mamici de ianuarie-februarie 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Vai GIO... n-ai putut dormi pana la ora 6:00 de dimineata? Nici nu vreau sa ma gandesc la cum ti-o fi fost.

Pofta buna cu lapticu'...sau sa-ti fie de bine. Si eu tot laptic am bagat dimineata ( aproape 1 litru). Ma duc sa dau si eu o raita prin frigider sa vad ce ma inspira.

Pe ziua de azi am rezolvat o parte din probleme...adica am amanat epilatul pentru pana miercuri ( Diana deci voi avea 36 de sapt)ca nu era tipa astazi. Trebuie sa ma duc dupa cadouri acum...asta imi face placere ce-i drept.

Fug la frigideeer. Ufff si Monica nu mai apare sa dea si ea idee de meniu.

35 sapt si 6 zile

Mergi la inceput

MONICA... ai postat in timp ce eu dadeam din taste ...trista ca nu apari pe-aici.
Pai... pofta buna pentru masa de pranz. Hai ca esti in super grafic cu kg... fericit-o!

IRINA cum te simti astazi?

35 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

TEOLINDA pofta buna si tie!
Cu kg alea sper sa raman macar cu 3 in plus...dupa! 55 suna mai normal decat 52

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

TEOLINDA apropo de meniu, am mancare gatita, dar as avea pofta de ceva cu maioneza...cred ca fierb niste oua tari si fac si maioneza, mai un pic de bacon pe-acolo si-o maslina eventual
Si ma mai gandesc ce ciorba sa fac...parca as manca ciorba de ...varza!!! Doamne de cand n-am mancat asa ceva! Gata meniul!

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

IOANA, FELICITARI PENTRU RAZVAN GABRIEL! SA FIE SANATOS, PAPACIOS, FRUMOS SI NOROCOS!!! REFACERE RAPIDA, MULT LAPTIC SI ASTEPTAM ...POVESTEA NASTERII!

De trei zile n-am mai citit postarile voastre, dar azi am recuperat si m-au cuprins emotiile cand am vazut c-a nascut Ioana. Fetelor, mai avem atata de putin! Eu numar deja zilele, mai intai zilele pana la urmatorul control, care va fi vineri, si pe urma pana la implinirea celor 37 de saptamani. Acesta e si telul final, s-ajungem la 37!

In ultima vreme am contractii putin dureroase, cam de 4-5 ori pe zi, chiar si noaptea (cu Clara n-am avut). Moasa m-a linistit ca atata timp cat nu-s regulate e bine, pentru ca uterul se pregateste pentru marea "finala". Incerc sa ma odihnesc cat mai mult, bagajul pentru spital e pregatit, la fel si bagajul pentru bebei cu hainele cu care ii vom aduce acasa (unde voi naste nu ne lasa cu hainite de-acasa, in spital stau inveliti in niste zdrente ). Asta e politica spitalului.

Va doresc un Mos bogat, pregatiti-va cizmele si lasati geamurile deshise ca va trece pe la fiecare dintre voi!

Multi pupici

Tatiana 35+ cu 2 si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Eu fac o tocana de ciuperci, am luat ieri din Metro proaspete.

Imediat cred ca merg la somn, mai tarziu apare sora-mea pe net si pe urma nu mai pot dormi.

Am papat de dim. niste biscuiti Pepito, sunt buni si o cana cu lapte. atat.

gio si bb Marco 34+

Mergi la inceput

MONICA - lasa ca si eu sper sa le dau jos pe toate...si inca altele daca se poate. Dar asta in timp. Oricum mai discutam noi.... mai iti dau de la mine daca tu le pierzi pe toate.

E cam liniste astazi pe-aici. Fetele cred ca sunt pe la cumparaturi.Numai cand lipsesc eu gasesc capitole intregi scrise.

35 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi nu am luat inca nimic pt. mos, si nici nu-mi vine sa ies din casa.
cand va veni Clau de la munca, poate fugim la Mall sa vedem daca ne gasim manusi.
Anul asta am zis ca va fi mai sarac mosul pt. noi, ca trebuie platita mobila lui bebe, sa luam camera video si sa vedem daca reparam calculatorul sau luam altul nou. Plus a 2-a rata la asig. de viata a lui Clau. deci vor fi cheltuieli mari, dar noi zicem ca sunt de mos pt. noi, ce sa facem.

gio si bb Marco 34+

Mergi la inceput

Sotul meu avea pofta de creveti si a luat congelati aseara. Cica sa-i prepar eu astazi. Sa-i fierb si sa-i prajesc in unt (asa scrie pe ei) dupa care sa le trantesc un sos. Numai ca...nu stiu ce fel de sos . Fetelor care va pricepeti... si aveti vreo idee sa ma scoateti si pe mine gospodina pe ziua de astazi.

MONICA - ou umplut si cu un pic de maioneza am papacit sambata la turta...cand voi traiati intens momentul nasterii Ioanei.

GIO - sotului meu nu-i plac ciupercile. Desi eu mi-as face cateva cu maioneza si un pic de usturoi.

Tatiana - bine ai revenit. Cred ca treci prin niste emotii marete cu contractiile care ai zis ca s-au indesit. Iti doresc sa stea bebenacii cumintei sa treceti si voi de 37 de sapt..

35 sapt si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna ziua burticute!
Am facut si eu ochi de tot, pe ziua de azi.
Daniela de trezit ma trezesc din 2 ore in 2 ore, dar imi este lene sa-mi misc fundul la PC caci stiu ca nu este nimeni, asa ca dau drumul la Tv pana adorm si tot asa pana la 8, dupa care somn pana la 12 - 13.
Nu mai stiu ce si cui vroiam sa scriu dar va dau cate un la toate.
Ma duc sa vad ce-mi face compotul.

Ursoaica 35+

Mergi la inceput