mana!
hai ca mi-a vanit si mie barbatul acasa, ma duc sa fac o baie! cu spuma!!!
s-a trezit si bebe

jadi spune:
Sa cresti mare... am gasit ceva pe pagina celor de la www.ozonelaboratories.ro/ro/product_details/70/Biotics-Baby.html" target="_blank">ozone.
Iaca sotul acasa vine abia simbata, copilul doarme, doar eu ce mai bintui pe aici.
As vrea sa dorm dar am rupt o ora de la 4 la 5 si acum belesc fasolea prin casa... toata lumea doarme tun... mai stau 15 minute si ma mut la teve!

jadi spune:
Si cum reusesc in ceea ce imi propun, cu ajutorul lumii sau nu, iaca schimb capitolul sa pot dormi si eu linistita.

jadi spune:
Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63704" target="_blank">aici .