mamici de ianuarie-februarie 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 3
Ana_m spune:
Maraki, am uitat sa iti zic ca nu arati chiar asa de rau, um zici tu. Lasa ca acum ai scuze ca esti gravi, pe urma nu mai gasim atatea scuze . La
cu noi.
Monica , mi-ai facut pofta cu marul, noroc ca mai am unul pe aici
Ana
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
monica70 spune:
Gata si marul si rasfoitul presei, plec si eu la culcare mai "devreme" azi. Maine am zi plina. Da' de fapr "maine" e "azi" deja 
Ramane URSULINA de veghe pe-aici
Asa-ti trebuie daca ti-ai facut de cap cu dormitul azi !
Noapte buna la toate!
MONI 35+ si bebelina DIANA
teolinda spune:
UFFF! Se duce omu' sa faca un dus si voi hopa-topa umpleti repede 2 pagini. Ca iar raman in urma si nu mai apuc sa dau raspunsuri
.
BEE- in sfarsit esti si tu linistita... cu sotul langa tine. Ia sa vezi si bebelina ce cuminte va fi de-acum. Sa porti/folosesti sanatoasa ce ai primit. Ai grija sa nu daramati bradul cu dulciurile
...mai arunca si pe la noi...mai ales cioco pt. Monica
.
Nici eu nu stiu ce sa cumpar sotului de Mos. Cica de-acum vom fi parinti...si sa ne concentram cadourile asupra bebelusului. Maine dau o raita sa caut ceva haios si simbolic ca m-am saturat de parfumuri/camasi/bluze/ceasuri etc...![]()
Aoleu..maine sa ma duc sa ma si epilez..neaparat sa mai apuc o sedinta mai spre Craciun ca dupa... apare bebe si sa fiu pregatita corespunzator. Sper sa nu lesin de la ceara acum.
Noapte buna celor care merg la culcare.
Pe mine iar m-au apucat mancarimile pe maini
.
35 sapt si 5 zile
teolinda spune:
Mda....vad ca a fugit si Monica la culcare..dupa ce m-a starnit cu abonamentul la schimbul 2
.
Pai ..NOAPTE BUNA va spun si eu... iar maine nu stiu cand apar pentru ca v-am zis deja programul meu.
35sapt si 5 zile
Ursoaica spune:
Teolina stai nu pleca ... cine stie cand te mai prind!
Tu ce ai vorbit cu dr?
Mie al meu dr mi-a zis sa nu aduc hainute pt bb decat pt iesirea din spital. Si a mai zis ca sa aduc pempersi si servetele pt ca astea sunt sterile si le primesc.
A tinut sa-mi specifice ca tot ce u este steril nu intra la bbei.
Ursoaica
35+
teolinda spune:
URSOAICA eu am vorbit cu asistenta si mi-a zis ca totul este optional si ca ea imi recomanda sa folosesc camasa lor (macar cand nasc ..pana a doua zi) si ca bebelusii stau bine merci in hainele lor iar cosmeticalele(sampoane, etc...) nu ni le cer..e treaba noastra daca vrem sa ducem ceva. Pampersii sunt obligatorii si mai zicea ca o sa-mi faca ea o lista cu alte chestii necesare noua..gen vata si pansamente pt. tampoane...nu stiu ce supozitoare sau alte calmante ca cica pana nasc eu...s-ar putea sa nu mai aiba nimic.
Eu nu-mi iau hainute pt bebe decat pt scos de la maternitate.
Oricum pe 15 dec ma duc iar la consult si Echo si o rog pe asistenta sa-mi dea lista cu cele necesare sa duc de-acasa.
Hai ca eu mai bantui pe-aici pe alte site-uri ...mai caut diverse..asa ca mai apar!
35 sapt si 5 zile
teolinda spune:
Am uitat sa mai precizez ca o sa iau un prosopel/pledulet ceva ca atunci cand il cer sa-l tin cu mine sa am pe ce sa-l pun
. Am inteles ca ni-l aduc pe bebe cand vrem noi..si il tinem cat vrem si daca vrem iar noaptea ..pe sectia de nou-nascuti cu el.
Oricum mie imi convine ca nu ni-l baga obligatoriu in camera noastra pentru ca stiu de la alte mamici ca e mai bine pentru noi si sa ne revenim cat de cat. Atunci cand bebe e in camera cu noi esti numai cu ochii pe el..orice suflare...orice miscare iar noi ne epuizam si mai tare.
Sper sa nu dea nimeni cu rosii ca am spus acestea.
35 sapt si 5 zile
maraki spune:
Teolinda asa o sa fac si eu, bebe sa fie cu mine cand trebuie alaptat si cand am vizite, stiu ce ma asteapta acasa si vreau sa profit in spital sa ma odihnesc un pic.
33+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ursoaica spune:
Maraki mie imi place cum arati. Iar burtica este super.
Fetelor eu am luat in greutate ...27kg...m-a spart. Am facut un fund cat casa ...brrr...urat, urat...
Astazi sunt fericita a cumparat mama mea "vitrega" la bb tot ce nu am apucat noi sa luam: lenjerie de patut cu aparatori, paturica, pempersi si servetele. Vroia sa-i cumpere si scutece si hainute, dar am zis ca mai este timp si mai incolo, caci acum avem.
Bunica "vitrega" a dovedit inca o data ca este cea mai tare.
Sa va povestesc ca am uitat, am fost la ea vineri seara si la apucat pe bbic sughitatul, va dati seama cum imi facea burta. La un moment dat o vad ca se uita insistent la mine si nu intelegeam de ce, imi dau seama (ea nu are copii si nu a simtit niciodata cum se misca ei) i-am luat mana si am pus-o pe burtica ... credeti-ma ca s-a inmuiat toata, nu mai putea nici sa vorbeasca. La un moment dat taicamiu intreba, ce este cu linistea asta si cand se uita la noi iau dat
lacrimile de cat de fericita putea fi ea in momentele acelea. Eu habar nu aveam ca vrea sa simta si ea cum este, caci binenteles nu a zis nimic iar mie imi era rusine.
Hai ca iar v-am plictisit.
Binenteles ca eu nu mai am somn.
Ursoaica
35+
teolinda spune:
MARAKI - asa este... si multi medici chiar recomanda ca mama sa stea linistita si sa-si refaca fortele...ca doar vom avea mare nevoie de ele.
In plus...tare bine ar fi daca si-ar putea forma bebenacii un program in acele putine zile cat stam cu ei la spital...ne-ar fi si noua mai usor cu ei acasa ca oricum ne vor napadi o gramada de necunoscute cand ne vom trezi singure cu ei. Bine ...nu este cazul tau ca mai ai experienta..desi fiecare copil este altfel si sunt singura ca vei intampina si tu aceleasi probleme ca si noi...care suntem la prima experienta.
Cum te simti? Arsuri..stari de voma ceva?
Eu am dat gata o cutie de lapte si vad ca totusi am putine arsuri..micutul meu sta cocotat si imi impinge stomacelul
.
35sapt si 5 zile