mamici de ianuarie-februarie 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici, stiu ca poti face vergeturi, si mai ales dc mamele naostre au facut, dar eu cred ca scap, mama nu a avut decat 1-2, si cred ca totusi ajuta si cum avem grija de burtik, chiar si uleiul si cremele- am zis ajuta, nimic nu e garantat.
Maraki- baga mincare dc trebuie, uf iara ai arsuri.
Diana- tocmai vroiam sa intreb si eu de Dana, bien ca m-ai lamurit.Ia-o incet cu treaba, mai faci si maine, asta e..
Va pup, fug la treburi pt job!

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dragelor,
Nu am mai intrat cateva zile pe forum si voi umpleti pagini intregi .
Va pup pe toate.
S-a nascut primul nostru bb. Ce bucurie, Ioana sa va traiasca Razvanelul si sa fie sanatos, refacere rapida .Doamne cate emotiii am avut citindu-va ...
J nu te mai enerva si tu , lasa-i incolo ...
Eu ma simt ca un pepenas umflat care sta sa crape..., reu este ca nu ma mai pot misca asa cum as dori...he he , dar scap eu si de asta si atunci sa ma vedeti ce spritena sunt...
Sunt prezente durerile obisnuite de sold si arsurile de care nu scam neam ...
Am implinit 30 saptamani asta inseamna ca suntem in luna a 7-a nu?

Pupici pt mamici si bebeii din burtici

Anca 30+

Pozele Noastre
Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am dormit si eu 40 minute. Nu e mare lucru, dar tot e ceva.

Irina hai nu ma speria, acum mai apar si vergeturile?
Nu e destul ca de-abia ne miscam, obosim repede, etc, mai vine alta belea? Trebuie sa rezistam eroic ca mai avem putin de tot.

Bee probabil ca am facut schimb cu tine, de nu mai pot dormi. In seara asta fac o baita, nu dus, poate, pacalesc cumva insomnia asta.
Si poate cat sunt eu la baita vine si mosul la papucii mei. Eu tot mai sper...

la toate fetele.

gio si bb Marco 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Am sosit si noi din Selgros! Am cheltuit o gramada de bani, pe dulciuri, am decis ca nu stiu sa fac cumparaturi! Imi zboara banii din mana numai pe prostii!
Tatiana, ma bucur ca esti bine si ca ne mai spui cate ceva despre tine! Mai tine-ne la curent, sa nu ne lasi sa "ardem" pe aici! Poate nasti de ziua ta!
Maraki imi pare rau ca inca ai greturi, dar daca singurul remediu este mancarea.."baga"! Chiar, si mie imi plac bluzicile tale de graviduta!
Diana, spor la treaba azi!
Bee, ai facut ciupercile cu maioneza? yamy
Mira distractie placuta cu copii maine de Mos Niculae! Cred ca-i minunat sa le vezi fetele cand cauta prin ghetute!
Janina, tu nu intri in concediu? sau vrei sa stai pe baricade pana nasti?
Irina, ai dreptate sa nu vrei sa pleci singura de acasa in perioada asta a sarcinii!
Denisa, asta-i ultima sa[ptamana de munca, nu?
Pisoi, intra mai des acum ca au loc evenimente

daniela 30+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Cam slaba miscarea azi! si sunt sigura ca la noapte umpleti la pagini...
Bee, Acina, March, mai stau 2 saptamai la serviciu, deci pana pe 16. dar daca continua cu sicanele termin mai devreme.
Maraki, eu sunt asa, am arsuri+ balonare+ greturi de la ORICE. Azi de pilda a fost foarte nasol si culmea, cu ce m-am dres: cu o portocala, ma asteptam sa-mi faca rau si am mancat-o din spirit de revolta mai mult, dar de unde, vad ca mi-am revenit!
Cred ca ma duc si eu spre casa, mai intru mai pe seara.
Catalina, sa-ti traiasca mama si multa sanatate din partea mea!

J 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna seara tuturor!
Da' stiu ca scrieti, nu gluma, greu mai tin pasul. Oricum, am uitat care, ce ati mai facut. Stiu ca toata lumea este bine.
Catalina, La Multi Ani mamei pentru maine, sa fie sanatoasa, ca restul se rezolva .
Denisa, asta da surpriza. Mi-au placut mult si pozele. Despre camera Emmei... no comment! Superba!!! Eu inca nu pot sa aspir la asa ceva, dar coltisorul unde va fi patucul va fi ceva mai vesel decat restul camerei, o sa lipesc ceva sau chiar voi da cu vreo pensula... ceva delfini, twety... vad eu.
Maraki, da, vrem sa vedem ochisorii mai bine . Incearca niste picaturi de ochi, ceva antialergic, dar nu acum, mai bine dupa sarcina, zic eu.
Irina burtika! Imi place ca ai umor cat pt. un batalion intreg. Sa stai cumintica, sa nu ne faci vreo boacana.
Nu mai stiu cui i-a venit sotii acasa, parca Danielei-Eforie si lui Bee: sa fiti fericite si sa va bucurati de iubire.
Pupici la restul fetelor, ca nu mai stiu ce s-a mai scris...

Io sunt bine, vineri si azi am fost la o tanti care "pune" oase la locul lor, si mi-a zis: "ce intindere de ligamente, ai o fisura veche , plus alte oase sarite din locurile lor!". Si mi-a tras neshte frectii de-alea adevaraciuni, cu dureri crancene. Sa zic ca e mai bine, dar nu cine stie ce. Tot schioapa sunt. Cica sa stau in pat cat mai mult . Dar ce sa stai, cand este treaba de facut: azi am finalizat curatenia inceputa vineri, am gatit, am calcat, a venit si mama la mine necajita (dintr-o raceala combinata bronsita-sinuzita si netratata la timp, a facut otita nu-stiu-cum seroasa si 95% sanse sa ramana definitiv fara auz la ambele urechi ...) si uite-asa azi n-am stat deloc in pat, nici pt. burtik, nici pt. picior. Asa-i viata uneori, mai putin vesela... Imi ridic moralul cu "se poate si mai rau".
Va doresc o seara cat mai placuta!

Kiki 31w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Astery- pupicei si multa sanatate, si pt mama ta sanatate si te rog de maine sa te odihnesti si sa mai mergi al d-na aceea sa iti faca frectzii si amsaje cum trebuei, sa ajutzi piciorul.Stiu ca e greu sa lasi treba, dar gandeste-te ca dc nu esti sanatoasa, nu poti face treaba,a sa ca macar combina-le sa nu zic ca ar trebuei sa inversezi prioritatile!
Daniela-sper sa iau medical miercuri cand merg la medicul de familie si sa fie ultima saptamina de munca!
JG- sa iti treaca arsurile si sa poti minca!

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

IOANA, SA ITI TRAIASCA BEBELINUL SI SA AIBA PARTE DOAR DE FERICIRE SI IMPLINIRI! SA FITI SANATOSI TOTI TREI SI SA VA DEA DUMNEZEU DOAR LUCRURI BUNE!
MA BUCUR DIN SUFLET PENTRU TINE!!!!!!
Nici nu ma asteptam sa apara asa de repede primul bebelin la noi, dar uite ca Razvanel a fost rapid. Am vazut pozele, e un frumos, o sa fie un flacau mandru!
Te asteptam sa revii intre noi si sa ne impartasesti experienta nasterii!
Anda si bebe Mark 35+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Gata mi_au plecat musafirii si acum cu un ochi la handbal unul voi am mai citit ce ati scris.

Diana bine ca ai dormit neintoarsa asta inseamna ca diseara esti pe baricade la schimbat capitolul.
Maraki eu nici nu am greturi dar as manaca orice si oricand (acum am in cap inghetata de la macdonalds) . Cred ca e ceva specific perioadei ca altfel nu inteleg ca pana acuma nu imi era pofta de ceva.
Denisa asa sa fie cum zici tu. Si intra odata in concediu ca ai sa nasti la servici.
Acina nu numai ca esti in luna 7 ci mai ai putin si o si termini adica se termina cand termini 31 de saptamani.
Giova asta e cu vergeturile da_le incolo numai la astea nu ar trebui sa ne gandim acum.
Daniela lasa bine ca ai luat dulciuri oriucm iesirile din astea fac bine , nu? Ma ales ca sellgross e aproape de tine. La bebe nu ai luat nimic?
Jg zici ca e slaba miscare azi dar s_au scris 7 pagini deci te asteptam si pe tine la noapte.
Astery ca de obicei dragutza. Sper ca ai terminat treaba si stai si tu cu piciorul ala linistita ca nu e de joaca uite Maria a stat o luna si jumatate si cu nu stiu cate sedinte de recuperare si tot mai are o jena deci ai grija.
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Daniela si eu ieri am stricat o groaza de bani pe dulciuri. Incerc sa-mi ajunga pe sapt. asta, ca de nu pun vreo cateva kg.

Fetelor merg sa pun masa caci vine Clau acasa, papa si pe urma mergem sa-l cautam totusi pe mos.
O bluzitza tot trebuie sa-mi aduca, daca nu gasesc manusi.

Vb. mai tarziu.

gio si bb Marco 34+

Mergi la inceput