mamici de ianuarie-februarie 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Gata... e 2:00 noaptea ..NOAPTE BUNA FETELOR!

Fug la nanica de data asta..bebelinul ma inghionteste cu "curutzu"...cred ca nu mai vrea sa-l tin pe scaun.

Pe maine!

35 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Noapte buna si tie!

Ursoaica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Am revenit.
Maraki si al meu prefera din foarfeca din aceleasi motive pe care le-ai spus si tu. Dar de fiecare data cand il tund ne enervam amandoi, el ca eu ma misc incet, eu ca il vad nervos. Dar investitia eu zic ca e buna, vom folosi si la bebe masina cand creste.
Bee, bine ca ti-a revenit sotul. Acum poti sa stai linistita.
Sa stapanesti sanatoasa cadourile primite. Si poate ai bafta sa te refaci dupa nastere repede si sa prinzi niste zapada prin februarie, martie.
Si e normal a te-a gasit sotul frumoasa. Eu pana acum n-am vazut o gravida urata, toate au ceva special si radiaza in jurul lor numai fericire.
Ana, Monica n-ati mai reusit sa fiti pe baricade pana dupa miezul noptii.
Teolinda esti tare daca la 35 de saptamani mai rezisti la o sedinta de epilare.
Ursoaica, lasa kilele ca le dai tu jos. La tine probabil kilele astea sunt acumulate si ca te-ai lasat de sport. Se stie ca cine face sport si se lasa la inceput are o tendinta de ingrasare.
Si sa stapaneasca bebe sanatos tot ce a primit de la mama "vitrega".
Denisa, frumoase pozele, arati super. Sa stapaneasca Emma sanatoasa toate cadourile primite. Iar pustoaicele de pe langa tine sunt niste printese tare dragute.
Pupicei si sa aveti o noapte linistita, fara insomnii.

30+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ei uite cat e ora si eu sunt in picioare.
E din ce in ce mai rau. Nu stiu cum voi dormi in continuare.

Monica super arati!!! Nu esti grasa, mie cel putin imi place.

Teolinda ma bucur ca ai tai sunt mai bine. Deci au aparut vergeturile alea?

Spre deosebire de voi, daca ajuta D-zeu sa nasc normal, eu il vreau pe bebe langa mine. Multi m-au sfatuit asa, tinand cont si de conditiile din spital.
Ma odihnesc eu acasa, va fi si mama cu mine si ma va ajuta ea.

Nu mai stiu la care, ce am vrut sa zic, caci doamne mult ati mai scris.

DEnisa acum vizionez pozele tale, partea a 2-a si pe urma fug in pat, poate, poate.

Bee sa purtati sanatoase toate cadourile primite de la tati!!!

si sper sa visati frumos la ora asta!!!!

gio si bb Marco 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Fetele, am incercat sa adun toate felicitarile si le-am pus intr-un fisier word. Il trimit pe emailul nostru comun sa vedeti cum arata si daca va place. Daca este ok, eu zic sa mai asteptam vreo doua zile pana si alte fete apuca sa scrie felicitarile si sa ii trimitem Ioanei emailul.
Mie mi se pare cea mai buna varianta, nu de alta dar Ioana poate sa isi salveze emailul in calculator si poate sa il vada si acum si peste zece ani.
Cine se pricepe si are timp poate sa continue sa sorteze din felicitari de acum incolo. Sau daca mi-a scapat ceva pana acum poate sa completeze.
Pupicei. Fug sa trimit emailul si ma duc la culcare. Pe maine.

30+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...ia te uita! Lipsesc si eu in weekend de pe forum si cind revin ce vad??? A aparut primul bb! Felicitari Ioana si sa-l ai pe Razvanel sanatos, papacios si norocos..Super!Cind am vazut ca ai nascut la 37 fix, m-au trecut toate apele...la mine 37 fix inseamna 31 decembrie...Hai sa va zic ce am facut in weekend...simbata cind am facut 33 fix am primit de la un prieten de a lui Dan care are o firma de prifil: geanta de cosmetice pentru Bia, roz bonbon, superba, un catel mops din plus, 2 jocuri pentru 3 ani si 5 ani (cubulete sa invete limba engleza si alfabetul si trusa sa-si faca singura bratari, cercei), cred ca o sa i le fac eu pina atunci, paturica mai mare superba cu ursuleti, moale, moale...ce sa zic...f. frumos din partea lui!Simbata am fost la Mall, am papat in oras, am cautat cuvertura, dar nu am gasit decit unele la niste preturi colosale, am cumparat niste ornamente de brad, Mos Craciun pe care vreau sa le fac cadou, am luat si cadouri pentru Sf. Niculae...Duminica am fost la ziua mamei mele...o cheama Niculina si si-a serbat ziua mai devreme...am petrecut si am baut si o gura de vin rosu, care imediat m-a inmuiat...mi-a dat papa ca astia cu gazele nu m-au rezolvat incasi am fost la Selgros de unde am luat o paturica superba jumate bej jumate albastra pe care am pus-0 pe patul mare cu jucarii al Biei si care merge la fix...am dat mult pe ea, dar a meritat!Sora mea a venit la mine, i-a placut mult camera si lucrurile + jucariile Biei si a inceput ca vrea si ea o fetita!Nu as fi crezut in veci sa o aud spunind asa ceva, ca ea este rece si cam egoista, dar bag seama ca sarcina mea a schimbat-o in bine si pe ea...sa dea Domnul sa aiba un Nou an cu bb in burtik!
Acum referitor la dureri...dureri naspa de sold simbata noaptea...Dan nu mai stia ce sa-mi faca...m-a masat, mi-a pus perna cind in dreapta, cind in stinga, dar a fost groaznica noaptea aia...simteam ca nu mai pot!Am ajuns sa prefer sa merg sau sa stau pe scaun, decit in pat! Aseara m-a durut m-ai putin, dar de la 4:00 nu am mai putut dormi! Acum ma doare nitel burta si la 18:00 ma duc sa iau prenatalul pe decembrie! Cam atit pentru moment...a...am o energie, ieri am aranjat ultimile hainute calcate si spalate de mama pentru asta mica si mi-am dat seama ca amebele comode s-au umplut ochi...sper sa nu mai imi faca nimeni cadouri hainute, ci altceva, ca: scaun de masina, sterilizator...si nu gasesc nicaieri termometru de camera pentru copii....care a-ti luat de unde a-ti cumparat?
Va pupic si va urez o sapt. usoara!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta33 si 2 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Am vazut pozele cu Razvan! SUPERBE!Si ce de par are!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta33 si 2 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Ia uitati ce de insomniace!

Buna Dimineata!

Si eu m-am trezit devreme astazi desi nu-mi sta in obicei. M-am saturat sa ma tot rostogolesc in pat de pe-o parte pe alta si sa-mi simt coapsele intepenite.

Giova - sper ca acum faci nanica! Da..asa cum am zis n-am scapat de vergeturi. Deh..trebuia sa am si eu un semn de gravida, nu? Sambata ma complimenta soacra mea ca nu m-am schimbat/umflat deloc si ca nu arat a gravida decat din profil si din fata..evident!

DIANA - eu cred ca azi mai rezist la epilat...sper sa mai rezist si inainte de Craciun...in sapt. 38. Dau o raita si pe la contul comun sa vad word-ul cu felicitarile pt. IOANA.

Catalina- "La multi ani!" mamei tale...si sa dati cu bucurie cadourile de Craciun celor carora le-ati cumparat.
Vad ca si tu ai probleme specifice starii in care ne aflam... probleme de anchilozari. Eu abia astept sa vina tanti cu masajul in fiecare miercuri sa ma dezmorteasaca. Daca nu era ea....cred ca eram de multa vreme tintuita la pat sau condamnata la chinuri groaznice.

Fug sa-mi pun o felie de unt cu dulceata de afine ( tocmai mi-am cumparat-o ieri..de la Camara lui Totev, eu care n-am mai mancat dulceata cu unt din copilarie).

Va doresc o zi buna si inspirata in alegerea cadourilor de Mos Nicolae ( cine are de gand sa presteze in acest sens).

35 sapt si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

`neata!
Ati cedat pana la urma si tu Monica si Irina! Ce? Va mirati de mine ca am plecat la culcare? pai nu trebuie sa ma odihnesc si eu, ca de cand a venit Robert nu mai stau in pat deloc ziua si ma trezesc si destul de dimineata asa ca pe la 9-10 seara imi pica ochii in gura de somn!
Cred ca si la mine au inceput sa se umfle picioarele ca seara descopar urmele de la soseta pe glezna! Cred ca asta inseamna, nu?
Bee, sa porti sanatoasa costumul de ski cat mai curand!
Maraki, nu te vad grasa sa stii, doar gravida! As vrea sa te vad si fara ochelari!
Denisa, frumoase si celelalte pozici, haios Dragos care face exercitii de adaptare cu fetitele!
Pofta buna Teolinda la dulceata de afine! Sa stii ca si eu m-am dedat la dejunurile copilariei, gen ceai cu paine prajita si miere!
Giova, somn usor ca am vaut o noapte alba la tine!
Diana, buna idee cu mail-ul! Multumim ca ai avut rabdare sa aduni mesajele noastre!
Ursoaico si tu pe net pana la 2 noaptea! cred ca si tu dormi acum! Nu stiu cum a reusit Teo sa se tezeasca asa devreme...
Acum ca am vorbit de dormit parca as mai sta si eu putin in pat!

daniela 30+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza fetele!!!
Teolinda dormeam asa de bine, caci am adormit doar pe la 6, dar m-a trezit proprietara. Suna telefonul intr-o veselie. Tot ebine ca tre sa ne faca flotantul, ca i-am zis ca se apropie data nasterii.Si eu mananc unt la nebunie, dar gol pe paine sau dulceata de capsuni/ caise.
Chiar ieri am mai luat un pachet ca s-a terminat. Nu stiu de ce, dar de cand sunt mor dupa el.

Cata pe maine mamei tale!!!

Fug sa vad poate, poate mai pot adormi.

gio si bb Marco 34+

Mergi la inceput