Montignac:ce am mancat azi?(67)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

fetelor, multumesc pentru sfaturi !
anda - adresa mea de yahoo este dianaconection@yahoo.com; astept cu placere cartuliile; in principiu stiu ca la alaptat nu am voie chestii care fermenteaza : fasole, mazare, conopida, plus ceapa si usturoi crud; dar gasesc eu un punct comun intre cele doua ...
cu vointa eu personal stau foarte bine; mereu am avut tendinta la ingrasare, si m-a mai incurajat si sotul, care crede ca fundul cu cat e mai mare e mai apetisant ... numai ca cu putina disciplina in alimentatie reuseam sa fac barbatii sa intoarca capul dupa mine pe strada - eu fiind genul de femeie cu forme, nu slaba. acu, mai este si aspectul practic - in afara de sarafanul de gravida, nu ma mai incape nimic; e adevarat, garderoba oarecum tot trebuie sa o schimb, ca am numai pantofi cu tocuri inalte si costume de serviciu - iar acum imi trebuie haine de tavaleala cand ies cu luca pe afara, insa ...
cu petrecerea nu ma agit prea tare, insa e totusi deranjant; de la rochita scurta neagra cu sanii boxati pe care am purtat-o anul trecut, anul asta o sa iau un costum de-al lui mama ... bu-hu-hu ...
e, dar nu-i bai, sor-mea lucreaza cu mine in aceeasi companie, si are 100 de kg, la 1.65 m, asa ca mereu se mira lumea ca eu sunt mai normala ...
ja - abea astept sa pot si eu sa ies cu luca la plimbare ... cred ca atunci o sa mai fac miscare si o sa se cunoasca; numai ca mi-e teama cu epidemia asta de pojar, asa ca mai asteptam; deocamdata l-am scos afara numai de vreo 3 ori, cu masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Bafta dienuta
Noi tocmai am facut vaccinul pt rujeola.O sa iesiti voi cate putin afara,dar cam nasol cu frigul..si n-o sa stati prea mult.Adevarul e ca in vara stateam cate 5-6 ore pe afara,luam papa cu mine(apa in termos,lapte praf)..si umblam ca nebuna..acu mai putin,dar am trcut la ridicat greutati..fimiu(10kg)..si stau la 4..si cam de 2 ori pe zi.
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Buna fetele,

Cam tarziu am ajuns azi sa intru am fost de dimineata la medic si am ajuns la birou pe la 12.Am dat iama intr-un magazin de naturiste si am gasit tot ce vrei bun si de post si monty asa ca m-am ales si u=cu o plasa cu de toate.Mai diversific papa pana trece postul.

Azi am mancat asa:
MD.-Parizer vegetal si castravete proaspat
Gustare-cafea + 1 mar
Pranz-cateva rondele din grau expandat
La cina imi fac orez integral cu soia si castravete.

Sper sa nu gresesc la meniu.

CORINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

diana, ti-am trimis ambele carti. si eu sint in aceeasi situatie, inca port blugii de gravida si puloverele de atunci. imi vine sa innebunesc, ca am doar citeva haine. nu ma indur sa imi cumpar altele marimea asta, pentru ca astept sa slabesc. pe partea cealalta urasc hainele astea, ca m-am saturat de eleeee!!!! asa ca...astept sa treaca timpul. cu folos, evident. e bine ca alaptezi, deoarece laptele se formeaza din rezervele tale de grasime, asa ca ... ai un bonus.
ahhh, JA, nu am fost linga tine ca iti dadeam peste minutze !

meniu de ieri, faza ... to' -1
d: piine integrala cu gem fara zahar, cafea decof
p: supa legume
s: varza calita cu cirnati

SARBATORI FERICITEEEEE !

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Buna fetele,

Azi este vineri deci nu postez nimic.pe aici sa vad ce mai faceti si ce mai mancati dar slaba miscare.
Va doresc o zi buna si un week-end cat mai placut.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna dimineatza!

Anda, cumintzica si harnicutza

Meniul de azi:
ora 7: o cafea
ora 11: o felie paine integrala
ora 14: zacusca
ora 19: daca reusesc sa gatesc mancare de conopida, daca nu, oi vedea eu...

Un weekend fara abateri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Salut
Dupa vaccin fimiu a fost tare rau asa ca am papat ce am nimerit.
Acu sunt dupa o noapte aproape alba..n-am papat decat ceva inghititri zacusca.
Ieri
Fructe
ceva conopida gratinata ramasa
graham
Macaroane cu branza(soacara..e de vina).
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

fetelor am descoperit o leguma care taie foamea daca va place!!! NAUTUL fiert. eu pana acum il gateam in mancare sau faceam humus dar azi n-am avut chef sa gatesc si l-am mancat gol la televizor. E usor dulceag si parca ai manca alune. e super zic eu mai ales seara cand aveti pofte la televizor.

Michelle 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Ziua buna!

Azi o sa am mici abateri pentru ca diseara suntem invitatzi la o petrecere de Craciun, organizata de serviciul sotzului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

Buna,

Michelle 7: de unde iau naut si este acceptat in dieta monti? cand si ca ce-l papi? cum il gatesti?... cam multe intrebari dar mai bine decat sa fac greseli...
Cate kg ai dat jos in 2 saptamani de monti, tinand cant ca ai facut si sport?
Eu am azi 10 zile de monti, sport usor, si am in minus 2 kg...
Multumesc mult,

gaby

Mergi la inceput