mamici de ianuarie-februarie 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 9
miraklucker spune:
Ursoaica , stiu am vazut,
dar acum nu mai am timp vreau sa merg sa le iau ceva dulciuri de Mos nicolae la copii, o sa mai exersez diseara!!
Merci!
Mira 29+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
irinadum spune:
Fetele acum am venit de la masa m_am mai si plimbat un pic cu Marian prin market am mai cascat ochii asta inainte de maine ca eliber si vreau sa iau ce imi mai trebuie pt spital . Oricum cred ca va fi si ultima mea iesire inainte de bebe ca ma simt destul de bizar nu prea mai pot merge mult, bebe imi da peste tot , plus ca uneori simt niste sageti pe jos asa tam nesam, deci cu alte cuvinte nu ma mai incumet sa plec singura de nebuna.
Maraki pai nici nu tineam sa fiu eu urmatoarea din partea mea nasteti voi inainte veniti si spuneti pe net ce si cum s_a intamplat ca sa vad si eu si apoi pot sa nasc si eu.
Miraluker mi_am adus aminte ca spuneai intr_o zi ca tu nu ai nospasau ca ai dar sunt expirate. Incearca sa iei de la farmacie spasfon am vazut ca se numeste aici si cred ca la voi la fel e ieftin si e echivalentul la nospa.
Teolinda ce ma bucur ca esti activa tare .
Tatiana ma bucur ca te simti bine si te asteptam cu vesti . Bine ca gemenii mai stau foarte bine pentru ei.
Gata ca nu ma mai tine cerebelul care si ce a zis . Mai scriu eu pana la schimbul doi .
Irina 37+
Denisam spune:
Naziau sau neatza burtici,
Multumesc frumos pt aprecierile legate de poze si sot, dar nu e meritul Sotului pt baby shower, are si el o mica contributie, ca a sunat anumitzi prieteni dar tot scenariul si faptul ca m-au pacalit totusi
, apartine NASEI
Monica- mersi de compliment, desi 90% din kg is pe burta, mie sincera sa fiu nu prea imi palce cum arat,dar asta este..
Irina- sa ai spor maien la shopping sa iei ce mai trebuie pt spital.
Teolinda- cel mai bun remediu pt vergeturi este uleiul de masline, ca si pt catifelarea pielii s i a buzelor, d cse crapa. E un articol in Formula As parca, dc et uitzi ep internet mai detaliat, dar eu iti zic ca nu am nici o vergetura, m-am dat cu crema pina prin sapt 30 si acuma sunt pe ulei de masline, e f. bun si intra repede in piele ( sacrifica si tu 1 tricou sau 2 pe care oricum le-ai fi folosit la treburi in casa, de ex.),se recomanda si pe bebelusi sa ii dai cu el, ca le incalzeste repede pielea si pune singele repee in miscare si le catifeleaza piele mai bine decat ueliul Johnson de ex, asta mi-au spus 2 moase si niste prietene care au incercat pe bebei.
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
pisoi3 spune:
Salutare burticute
Uite am reusit si eu sa intru dupa cateva zile in care nu am mai intrat, ca miercuri si joi nu a mers netul iar in week end am plecat cu sotiorul la munte, mi-a facut o surpriza.
M-am apucat sa citesc subiectele din urma si tocmai am citit mesajul de pe 3.12 cum ca Ioanei i s-a rupt apa!!! M-a apucat plansul, acum ma apuc repede sa citesc in continuare sa aflu ce s-a intamplat!
Nu pot sa cred ca a inceput si la noi! Sunt super emotionata.
Anda si bebe Mark 35+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
Bee spune:
Buna fetele.
Si eu am ceva intentii culinare pe ziua de azi (printre care ciuperci cu maioneza si usturoi, ca mi-a facut una din voi pofta
). Teolinda cu crevetii m-ai omorat de tot!
. Dar cate calorii tb sa aiba asa prajiti in unt!
Paula, ma bucur ca tu si baietelul suntetzi bine.
Tatiana, gemenii tai sunt tare cumintei asa cum asteapta ei termenul! O sa fii o mamica tare norocoasa!
Catalina sa-ti traiasca mama cu numele!
Mira, deci bebitza din burtica nu pare asa grabita ca Daria! Sper s-o tii cat mai mult la caldurica.
Irina, cum sa nu mai iesi din casa pana vine bebe?
. Sa vezi tu ca-ti face smekerul bucata si nu vine inainte de Craciun, mai ales daca stai cuminte si tu in fata calculatorului! Eu sunt zombi cand ma deplasez. Ma loveste si pe mine in toate directiile de ma indoi de durere. SI ma ia si cu sageti dureroase, dar nu ma las. Si azi am fost la cumparaturi singurica si am venit tarand de 2 pungi: una cu oua, carne, kiwi, paine si cereale si cealalta cu servetele (in cutie din aia speciala de plastic)+ cadoul sotului. Asa ca acum sunt rupta si tb sa fac si mancare. Partea buna e ca n-am mai avut contractii, ca saptamana trecuta si am sarit si peste NoSpa.
Giova, tu care ziceai ca dormi bine sa ai insomnii!? Cred ca am facut eu schimb cu tine, ca aseara am dormit minunat! E drept ca si de bucurie ca are cine sa ma tina in brate! M-am trezit la 8.30 si am fost doar de 2 ori la baie (
, asta nu e bine ca-s umflata de zici ca o sa ma sparg).
Janina, lasa nervii de la servici, ca nu merita! Cand intri in prenatal.
Diana buna ideea cu mailul.
Rali, mersi ca ai pus pozele in album, ca la cum merge net-ul meu, vazusem doar 2!
March, bafta la analize si sper sa n-ai surprize neplacute!
In rest
toate fetele si per s aintru mai tarziu, dar fata din burtica e asa de agitata, incat tb s-o linistesc.
Bee 36+
si Fetitza
irinadum spune:
Bee nu ar fi asta baiul ca vine la craciun faza e ca ma apuca la 5 minute sa merg la baie si tot asa plus ca eu cand ies din casa merg doar cu masina si la "bucatile" pe care le primesc ma gandeam ca nu mai ies singura ca cine stie ce si pe unde ma apuca. Sa stii si ca sta se intampla de doua trei zile ca pana acum zburdam dar acum.... cred ca se pregateste si copilul asta pentru intalnire ca de nu mai e decat vreo doua hai sa zicem maxim trei saptamani ca mai multnu ma lasa. Eu nu as vrea sa vina acum iti dai seama insa nici de revelion ( oricum e prea tarziu de revelion).
Denisa nu vreau sa cobesc dar nici eu nu aveam vergeturi acum vreo 3 saptamani chair azi citeam la noi_dec o mamica careia i_au aparut ieri parca si are dpn saptamana asta deci se poate oricand. Plus ca am impresia ca indiferent de crema sau ulei iti pot aparea depinde de fiecare. In alta ordine de idei la servici cand ai babyshower?
Irina 37+
diana12 spune:
Ziua buna burticutze!
Ce activitate pe aici...
Eu azi m-am trezit tare obosita cu toate ca am dormit toata noaptea neintoarsa. Poate m-am trezit asa doar ca am o groaza de treaba pe ziua de azi si am o leneeeee....
Nici nu mai stiu cui si ce vroiam sa raspund.![]()
Dana nu cred ca apare pana miercuri. Din cate imi amintesc zicea ca isi ia concediu pe 5 si 6. Sper sa nu vorbesc aiurea.
Cred ca ma duc sa mai dorm o ora si dupa aia ma apuc de treaba.
Pupicei la toate.
30+ si
04/25/2000
maraki spune:
Cam slaba activitate pe aici
Mai pateste cineva ca mine? Din cauza greturilor simt nevoia sa mananc aproape la fiecare ora,nu stiu ce sa mai fac
Plus ca sant in pana de idei, am greata si arsuri de la aproape tot ce mananc
Denisa poti sa te dai cu mama uleiului, daca e sa apara vergeturi atunci le vei avea! Unele au scapat, altele nu....Tu ai sanse sa nu te alegi cu vergeturi
Irina Doamne fereste sa nasc asa devreme
Nu iti mai face atatea probleme cum te vei descurca... o sa inveti de la asistenta tot ce trebuie sa faci la bebeu plus ca iti mai spune si Ioana.
33+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Irina- eu zic sa incerci sa mai faci plimbari totusi, fara masina, dar cum simtzi tu.
Baby shower am la servici joi la 12.15,iar maine o sa intru doar in schimbul 2 ca am o sedintza de la 3- ora voastra pina la 7 seara,adica 4h, da stiu, asta e, si apoi trebuie sa termin treaba ca sa merg la medic.
SI sper saptamina asta sa rezist si sa trag tare sa termin treburile principale, ca sa pot miercuri sa cer medcului de fmailie concediu medical pina pe 23Dec.
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!