mamici de ianuarie-februarie 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Neata gravidutze,

Tatiana ma bucur ca te simti bine, sa inteleg ca tu esti urmatoarea pe lista noastra?Mi-ai dat idee ca sa fac: voi pregati astazi hainutele lui bebe pt. iesirea din spital Sa ne scrii mai des, nu chiar dupa ce nasti
March am si poze fara ochelari in album Cred ca am o problema ca daca sant afara si nu port ochelari, lacrimez automat si nu ma mai pot opri
Irina dupa cum vezi, nu esti tu urmatoarea mamica insa esti pe aproape
Catalina La Multi Ani mamei tale Sa fie sanatoasa si sa se bucure de nepotica Si pt. mine a devenit un chin statul in pat, prefer sa aman cat pot momentul culcarii pt.ca nici o pozitie nu imi prieste
Giova, Monica si restul fetelor:

33+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Fetelor, iaca ca apar si eu din nou! N-am murit inca!!!!!!!!!!
De ieri ma simt ceva mai bine, azi am fost la control. Totul e in ordine, bebelina e bine dezvoltata, normal pentru 29 sapt are 1.250 kg, si dadea intr-una din picoare abia putea doctorul sa o masoare. mi-a masurat is colul, 45 mm, cica e bine, e lung si inchis. Si cam atat, peste 4 sapt merg din nou. Am facut si testul de glucoza, daca nu mi-a spus nimic cred ca e in ordine.
Teolinda, da chair ca bebele tau e mare!!!! Daria a avut la 33 sapt,luni, 2.010 gr, iar sambata cand s-a nascut la 34 sapt 2.165!!!
denisa, frumoase cadouri ai primit. Imi plac tare mult aplicatiile de pe pereti. si pe mine ma bate gandul sa caut asa ceva, de mult deja, dar cum stam in chirie, nu stiu daca nu raman totusi urme pe pereti, plus ca nici nu am prea vazut pe aici si sunt si scumpe. Dar tare imi plac.
A, si inca ceva, aseara am reusit sa-mi conving sotul sa se gandeasca macar, la un nume pentru fetita!!!!! sau sa se hotarasca dintre cele propuse de mine!
Tatiana, nu te stresa, lasa ca bebeii sunt cuminti si mai stau putin in burtica. Anul trecut cand eram gravida cu Daria aveam o prietena gravida cam in acelasi timp cu mine cu doua fetite, ea era mai tot timpul speriata ca nu vor sta cat trebuie si pana la urma a ajuns sa nasca la termen, cu cezariana programata (una nu se intorsese) si eu sa nasc la 3 zile dupa ea, care mai aveam cel putin o luna de asteptat!!!!!!!!!
Va pup pe toate, o zi buna!!!!!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Monica si eu am vrut sa te intreb acelasi lucru. ca in toate pozele esti cu ochelari si nu ti-am vazut , decat foarte rar ochisorii.
Ieri/alaltaieri, parca am intrebat de Tatiana si uite ca e bine.
Sper sa mai stea inca bebeii in burtik.
Care va fi urmatoarea?
De azi intr-o sapt. mergem la eco. sper sa venim cu vesti bune. abia astept!!!

gio si bb Marco 34+

Mergi la inceput

am uitat sa va intreb ceva
Care va pricepeti??? cum pot la semnatura sa-mi pun si eu un icon si sa scriu colorat???

Mira 29+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)
(de exemplu asta!!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Mira o copiezi de acolo de unde scrii mesajele exact asa cum ai scris-o si ii dai paste la semnatura, in profil personal.
Dai vizualizare si daca este cum vrei tu o trimiti.
Daca nu ai inteles zimi si iti explic mai in amanunt.

Ursoaica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Ciao fetelor!
Sunt o mamica de ...1 ian(?) Am fugit la mamicile de noiembrie/decembrie ca poate poate intru si eu in randul lor, nu de alta dar sunt foarte nerabdatoare! Faza e ca ele sunt deja foarte ocupate cu bebeii, gravidutze sunt deja ff putine, asa ca...vin la voi...daca ma primiti
Ah, nasc in Cluj la Gine 1.
Am vazut ca unele dintre voi aveti deja programari pentru cezariana. Asta pentru ca asa vreti voi sau pentru ca exista mici "..." problemutze si v/au recomandat medicii vostri?
Eu cica ma pregatesc de nastere naturala! Om vedea!
In seara asta aflu si eu mai multe ca ma duc la consultatie si eco...Abia astept!
Tot azi aflu si scorul de pe cantar! Ultima data( acu 3 sapt.) aveam deja 15,5 kg in plus dar sunt sigura ca am depasit cu multicel!
Asta e! Sanatosi sa fim cu totii...kg le mai ajustam pe parcurs!

V/am pupat pe toate si sper sa tinem legatura!

Ionikka si BB 36+ (care nu ne zice cum IL cheama ...INCA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
MARAKI, am vazut pozele si arati foarte bine! Si esti imbracata foarte misto!
BEE, sa porti sanatoasa tot ce ti-a adus sotul!
CATA, la multi ani pentru mama ta!
Ma bucur ca avem vesti bune despre IOANA si bebelinul ei. Abia astept sa vina acasa si sa puna poze noi!
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna burtici!
va tot citesc de dimineata dar am avut treaba la serviciu - si mi-am facut iar foarte multi nervi, cred ca foate curand fac scandal. Sunt nesimtiti astia rau de tot!
Denisa super surpriza cu baby shower! Ai un super-sot. Si ce obicei frumos, pacat ca la noi nu se practica!
Tatiana bine ca ai mai dat si pe la noi! La fel MIra!
Bee cum te mai simti azi? Te-au mai lasat durerile acum ca a venit sotul acasa, incarcat cu cadouri? Sper ca da.
Pe mine m-a omorat stomacul azi, am mancat ceva aiurea de dimineata si acum plang de arsuri si de greturi. Ca sa nu mai zic (ca tot am vazut ca nu ati dormit nici voi bine) ca pe mine m-a pocnit o durere de cap azi-noapte si sa ma vezi ce am cautat un algocalmin dar nu am gasit. Am luat un paracetamol si mi-a mai trecut.
Maraki ma bucur ca tu stai mai bine la capitolul asta de 2 saptamani, saracuta de tine ce probleme ai avut!
Giova nasol ca nu ai dormit! Paote reusesti acum, pana intra sora ta pe net! Si sa-i spui Mexxei ca-i tinem pumnii!
Teolinda neaparat vrei crevetii cu sos, de ce nu-i faci salata? Daca e cu sos, eu fac sos de marar la creveti. Iese foarte bun!
Paula ma bucur ca sunteti bine! sa treci mai des pe la noi!

Gata, neuronul a amortit.

J 30+

PS Abia astept sa ne povesteasca Ioana cum a decurs nasterea!

Mergi la inceput

Ursoaica, merci am inteles sper sa fi resit!
Vedem, hai ca nici sa scriu nu pot, tin mandra in brate, i-am deschis un sertar la birou si se joaca cu monedele! Asa ca sunt cu un ochi in computer cu un ochi pe ea!!! Bancher o fac ca tare ii plac banii, daca tot sunt si in Elveta!!!!!!!!!

Mira 29+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Sunt pe fuga, asa ca nu scriu mult.
Teolinda, iti dau (de fapt la toate fetele) o reteta pt piele: iei un litru de lapte in care amesteci o lingura mare de miere + cateva picaturi de ulei de masline si amestecul asta il torni in apa de baie, calda sau caldutza, cum preferi. Iar pt vergeturi, cel mai bun stiam ca e uleiul de masline si masajul care iti tonifica pielea.
Va pe toate!
Ingrid S 29+

Mergi la inceput