Montignac:ce am mancat azi?(67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

da nautul e recomandat din faza 1 are IG 35 . il gasesti la toate magazinele naturiste ( e ceva mai mare ca bobul de mazare si are forma de aluna de padure) . se lasa peste noapte la inmuiat in apa si se fierbe 1 1/2 ore. poti sa-l gatesti ca si fasolea de exemplu . merge bine cu sos de rosii etc. cel mai minunat produs din naut este humusul

se face asa
in blender

2 pahare de naut fiert
sucul unei lamai
ulei de masline cam 2 linguri ( nu e obligatoriu)
3-4 catei de usturoi
sare
apa cat sa aiba consistenta mai fluida ( se adauga treptat in timp ce mixezi)
2 linguri de pasta de susan ( se gaseste in Billa langa untul de arahide sau in magazinele naturiste se numeste TAHINI SAU TAHINE )

HUMUSUL E MONTI
daca nu aveti pasta de susan se poate face humus si cu unt de arahide dar nu e chiar reteta originala.
e super bun cu lipii arabesti dar evident nu va mai fi monti

Michelle 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Buna fetelor

Imi cer scuze dar nu am mai putut sa intru de vineri pe net sub nici o forma. Ori au fost probleme ori istia care ne furnizeaza netul au avut probleme. Nu am putut deschide nici o pagina de net .
Sambata am fost sa ma spovedesc si sa ma impartasesc iar meniul de dupa a fost urmatorul.
o cafea si un corn
-pe la ora 16 parizer vegetal cu salam vegetal
-seara niste orez integral cu peste.

Meniul de duminica;

MD.-cafea
Pranz -peste cu mujdei si spanac
Cina -idem pranz

La raport pe saptamana aceasta 70.5kg.
Va doresc o zi buna si o saptamana usoara.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amistadt spune:

Salut fetele!

Ma tot gandesc sa ma reapuc de Montignac dar nu stiu de ce in fiecare zi apare "o piedica"...mai ales acum cu sfarsitul de an, Christmas parties etc.
Am tinut regimul ca la carte (ca doar aveam o carte cu care mergeam si la servici) acum aproape 2 ani; m-am simtit minunat, am slabit cam 6kg in 3 luni dar ce mi s-a parut exceptional a fost ca nu am pus nici un kg la loc cand am inceput sa mananc mai putin restrictiv; asta bineinteles a durat vreo jumatate de an pana intr-o zi cand n-a mai putut nici saracul organism si a inceput si el sa se simta in laaaargul lui .
Am 1.70 m inaltime si as pleca de la 66kg daca pana incep nu mai iau vre-unul . Ca tel ar fi 58 kg desi de la 60 la 58 e criminal..Sa ajung eu acolo.

Din exeperienta anterioara singurele abateri au fost laptele 1.8% grasime pe care il combinam cu fulgi (nu mai stiu exact ce fulgi dar stiu sigur ca erau fara porumb, fructe, zahar) si ciocolata amaruie de care nu ma puteam lipsi; mancam cam un cubulet zilnic, dimineata. Desi imi plac dulciurile la nebunie nu m-am atins de altceva in afara de cioco, dar nici nu simteam nevoia. La cafea am renuntat complet in perioada respectiva (si mai nou de vineri ca imi pregatesc terenul ), fructele le-am mancat exact cum se recomanda: la 3 ore inainte / dupa mesele principale si in general cred ca nu am combinat aiurea alimentele. Dar a fost destul de boring dupa o vreme ca nu aveam timp / rabdare / idei sa diversific si sa incerc retete noi.

Hai ca v-am mai abatut gandul de la mancare pt. 5 min cu mesajul asta interminabil dar incerc cumva sa imi iau avant si sa ma "arunc" printre voi..
Spor la slabit si tentatii minime!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Seara buna!

Azi nu am postat pentru ca nu am fost prea cuminte, da' de maine ma apuc srios de treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Buna,

nu va mai zic ce a fost in weekend ... dezastru ... ma mir ca nu s-au intors kg la loc. in fine, de luni m-am reapucat serios. Dupa 4 saptamani, tot la -3 kg sint, dar e bine.

Ce am mancat ieri:
MD: ou fiert cu branza si rosii
P: piept de pui la gratar cu sote de legume si o salata verde
C: salata de rosii cu branza si un ou fiert

Pa,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Buna fetele

Ma tot intreb ce sa intamplat cu voi ca nu mai vad nici o miscare prin zona.Ralu,Andanii,Laura unde ati disparut
Meniul meu de azi este;
MD-salam vegetal cu pateu vegetal si castraveti proaspeti
Gustare-1 cafea
Pranz-niste Covrigei rontzy+1 cafea
Cina-soia cu ciuperci

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amistadt spune:

Sunt la a doua zi de Montignac deci pot sa spun ca m-am urnit...desi ieri am mai scapat la un biscuite cu ciocolata dar inca eram in dilema daca incep sau nu

Asa, meniul de azi:
- dimineata: omleta cu putina sunca
- pranz: paste integrale cu legume (ardei, ciuperci, ceapa) si sos de rosii
- seara: supa de vita (fara morcov / cartof)

Nu prea pot sa mai inserez un fruct ceva pt. ca dimineata ar trebui sa ma trezesc mai devreme ca sa am cele 30min inainte de MD, iar la servici cam uit sau imi amintesc in momente nepotrivite. O sa mananc mai multe in weekend ca nu prea pot fara.

De m-ar tine si maine ar fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Gata, m-am intors din Italia ieri, cu 2kg in plus din cele 3 pe care le dadusem jos :( Deci, de azi, iar la treaba, pana la Craciun!
Meniul de azi:
ora 10.30: o para;
ora 14: o cutie de branza Fagaras cu ardei gras si castravete, un iaurt mic;
ora 16.30: 2 mandarine;
ora 17.30: ciorba de legume (i-am dus dorul!!), mancare de limba de porc cu sos de rosii si masline;
ora 20.30: 2 kiwi.

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 7 luni) si Ramona (3 ani si jumatate)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna la toata lumea,

am tinut pana in august monti si ajunsesem de la 71,5 kg la 50-51 kg. Am avut dupa aia o multime de probleme personale foarte stresante, ceea ce a insemnat ca am pierdut complet controlul in ce priveste mancarea (cand am stres negativ mananc mereu). Asa ca am ajuns acum la 58,5 kg. Nu mai am idee cine se ocupa de lista, dar o rog sa ma treaca cu greutatea actuala.
Trebuie sa-mi recapat controlul, caci am ajuns sa mananc intr-adevar necontrolat... Si sper ca voi reusi, cu ajutorul vostru, sa revin la Monti si sa slabesc inapoi!
Am prins cumva ca exista o noua carte? daca da, fiti asa dragute si trimiteti-mi si mie: adinasv@hotmail.com

mai mult inca nu am ce spune, incep de maine! sper, ca tare greu imi vine!

va pup

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Buna,

Ce am mancat ieri:
MD: lapte
P: muschi de porc la gratar cu varza calita si castraveti murati si ciocolata heidi 75%
C: portocala

Adina, m-ai cam speriat. Scaderea este impresionanta, insa parca ideea era ca nici nu s-ar pune inapoi. Hmmm .... Poate totusi ai mancat dezordonat rau. Si eu am problema asta cu stresul ... mananc foarte multe dulciuri, mai precis ciocolata, cand am probleme de orice fel. Oricum, de la 71 la 51 .... ce vis frumos ...

Va pup,

Mergi la inceput