mamici de ianuarie-februarie 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Buna burtici mai mari si mai mici

Ioana ... esti o fericita !!!!!!!!!! Felicitari !!!!!!!! Sa-ti traiasca baietelul, sa creasca mare si frumos si sanatos si destept si cuminte

, Deea 31+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Teolinda, si eu am facut niste vergituri .. mai mare uratenia [;(] Si m-am dat si eu cu crema La mine e de la burtoiul mult prea mare, si .. cred ca si la tine la fel, ca doar .. am vazut ca suntem "surori" in marimile bebeilor. M-am masurat si eu de curand. Am 121 circumferinta burtii si pe lungime 56. Poi ce creme sa se inventeze sa intinda pielea asa mult? Ata e. Sa speram ca macar se mai estompeaza dupa nastere.

Fetelor, voi ati mai facut injectii cu DEXAMETAZONA ? Cica sunt pentru maturarea plamanilor bebeului in cazuri de pericol sa vina mai repede. Am citit pe net prospectul si nu prea imi place cum suna. Voi stiti ceva de asta?

, Deea 31+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

LunaNoua.....de cind merg la spitalul Elias pentru monitorizari..am tot stat de vorba cu moasele..si le-a, intrebat despre riscul nasterii premature..ca la noi s-a luat in discutie ca posibil...Si moasa sefa mi-a zis ca ideal e sa se nasca dupa 33-34 de saptamini...ca atunci nu se mai face aceasta DEXOMETAZONA....pentru maturarea plaminilor....Oricum..Domane-fereste..daca e sa fie cazul..nu se intimpla nimic..sora mea l-a nascut pe fiul ei la 7 luni..cu 2,700 g si a facut injectiile astea..iar acum e bie merci baiatul....a fost mai sensibil ,intr-adevar...racea usor...dar asta pina la 5-6 anisori....
As ca nu mai fi ingrijorata....

Nicole si Daria
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

DEEA - ca bine zici... pai si eu tot 121cm am circumferinta. Sarmana piele..de unde atata elasticitate.

De injectiile de care zici tu... n-am auzit cum se cheama exact, insa chiar m-am intalnit azi cu o vecina si zicea ca a nascut cumnata ei prin cezariana si ca a chemat-o cu 1-2 zile inainte de a naste sa ii faca nu stiu ce injectii pt... "maturarea" plamanilor. Dupa cum se stie... la cezariana bebe nu munceste ..si astfel ei nu reusesc sa scoata lichidul din plamani si sa traga aer mult ca la nasterea naturala.
Eu nu prea stiu detalii..dar pe 15 dec cand ma duc la control poate aflu mai multe de la medic.

35 sapt si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Fetelor,sa va spun una tare..Eu cind merg la spital la monitorizari..merg in sala de Pretravaliu..asa se cheama..care este linga sala de travaliu si sala de nasteri...Iar astazi..ce sa vedeti?Era o mamica ..care nastea....Si a fost asa cumintica..pe bune...A nascut o fetita de 2,800 g...si dupa..medicul i l-a adus pe taticul sa le vada pe amindoua....Doamne..asa emotionant momentul...Am plins si eu..desi nu aveam nici o treaba cu familia....Era epuizata,mititica.....am auzit-o zicind doar..mi-e asa de somn....
M-am tot gindit astazi..oare cum o sa fie la noi?E super emotionant momentul asta..pe bune..Abia acum realizez...zici ca nu sunt normala...Dar eu acum realizez ce inseamna de fapt sa fii mama...
Hai ca va ucid in seara asta..Mai fac o miscare prin casa..mai bagam un scrisulet...
Nicole si Daria
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara!
Am intrat doar putin ca-s rupta de oboseala de zici ca am tras la sapa! Si nici n-am facut mare lucru, doar am pus la spalat vreo doua ture de hainute,am mai calcat putin,am gatit (si mai putin...), am spalat niste vase ramase de aseara ca sotul a venit tarziu si era obosit de la mutatul mobilei (vasele-s ale lui),mai niste acte si printre toate astea am vazut serialul si am citit ce-ati scris azi! Si vad ca ati scris nu gluma!
Cu toate astea m-am simtit tare obosita si drept urmare mi-am calculat bioritmul.....nici o surpriza: bioritmul fizic e la zero/zi critica!("ezista o esplicatie").
Nu stiu cum o sa rezist la "schimbul 2", mai ales ca am de gand sa termin niste chestii cu actele neaparat azi!
Mai stau la computer deci!
N-am timp sa va raspund la fiecare azi, poate mai incolo printre picaturi...
Pana atunci va pup
P.S. in cel mai rau caz imi tine locul...TEOLINDA si in seara asta ca vad ca aprins gustul!

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Nicole - multumim de lamuriri! Ma bucur ca esti bine si ca bebita ta e cumintica!

Doamne ce liniste pe-aici! Ati plecat toate la intalnirea cu MOS NICU sau va uitati la Ernest?

35 sapt si 6 zile

Mergi la inceput

Da MONICA..stai linistita... o sa bantui ca fantoma singurica pe-aici din cate vad. Ma bazez pe NICOLE..vad ca s-a prins si ea in joc azi.

Pai o sa stau sa sarbatoresc la miezul noptii cele 36 de sapt. pe care le implinesc.

35 sapt si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ia uite, gagicile mananca mandarine!
Waw Deea ce burtica ai! M-am masurat si eu acum, am in circumferinta 115 si pe lungime 42! Nu sunt departe de tine! De ce vrei sa faci injectiile alea? Ti le-a recomandat medicul? Crede ca o sa nasti mai devreme?
Nicoleta ma bucur ca ai reusit sa te mai linistesti!
Astery, multumesc mult de urari! Treci la pat! Lasa curateniile!

daniela 30+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ei burtici am venit si noi din oras. am bantuit degeaba, n-am gasit ce vroiam si cel mai naspa, ca in toiul vizitarii magazinelor, ne suna tipul cu laptopul si ne zice ca ne costa 500 euro + TVA.
va dati seama ca ne-a pierit cheful colindarii altor magazine.
Asta e, miercuri vom avea laptopul, nereparat, ca doar nu dam atatia bani pe o placa si incepem sa cautam un calc. fix, pe care-l vom lua, dar dupa sarbatori.

Am primit si o veste buna: m-a sunat sora mea ca a ajuns scaunul de masina-scoica si maine merge sa-l ia. Acum sa vedem cu ce va ajunge in Ro. Sunt fericita pt. el, ca aici in tara nu mai aduceau culoarea aia la fel cu caruciorul, in Italia pe comanda, da, si inca mai ieftin ca la noi.

Il las pe Clau pe comp. caci vrea sa caute calculatoare pe net.

Va urez o seara linistita si o nopate de vis.

sper sa-mi ia laptopul numai maine la pranz, sa mai intru putin.
la toate si sa aveti un mos cat mai bogat!!!

gio si bb Marco 34+

Mergi la inceput