Scandinavii stiu DC... (88)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

buna dimineata

rayu, okilari de soare?
nici din astia n-ai avut cand ai fost mica?

da' mai tii minte, rayule, cam ce razboaie erau anul trecut pe aici? uff, ce urat a fost. si tot in perioada sarbatorilor s-a intamplat

v-am vazut pozele, cu copii si fara.
(bubul e damential cu scufitza rosie, alexandra m-a dat gata cu ochisorii ei)

pe Ilie nu l-am mai vazut de prea mult timp. lil', are locul lui in casa sau se plimba peste tot?

uff, io cred ca nu l-as suporta pe Romica in casa. Si afara parca miroase prea tare in preajma lui. Azi l-am dus la padure, sa alerge oleaca, ca a stat saracul numai cu lesa legata la punct fix, in ultimele zile.

Si acum o intrebare voua: ce sa vreau de Mos Nicolae? Am fost intrebata si n-am stiut ce sa raspund. Sau alalalt mos, Craciun, ce sa imi aduca? Is io anormala ca nu-mi doresc lucruri, obiecte, chestii palpabile?

mai vin () io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Hop si io in poienita...si cind colo, ce vad? Ia uite cite suparari si impacari si lucruri care mie mi-au scapat. Daca vin rar si nu citesc prea des, am senzatia ca totul e roz pe aici, dar vad ca nu-i...tztztz...

Si Narancea ziceti ca s-a plicitisit? Pai, atunci va veni inapoi in poiana cind se va plictisi de altii...

Lena, nu trebuie sa te superi ca-i pacat de neuroni. Astia se pierd pe veci si nu se mai recupereaza. Tine-i bine, da cu flit cui te supara si stai aici in poienita, ca e asaaaaaaaaa de bine printre scandinavi si oaspetii lor.

Vikinga, ce dragut ai povestit cu senorele...Mie mi-a placut mult coasta de est a Spaniei si cred ca anul viitor tot pe acolo aterizam, dar sincera sa fiu nu-mi inchipuiam ca e ca in telenovele, cu chicas si nobleturi...Vorba lui Itsme, trebuie sa fii nascut ca sa fii asa o doamna. (Itsme eu te inteleg ca faceai curat inainte sa vina femeia, si eu pateam la fel si mai lucram si cot la cot cu ea...Apoi dupa ce venea femeia in weekend eram atit de obosita ca abia ma tiram luni la servici...) Am o prietena care sta in Genova si imi povestea ca si acolo tot asa e stilul de viata, cu chicas si doamne pretioase... Abia astept poze...

Albisoara, cred ca ai tu un secret de nu-ti mor trandafirii...Si io am imbracat unul pentru iarna, dar a murit saracu', poate ca era 'regal' si o fi fost sensibil. Vreau si io o poza cu caprioara, dupa ce vine Mosu'...

Doruletz, zici ca Alexandra finutza e urlatoare? In poze nu pare...

Rayu, si zi asa...te-ai paruit cu lena? Ochelarii de soare...boala grea, mai ales ca eu reusesc sa-i sparg usor...M-am uitat la ochelari si desi scrie ditamai brandul pe bratul ochelarului, i-am ales pe cei de la Dior. Mi-au mai placut si cei de la Dolce&Gabbana prima pereche dar vad ca sint 1399, asa ca pica...

Si io vreau la Disneyland...visez de ani de zile si n-am reusit sa ajung...Sa faceti poze muuuuulte!

De Arborica mai stiti ceva?

Adelutzdragutz, si io vreau poze cu animalutzele...

Gata, ma duc sa citesc, 'sa evoluez' si revin ...

PS: edit ca sa zic arboricai 'gind la gind cu bucurie!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Imi vine sa va zic neste vorbe cu Parisu' vostru ... ooofff !

Lena, give me five !!!

Din filmu' "Parinti tampiti" :
Anul trecut, dupa ce si-a luat in primire bicicleta adusa de Iepuras, Toma a zis "L-am pacalit si pe asta !"

Din filmu' "Parintii tampiti se intoarce" :
Dimineata, dupa ce si-a pus in picioare patinele aduse de Mos Nicolae, Toma a zis "Si totusi n-am fost prea cuminte ..."

aaaa, era sa uit, vreti sa me reapuc de moderat ?!

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lena si tie iti place Buddha Bar!? Woow ce ne mai potrivim la gusturi! Si muzica iti place? Eu am cam toate cd-urile, cel mai cel e in top pt mine buddha bar volumul 4 "dream".Si bineinteles Parisul inseamna acum pt noi Doruletz si mai ales frumusetzea de Gepeta! Si Rayu hai sa ma laud, eu am fost in disney pt 3 zile cu cea mai buna amica a mea, o fata de nota 20, ei bine eram ca doi copii acolo, nu-mi inchipuiam ca putem simtzi asa ceva la 23 de ani cit aveam eu atunci si ea vreo 26. Si ea o nebuna, m-a luat cu fortza in toate trenuletzele alea super infricosator de rapide si cu dat cu kurul in sus de ieseam capiata de acolo, da imi placea la culme cu toate ca eu nu insistam deloc sa intru in ele...! Si cu harta in mina am vizitat tot ce se putea, si acum rid de poze cind vad ce fericire aveam ditamai fetele cu acadele din alea rotunde enorme in mina cu palarii din alea haioase, eu aveam un rucsac cu mickey..ce sa mai exact ca niste copii mai mari scapati din comunism. Ok ok ok noroc mare si cu restaurantele de pe acolo care-s nu-s rele de loc! Si pub-urile la fel.Cel mai bine e sa stam la hotelurile de acolo din disney nu inafara, va asigur ca se merita. E mai scump insa daca organizam din timp gasim bilete si mai ieftine. Si tre sa fie cald si frumos, , sa zicem prin iunie asa. Eu cu siguranta merg, mieinsuta! Hamburg-Paris un zbor e scurt, din aeroport tgv-ul direct pina in disney asa ca e simplu chiar si cu un copil dupa noi.Eu merg acum cu aldo la controlul pt 2 ani, revin cu amanunte si pozele promise dupa(sunt salvate in laptop, care laptop e la birou la sotz acaparat total de el). Sunt curioasa ce or sa mai zica fetele la cabinet de aldo, la un an de zile s-au minunat de cit de lung este, cica e unul din copii record pt ele. Oricum de acum citeva luni avea 92cm. Sincer arata ca un copil de 3 ani, in spania i-am luat haine pt 3-3 ani jumate.Tata lui Toma absolut bestial Toma juniorul:)))))))www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Tata lu Toma, breh, acestia, nu mai faceti glume de astea mici care ma fac sa rad tare la primele ore ale diminetii...Ca se sparie astia. Ma rog, azi e o situatie speciala, pentru ca suntem toti in sugar rush - le am explicat colejilor ca I EXPECT cookies azi sau pot sa se mute din birou si dragii de ei s au executat. Am avut deci un morning meeting extrem de productiv.
In alta ordine de idei - am vazut Harry Potter si paharu' inflacarat. Super tare.
In cu totul si cu totul alta ordine de idei - am si io o parere la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63330&whichpage=11" target="_blank">subiectu' cu pricina si anume vai de capu' lor.
Va doresc un mos Neculai productiv si dak nu stiti cum sa il pacaliti - luati exemplu de la Toma :D.
a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna dimineata...sint in pauza de cafea si mi-am bagat ochiu' sa vaz dac-a aparut lena-balena...si aparu
dup-aia mai am un edit special ptr. Tata lu' Toma ca sa rectific: azi la radio, i-am auzit pe danezi ca cica "exista Mos Nikolas si ca in multe tari europene, cupii primesc daruri"...so iertare pentru dezinformare: se stie si aici, da' numa' din auzite...asa ca si io si Ilie, dar si Niels ne-am sters pe bot de la respectivul Mos...tot e bine ca nu ne-a cadorisit cu altceva
arborica, Ilie are locul lui in toata casa (mai putin in dormitor). Insa curios e ca nu-i miroase blana...doar din cind in cind a parfum :-))
Si in final, am o rugaminte la voi, care va intilniti la disney Land...vi-l trimit si pe Niels??? (m-a boscoridit tot drumul ca vrea la Disney Land cind am fost in primavara la Paris!!!)
Am fugit la ore...pup iu ol!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neataaaaaa!

mai intai, sa va raspund la ragaiala.

copilu inghite si aer pe langa laptic.las deoparte faptul ca i se pare ca s-a umplut burta si mananca mai putin, pt asta se recomanda ragaiala la mijlocul mesei, la bb mici care sunt lenesi la supt, da deja gepeta e senioara.

alta faza ar fi ca intr-adevar se produc colicii, stomcelul ,or nu e ...formatat ca sa spun asa si trebuie ajutat sa functioneze .Pozitia de ragaiala ii ajuta.Dormitu pe burta iar ajuta, dar parererile sunt impartite, moarte subita etc.

Lena, ai pup iu

vreau la paris.Vreau la Disney land.Vreau cu voooooooi.:ena tu cand vii?

si alta veste.Sofia va fi Degetica la serbare Frumoasa lu mama , dar frau Anca are dubii ca va spune vreun cuvant donsoara

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

asa.

Vlad, mortal Toma.Bestial:)

mi-amintesc de razboiale de anu trecut, atunci am luat-o in freza de la admin...si nici nu si-a cerut scuze in public, doar pe PM.Era faza aia cu pulstar etc:))
tin minte ca m-am intristat rau de tot....da nici nu mi-a trecut prin cap sa renunt la forum:))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Radeti voi radeti da' Raluca, nevasta-mea, se gandeste serios sa renuntam la povestea cu mosii, iepurasii si alte cele pen'ca nu facem decat sa inmultim numarul cheltuielilor si al jucariilor in conditiile in care musiu Toma isi cam baga chiciorutele in broblema. Se cam indoieste de existenta lor si pune diverse intrebari tehnice pe marginea subiectului.
Om mai trai si om mai vedea ... aseara venind de la gradi era foarte suparat pentru ca educatoarea le zisese ca trebuie sa-si faca ei insisi ghetele pentru Mos Nicolae si el nu stie cum. Pana la urma le-am facut in cooperare.

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Si Sofia a facut ghetutele aseara.I=-am dat un buretel si a facut ea ghetutele negre si eu cu peria pe alea groase de zapada.

Mergi la inceput