Montignac:ce am mancat azi?(67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Salutare!

Meniul de azi:
ora 7: o cafea
ora 9: o felie paine integrala
ora 12: zacusca
ora 15: orez integral cu sos de rosii
ora 19: paste integrale cu ciuperci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Salutare fetele

Azi am mancat de dimineata asa ca postez ce pap toata ziua.

MD.-Salam vegetal cu pateu vegetal
Gustare-o cafea
Pranz-ciuperci cu soia
Cina -cred ca fac paste integrale cu sos de rosii si ceapa.

O zi buna si multiCorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance de altamira spune:

buna fetelor,
nu v-am uitat, poate putin pe monty in aceste zile.citesc zilnic ce postati si mi-am propus sa revin la monty (100%) din ianuarie. va urez sarbatori fericite! un an mai bun si mult succes la slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Eu sunt la a treia zi consecutiva de Monty, dupa o saptamana de nebunii culinare, am inceput iar sa o iau in jos :)...sper sa ma tina pana la Craciun !!
Meniul de azi:
ora 10.30: o para;
ora 11: 2 iaurturi mici 0% cu grau expandat;
ora 14: o cutie branzica de casa cu ardei si castravete;
ora 16.30: 2 mandarine;
ora 18.00: ciorba de legume si piept de pui la gratar cu salata de rosii, castraveti, ceapa;
ora 21: 2 kiwi si poate ceva seminte crude...

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 7 luni) si Ramona (3 ani si jumatate)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

mihaiuta, nu te speria, ca nu iei asa usor inapoi. la inceput am mancat normal si n-am luat inapoi. insa cand a inceput stresul, am mancat 2-3- luni nu numai dezordinat, ci nebuneste! aproape in fiecare zi chips, ciocolata, pasta, pizza, ce vrei si ce nu vrei si in cantitati ENORME! pai asta-i problemamea...

va pup si tineti-mi pumnii!!!

azi n-am reusit inca fara cioco, macar era 70%

va pup

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna seara fetelor,

Scuzati-ma ca nu am mai intrat pe aici, dar am avut o groaza de probleme si care nu se mai termina o data. Evident "cura" am lasat-o undeva... pe drum!!! Eu pe 17 decembrie plec in Ro si revin pe 2 ianuarie (adica la anu')! Sper sa pot intra de acolo, macar sa va salut si sa redeschid un nou subiect, daca este cazul! Celor care mai sunt inca pe metereze va urez succes si voi reveni si eu la anu' in forta!!!

Gabi,Dienutagraviduta,Amistadt-va rog sa-mi dati datele complete ca sa va pot trece in tabel!

Va pup pe toate!

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Buna fetelor
Nici eu nu am mai intrat.Am avut pb de sanatate mai intai bb apoi eu..inca mai sunt..si am lasat pe Monty.Si avand in vedere ca mai am de tras putin..o las putin deoparte cu cura..si revin dupa sarbatori.
Deci va urez "SARBATORI FERICITE"..si ne vedem la anu]
ana
AAAA si va rog sa ma lasati in lista..ca revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI!!!!!

VA PUP PE TOATE!

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Buna,

Deja sint urari de vacanta ... eu mai am o saptamana inca. Poate se mai duc un kg pana la Craciun. As ajunge la un prag psihologic (greutatea inainte de a ramane insarcinata acum 2 ani si ceva).

Ce am mancat ieri:

MD: lapte (eu beau lapte normal, insa nu mai mananc nimic altceva si m-am gandit ca nu e o problema)
P: piept de pui cu ciuperci si vin (inca mai sper ca sosul ala nu continea faina ....) cu salata verde si ciocolata heidi 70%
C: o felie de sunca

Va pup si sper sa mai fie cineva pe forum si saptaman viitoare ... Oricum, eu o sa scriu ce mananc, ca asa am mai putine abateri.

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Mihaiuta, eu sunt aici, nu plec de la Monty pana pe 23 decembrie si, in plus, vreau sa mai fiu si intre 27-30 decembrie, ca altfel o sa-mi iasa suncile prin rochia noua de Revelion (mi-am luat din Italia una foarte mulata si trebuie sa mai lucrez la capitolul slabit, azi dimineata aveam 52.9kg, macar 2kg trebuie sa mai zboare!).
Sarbatori fericite si distractie placuta fetelor care pleaca deja in vacanta! Oricum ne vom "revedea" dupa..., incepand cu 3 ianuarie, nu?
Meniul de azi:
ora 11: o para;
ora 11.30: 2 iaurturi mici 0% cu grau expandat;
ora 14.30: o pulpa de pui dezosata la gratar cu ardei gras, 2 feliute muschi, un cub branza topita, 5 masline;
ora 19: piept de pui la gratar cu salata de varza.

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 7 luni) si Ramona (3 ani si jumatate)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput