mamici de ianuarie-februarie 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 11
pisoi3 spune:
Gata, fetele, am terminat de citit tot ce ati scris!
Diana, o sa fac cantecelele de Craciun in mp3 si o sa le pun pe contul nostru comun dar mai trebuie sa astept putin pentru ca nu mai imi merge CDROMul si trebuie sa imi cumpar altul, dar nu uit! Pana la Craciun imi iau, transform cantecelele in mp3 si le trimit pe mailul nostru comun.
Ma bucur din inima pentru Ioana, e super ca isi poate tine baietelul in brate. Apropo, spuneti-mi si mie, ca eu sunt mai ametita, de unde aflu si eu nr. ei de telefon ca sa ii trimit SMS de felicitare? Ca am sapat pe contul nostru dar nu am gasit nici un nr. de telefon, doar emailurile. Unde sunt datele astea?
In rest, totul e ok, eu am deja bostanul urias(stiti voi unde, ca nu vreau sa zic, ca nu e frumos), ca nu se mai pune problema de morcov, in ceea ce priveste nasterea, mai precis nasterea in sistemul sanitar de care vorbea Giova acum cateva zile. Imi vine sa ma impusc doar gandindu-ma ca probabil va trebui sa ma cert cu asistentele si alte alea, ca vor incerca sa nu il lase pe sotul meu cu mine, asta pana vine dr., ca eu o sa fac crize de isterie si nu ma despart de sot si uite tot asa. Mi-e asa o greata cand ma gandesc ca in loc sa ma bucur ca vine bebe eu trebuie sa imi fac griji din aceste motive. Sunt super angoasata, daca o tin asa pana nasc cred ca innebunesc. Uff, hai ca v-am innebunit, ies ca daca mai scriu, imi vars tot oful si va stresez si pe voi.
Pupicei
si aveti grija de voi.
Anda si bebe Mark 35+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
Denisam spune:
Pisoi- ma bucur ca ne scrii si eu zic sa stai calma cu nasterea ca va fi bine in final, o sa vezi, fii optimista! Multumim pt cantecele ca te vei ocupa!
Irina- mersi
- os avorbesc cu Emma sa stea la caldurica pina pe 5 Ianuarie asa cum ai vorbit si tu cu al tau baietzel sa mai stea macar 2 saptamini
Sunt copii ascultatori deja si nu or sa ne dea emotzii de pe acuma![]()
Giova dc simtzi nevoia de dulciuri baga, eu le-am rarit ca nu mai imi cere organismul!
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ursoaica spune:
Irina ai facut handbal?
Te intreb pt ca, de obicei nu se uita la acest sport decat cei ce l-au practicat.
Ursoaica
35+
irinadum spune:
Ursoiaca nu am facut decat un pic cand eram ami mica dar am urmarit mereu plus ca si cunosc ceva fete care joaca la lot.Dar in general urmaresc cam tot ce e sport( nu practic nimic insa
).Imi place . Doar vreo doua trei sporturi nu le urmaresc in rest gab ce prind.
La handbal stiu ceva nu pot sa mint.
Irina 37+
Ursoaica spune:
Eu am facut 10 ani (poate ne stim
) si sotul meu la fel.
Si eu am jucat cu ele (cu cele "batrane") pana sa ma accidentez. I-am avut antrenori la lot si pe Musi, Tadici (enervant om), Buca (a fost la Brasov).
Ursoaica
35+
pisoi3 spune:
Burtici,
Ziceti-mi si mie unde sunt nr. alea de telefon, sa ii dau si io sms Ioanei!!!!!
Ursulina, stau io calma cu nasterea da' sa vezi si cand oi pune mana pe par si le iau pe alea la bataie la spital, mor cu dintii in beregata lor da' nu cedez! Io sunt Rac ticnit si e naspa cand ma enervez rau de tot!
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
irinadum spune:
Pisoi pe contul comun unde sunt adresele de email sunt si nr de telefon Se cheama lista 24 noiembrie sau ceva de genul asta.
Ursoaica eu am factu cand eram mica insa unele din fetele care joaca azi la lot le cunosc foarte bine( cu unele chiar sunt ruda) dar sunt din generatia asta mai tanara decat noi.Si tot de la ele mai stiu si de restul.
Irina 37+
pisoi3 spune:
Irina, saru mana de informatie
, la cat de ametita sunt nu o gaseam intr-o mie de ani! Acum ii dau sms Ioanei, as suna-o dar stiu ca e inca in spital si mi-e sa nu o deranjez.
toujours optimiste
Pozici:
nicoleta raducu spune:
Pupam burticutele.....
Ce faceti,fete frumoase?Desi intru de o mie de ori pe zi..citesc tot..cind e sa postez...ba am probleme cu netul..ba intervine altceva...si tot seara ajung sa ma asez cumintica la calculator si sa va scriu..Azi am inceput ziua cu monitorizari la lia..m-am vazut cu Tutunaru..am vorbit cu el o gramada..ca l-am prins putin mai relas...si m-am mai linistit putin..Bebelina e vioaie..contractii avem slabute...una peste alta e ok...Apoi am fost la Hematologie...ca suntem si cu Rh-ul negativ..am facut verificarea de anticorpi...dupa aia am venit acasuta..am tras o tocanita de cartofi...ca am venit cu pofta din oras...mirosea pe undeva..Marius se minuneaza ca bag in mine atitia cartofi...eu nu eram cu cartofii..dar se pare ca fiicei noastre ii plac....
Acum citeva minute am facut si pacatoasa aia de injectie cu Clexane...dureroasa..foc....si am uitat sa va spun..ca a venit si mosul la noi...Tati ne-a adus o pijamaluta superba...si un buchet superb de flori....iar pentru bebelina noastra..un carusel muzical pentru patut..frumos tare.....In rest...ne rugam la Doamne-Doamne sa fim bine....si de cind ma tot duc la spital la monitorizari...mi-e foarte dor sa o vad pe bebelina..sa o tin in brate....mi se pare ca trece asa incet timpul.....
Hai ca in seara asta sunt mai mult aici....Papam o mandarina-doua si revin...
Pupam burticutele si bebelinii..
Nicole si Daria
29+
teolinda spune:
Am ajuns si eu pe-acasa. Doamne ce-am mai bantuit! I-am luat soacrei un sal/fular si oja de Mos Nico, pt. bebe am luat veioza cu Mickey Mouse de la MEX iar pentru sot...pana la urma...o camasa.
A venit si la mine mosu'... de la sot, evident... o trusa de la L'Oreal - un rimel Volume Shocking si ruj de buze Glam Shine.
Dar pentru ca tot am bantuit prin magazine... stiu ce-i voi lua sotului de Mos Craciun... am vazut o trusa de la Givenchy cu apa de toaleta si gel de dush "PI" ca nu gasesc semnul
dar pe care o voi achizitiona dupa data de 10 dec...sa mai se alimenteze si cardul meu un pic...
Fetelor multumesc pentru sfaturile cu uleiul de masline. O sa imi dau si cu d-asta...asa ca sa ma simt eu ca mi-am facut datoria fata de mine. Asa cum v-am zis...ma asteptam la vergeturi pentru ca si mama are de la mine
. Ma consolam eu ca ea macar era f. slaba si m-am gandit ca poate d-asta le-a facut...dar vad ca m-am inselat... e ereditara treaba.
GIO - sa stii ca ele au aparut cam acum 2 sapt si la mine... si la inceput erau micute si doar 1-2-3... sa le vezi acum ce au urcat si ce babane s-au facut

.
Oricum va doresc sa nu faceti...
Cat despre creveti...nu i-am gatit inca... mi-e o leneeeee. Trebuie sa caut totusi un sos cu care sa-i asezonez...Ma duc sa vad daca ma ajuta "google"
.
Nu mai stiu ce trebuia sa raspund pt. fiecare. Oricum sunt chiauna de cap... toata ziua m-a cam durut "inteligentu'"...poate de la cat de ceata a fost astazi...mi-o fi scazut tensiunea.
Revin! Fug sa bag o mandarina sa prind forte noi la scris!
35 sapt si 6 zile