mamici de ianuarie-februarie 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 6
teolinda spune:
Gata...merci Daniela..sa-mi fie de bine
. Si mie imi place mierea ..si am pastrat obiceiul de a o servi cu unt..dar la dulceata renuntasem, recunosc.
Nici eu nu stiu cum am reusit sa ma trezesc asa devreme. Lasa ca mai fur un pic de somnic mai dupa amiaza...dupa ce rezolv ce mi-am propus pentru astazi.
GIOVA - impusca proprietara..cum sa sune la ora 6? Da' ce nu stie ca tu esti
si te poate gasi oricand? In plus...si-asa suntem predispuse la sindromul"lipsa de somn"...si ea se gaseste sa dea buzna asa?
I-ai luat cadou lui Clau de Mos Nicolae?
Ce-o face Monica? S-a dus la nani aseara devreme... Sunt curioasa ce-a mancat pana la ora asta
.
35 sapt si 6 zile
ralirali spune:
Saluti, burtici neobosite
.
Ne-am repatriat si noi si pana am reusit sa citesc aseara totul m-a luat somnul si nu am mai avut putere sa mai scriu ceva.
Am vorbit si eu ieri cu Ioana si era superfericita ca fusese pentru prima data la alaptat si il scosesera pe Razvanel de la incubator. A stat un pic la incubator, deoarece datorita circularei de cordon a avut mici probleme cu incalzirea extremitatilor. A zis Ioana sa va pup pe toate si sa va transmit salutari. 

Pentru a ne fi mai usor sa vedem pozele am facut in contul nostru, la photos un album pentru Razvan unde sa le vedem pe toate.
Va pupicim pe toate, Dana azi te asteptam cu forte proaspete dupa minivacanta de 4 zile
.
Ralu 35+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
marchplayer spune:
Ia uite ce bine dorm fetele!
Mi-am facut si eu programare pentru maine sa-mi fac analizele de trim III! Iara m-am scos cu ele gratuite
, am pacalit-o pe asistenta la telefon! O sa am bani in plus pentru daruri de Mos Niculae! Chiar azi mergem prin Selgros sau Metro sa luam cate ceva!
O zi buna tuturor fetelor!
Apropo, i-am trimis mesaj de felicitare pe telefon Ioanei! Sper sa nu o fi deranjat! Pupici
daniela 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
utocatalina spune:
Florinini am uitat....mie la analiza de secretie in sapt. 28 mi-a iesit streptococlul B...m-am tratat cu eritromicina 5 zile...in sapt. 36 repet iar analiza...ma bucur ca esti bine! Giova, Teolinda mercic de urari!Ralu ma bucur sa aud de Ioana ca are toate motivele sa fie fericita, iar Razvan va scapa repejor de la incubator ...ce bine ca de Craciun vor fi in 3!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
33 si 2 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Giova spune:
Daniela imi pare rau ca si tu ai facut noapte alba.
Sper ca la noapte sa dorm bustean. de aceea deseara fac o baie, nu dus, ca de obicei.
Teolinda, scuze m-am exprimat gresit. Eu am adormit la 6, proprietara a sunat la 9.35 chiar m-am uitat la ceas. Deci n-are nici o vina, saraca. dar nici nu am mai putut adormi dupa aceea.
Fug sa-mi fac o paine cu unt si o cana de laptic si mai intru pe urma.
Oare Dana de ce nu scrie? Citeste din urma?
Deci Razvanel s-a nascut cu "fularel" in jurul gatului?
Al meu sper ca si l-a dat jos. Dar sper sa nu-si fi schimbat pozitia, caci doamne mult s-a mai miscat in sapt. asta.
gio
si bb Marco 34+
paula2003 spune:
Am fost la dr. si bb are 2.5kg si e deja intors dar nu-i pregatit uterul....deci saptaman care vine nu nasc sigur. Acum trebuie sa merg saptamanl la control si sa vedem ce face, am fost foarte multumita de ce ne-a spus la ultimul consult de vineri si sotul a fost...si a fost pt. prima data cand l-a vazut.
Va pupic si nastere usoara si copii sanatosi.

Paula
cu Paul 34+
siAlexandra 
Giova spune:
Paula felicitari pt. vestile bune!!!
Fetelor, am vazut ca Ioana era trecuta si pe lista mamicilor de noiembrie- dec. Sper ca n-am facut un lucru rau, ca am postat un mesaj, ca sa le anunt si pe ele de nasterea lui Razvanel.
gio
si bb Marco 34+
teolinda spune:
Ce v-am zis ca mai ciupesc eu putin somnic peste zi? Nah ca am comis-o deja. Am dormit de pe la 10 si pana acum la 12:30
.
PAULA - felicitari pentru bebelin... si sa stea acolo pana cat mai aproape de termen![]()
RALU - multumim pentru vestile noi de la IOANA. Bine ca a iesit Razvanel de la incubator si ca deja papa laptic de la mama lui.
Am uitat sa va spun...de cateva zile daca ma apas pe sani ca si cand m-as mulge (desi habar nu am daca chiar stiu sa fac manevra asta) am observat ca apare un lichid transparent. Oare incepe "fabrica" sa produca laptic? Si ce trebuie sa fac? Sa fac manevra de muls ca sa desfund canalele? Am inceput sa ma dau si cu Garmastan pe aureole desi recunosc ca nu-mi place deloc si parca ma si doare un pic. Dar am citit pe prospect ca este bine ca in ultimile sapt. de sarcina sa-l folosesc pentru ca zona sa fie cat mai bine pregatita pentru bebe mancacios.
Acum trebuie sa ma mobilizez sa ies din casa sa rezolv problemele pe ziua de azi.
35 sapt si 6 zile
monica70 spune:
Buna dimineata dragutelor!
Vad ca azinoapte TEOLINDA a fost eroina si i-a tinut companie insomniacei de URSULINA! Bravo!
Mai ales ca vad ca si de dimineata e activitate!
Eu am dormit iar pe bucati,m-am trezit si la 8,00 si-am zis cam ai dorm pana la 10,30 dar m-au sunat de la birou pe la 9,30
si m-au trezit din somn! Cred ca de maine imi inchid telefonul, macar pana dorm!
Am fost si la doctorita pentru prenatal, dar erau vreo 20 la rand si-am lasat adeverintele la asistenta, voi merge vineri si-asa trebuie sa primesc antitetanosul partea II.
Dupa inca o tura de telefoane de la birou...am apucat sa va citesc.
TEOLINDA daca tot esti curioasa...n-am apucat sa mananc pana acum decat o felie de paine cu margarina + 2 felii de sunca presata + o bucata de cascaval + o bucatica de gogosar, asta inainte de a pleca de-acasa...sa nu lesin pe strada!
Cred c-o sa lesin acum de foame daca mai stau pe-aici, ca de cand am venit am rontait doar o mana de covrigei sarati (picioarele mele umflate...) in fata PC-ului si sa beau cafeaua! De-acum ma gandesc ce sa mananc! Apropo m-am cantarit la cabinet si aveam 65 kg (deci 13+ daca scad bocancii si hainele cred ca raman macar 11-12 kg + !!! totusi...)
DIANA mie imi place "scrisoarea" catre IOANA si ,cum ziceai poti s-o completezi!
DENISA super si pozele celelalte, mai ales tu arati f.f.f. bine !!!
GIOVA bine ai facut ca ai anuntat si la decembrie!
CATA,DANIELA,RALU,MARAKI...si restul
va mai raspund mai incolo, merg sa mananc si sa fac ceva treaba!
MONI 35+ si bebelina DIANA
irinadum spune:
Of cat ati mai scris.
Paula felicitari si lasa_l pe bebe sa mai stea in burtica sa se faca mai mare.
Giova nu are nicmic pt ca Ioana atat ea cat si eu si inca vreo 2 sau trei fete am fost trecute la decembrie deci continuam sa fim pe lista aia chiar dc la nume "palide". Anuntase cineva ca a nascut Ioana insa cum acolo majoritatea fetelor de abia au nascut si toate sunt cu bebelusii lista e reactualizata mai greu dar cred ca azi maine or sa o treaca pe lista.
Fetelor am sa citesc ce ati scris si am sa revin asta dc nu plec la masa.
Irina 37+