mamici de ianuarie-februarie 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 4
maraki spune:
Eu am vorbit cu prietena mea din Viena, era cu bebelinul in brate, a pus camera sa vad cum il culca si nu a reusit si saraca se scuza ca trebuie sa mai stea sa il culce si vine dupa....i-am spus sa stea linistita cu bebe in pat si ea sa se uite la tv ca oricum noi vb maine, ne cunoastem de la 3 ani, oare i-a fost rusine sa spuna ca iese???? Doar am crescut impreuna
Bebeul ei are 1 luna si 2 sapt. si a luat deja 1 kg la interval de o luna.Cred ca e super bine
Abea astept sa vina Ioana sa ne povesteasca cand are timp
33+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
maraki spune:
Ursulino dar cum simti cand bebe sughite ?Eu habar nu am
Mi-ai vandut un pont
o sa o pun pe socrosenie sa simta cand misca bebe![]()
Teolinda am niste arsuri dar le mai pacalesc cu mere, apa,greturi am pt. ca am mancat muschi de porc mai devreme si nu imi prieste carnea de nici un fel sub nici o forma( mezel sau friptura ) Oricum sant mai bine decat am fost pana acum 2 saptamani( ma refer la toata sarcina ) cel putin le mananc si ma simt rau dupa, inainte doar cu gandul la ele si mi se facea rau![]()
ma retrag, l-am asteptat pe Robert sa-i spun la ce ora se scoala ca e programat la dentist. Noapte buna, sa aveti un somn linistit burtici
33+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
teolinda spune:
URSOAICA - esti fericita cu asa "mamica" si mai ales vitrega. Sa poarte/foloseasca bebe fericita toate cele de la bunica vitrega.
Imi imaginez ce emotie pe ea...cand a simtit bebicu' tau.
Si sotul meu are o matusa care sta pe palier cu noi... tot fara copii. In fiecare zi ma pandeste sa ma intrebe ce mai fac si sa-mi vada burta. Acum 2 seri ii dadusera lacrimile pentru ca imi zicea ca ea e deja emotionata si abia asteapta sa vada copilul si ca nu stie ce-o sa faca in ziua cand voi naste.
Ursoaica si tu faci cezariana?
35 sapt si 5 zile
Ursoaica spune:
Teolina sa-mi dai si mie lista te rog dupa ce o iei.
Ma duc si eu la dr pe 14, dar nu la spital.
Ce marfa ar fi sa ne intalnim pe acolo asa nu am fi singure, iar sotii nostri ar avea cui sa-si spuna "stresul".
Al meu a zis ca nu mai pleaca acasa decat cu mine si cu bbul, ca el nu poate sta sg acasa ... si i-am zis ca mor pisicii pana venim noi si de foame si ca nu au unde sa faca pisu'.
Sper sa imi zica si mie dr cand este de garda sa vad si eu maternitatea calumea, cand am fost eu eram atat de speriata sa nu pierd sarcina ca nu mi-a trebuit nimic. Oricum am avut timp sa aflu ca personalul de pe acolo este super, ceea ce pt mine este cel mai important pt a avea incredere ca se vor comporta super cu bblul.
Si de ce sa dea cu rosii ca si eu la fel o sa fac, caci sigur nu o sa dorm, pt ca o sa vreau sa-i vad fiecare grimasa, fiecare zambet, fiecare strambatura ... iti dai seama numai somn nu.
Ursoaica
35+
Ursoaica spune:
Maraki ca un puls continuu numai ca nu este al tau
si in plus in functie de pozitia ta si cat de tare este sughitul, il simti cum tresare la fiecare sughit (de jos pana sus). Daca este cu capul in jos simti cel mai bine, caci te loveste usor cu capul ori in col ori in vezica. Si acum iar la apucat si il tine cam 15 - 20 minute, am intrebat dr daca este normal atat de mult si a zis ca da. Asa ca nu ma agit, chiar ma distreza. Sper sa fi inteles ceva.
Teolina cred ca da, la consult voi face si eco si aflu exact si cate kg are si cum nasc, ca el dupa aproximari a zis ca are la 5kg. Dupa calcule intre gr mea a sotului si lungimile de la nastere, caci altfel nu are cum, sunt prea mare.
Ursoaica
35+
teolinda spune:
Ursoaica - nici eu n-am fost sa vad maternitatea desi dr. tot imi da branci.
I-am zis scurt...NU VREAU SA STAU SINGURA.
Si mi-a zis ca este o varianta cu plata..apartamentul cu tot confortul: TV... Jacuzzi (nu stiu la ce imi foloseste mie asta atunci..) si ca poate sta cu mine orice membru din familie..fara problema. Singurul inconvenient e ca se afla departe de sectia de nou - nascuti si ca trebuie sa aduca o asistenta ceva bebelusul de fiecare data.
A doua varianta...la rezervele cu 2 paturi care sunt chiar langa sectia de nou nascuti.
Eu nu cred ca aleg apartamentul ca nu va sta nimeni din familie non-stop cu mine. Sotul va alerga pt. " inmatricularea" copilului ...etc. Mama are problemele ei...cu starea de sanatate si tratamentul tatalui ..si-asa ca eu singura sa innebunesc acolo...NU STAU.
Nici eu nu am fost in spital niciodata..asa ca habar nu am cum este pe-acolo si ...ca si tine..am oroare de spital. Cred ca de-asta nici n-am avut chef sa ma duc sa vad conditiile. In plus trebuie sa strabat tot Bucurestiul sa ajung la spital...si de-acum nu mai am chef sa ma aventurez singura la volan...mai ales ca de-acum e luna cadourilor si incepe nebunia in trafic.
35 sapt si 5 zile
Denisam spune:
Burtici,
Au venit prietenii nostri si au adus pozele de aseara:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sdenisam/album?.dir=8398
Vad ca sunterzi destul de active in schimbul 2, Ursulina si Teolinda nu va mai grabitzi cu nasterea.
Ma duc sa controlez pizza!
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
teolinda spune:
Si mie mi-e tare teama sa nu ajunga si-al meu la 5 kg. Mai ales ca la 34 sapt si 2 zile avea deja 3650gr. Oricum am mari emotii pana pe 15 dec. cand cine stie ce "scor" imi mai zice.
Vai de burtica mea..ca l-am si intrebat pe dr. daca mai are loc si mi-a zis ca DA.Nici n-am indraznit sa-l mai intreb de cat crede ca se face pana pe 27 dec. cand m-a programat la cezariana...ca nu mai are rost. Sanatos sa fie si sa stea cuminte acolo.
Asa ca ..verifica garzile dr. tau...ca presimt ca vom sarbatori impreuna nasterile dolofanilor nostri.![]()
35sapt si 5 zile
Denisam spune:
Burtici, nu va mai facetzi ganduri negre de cum osa fie in spital, va fi BINe, fitzi optimiste, chiar d c o sa avem perioade cand os a fim singure ca sotzii alearag sau mamele nu stau 24 de ore cu noi, eu cred ca va fi F. Bine sa ne odihnim si noi si sa dormim, acasa nu te mai protejeaza nimeni, ca te trezeste bebe la 2 h sa suga si dureaza..si altel cate vrem sa mai facem intre timp.
Maraki si eu stiu ca e asa cum au descris fetele faza cu sughitzul..
Azi la ce te mai uitzi ca nu sunt telenovele
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
teolinda spune:
Denisa - nu ne grabim cu nasterea...noi doar ne pregatim. In plus pentru mine a inceput deja numaratoarea inversa...deh!
Frumoase pozele..si pofta buna la pizza.
35 sapt si 5 zile