mamici de ianuarie-februarie 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 2
Ursoaica spune:
Am reaparut si eu.
Deabea m-am trezit din somn ... va dati seama, de acum incolo, somn pe mine in noaptea asta...deloc.
Ma duc sa citesc ce ati scris.
Monica a renuntat in seara asta?
Ursoaica
35+
diana12 spune:
Irina, noapte buna si vise frumoase.
Ursoaica, nu cred sa ne paraseasca Monica asa curand. Are o viteza la scris si o energie de invidiat.
Ana, eu azi i-am luat o masina de tuns pentru Mos Nicolae. Pe cea care am avut-o am lsat-o in Belgia si pana acum l-am tuns cu foarfeca. Dar era chin prea mare si pentru el si pentru mine, nu eram rapida. Asa ca de fapt i-am luat masina ca sa imi usurez eu munca.![]()
30+ si
04/25/2000
diana12 spune:
Mi-a mai venit o idee cu felicitarile catre Ioana. Daca cineva ar avea timp(eu nu stiu daca as avea si nu prea vreau sa incurc), ar putea sa construiasca o pagina in care sa copieze de aici toate urarile adresate Ioanei. Si in dreptul Ioanei putem pune link-ul cu felicitarile. Si asa am putea sa facem de fapt pentru toate fetele.
Sau Dana, ar putea sa faca chestia asta chiar pe pagina mamicilor. Sa nu ne mai incurcam cu mai multe pagini. Doar sa aiba timp. Dana, sorry, daca am lungit coarda.![]()
30+ si
04/25/2000
maraki spune:
Diana eu cu masina de tuns tot cu foarfeca vrea sa fac treaba! Motivul: spune ca nu am control cand il tund cu masina, ca este foarte scurt
si nu-i place![]()
33+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Bee spune:
Nici eu nu mai sunt plecata. Am venit de la aeroport, a venit sotzul din Germania cu o multime de daruri pt mine si toata familia! Am umplut un geamantan numai cu ce vom pune sub pom!!!! Asa ca la noi au venit deja ambii Mosi. Ce-am primit eu? Costum de ski (ce sotz optimist am), manusi+caciula, caciula, manusi (altele), sosete,bluzite, trening si un parfum! CA de ciocolata nu vreau sa pomenesc! Trebuie s-o ascund de mine.
Diana si Teolinda, bine ca ati venit si voi sa sustineti eroinele pe baricade (Irina si Monica, in special).
Maraki, arati ca o gravida foarte normala, nu umflata!
Eu sunt fericita ca sotzul meu m-a gasit tare frumoasa cand a venit! Cred ca se astepta sa fiu mult mai mare (v-am zis eu: Godzila!
).
Si acum va
pe toate si nu promit ca mai stau, ca tare ma bucur sa nu mai fiu singura. Dar maine in mod sigur voi fi la datorie in schimbul 1!
Noapte Buna!
Bee 36+
si Fetitza
monica70 spune:
FETELE gata si dusul si cremalitul!
Mai stau cel putin pana termin marul
si de rasfoit revista presei de maine...eventual
Am ortaci?
MONI 35+ si bebelina DIANA
monica70 spune:
BEE super! Iti trece si burtica de la atatea cadouri si mai ales dela sot! Noapte buna si te asteptam maine!
MONI 35+ si bebelina DIANA
maraki spune:
Bee sa porti sanatoasa tot ce ai primit de la sot
si bebelina la fel
Ai grija cu dulciurile, mananca-le incet, incet
sa nu faci abuz
33+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ana_m spune:
Fetele, eu v-am parasit in seara asta. Nu mi-e tare somn , dar mai bine ma duc sa stau intinsa.
Diana, e buna idea cu felicitarea pt Ioana. Sau cum zicea si Ursoaica parca , copiate toate reactiile noastre, si apoi felicitarile pt ea si bebe, intr-un Word. Uite ca Ursoica a dormit si are timp in noaptea asta nu ?![]()
Oricum cu orice faceti , eu sunt de acord.
Asa ca v-am pupacit si pe maine seara, sper sa apuc sa intru.
Noapte buna
Ana
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos