Scandinavii stiu DC... (88)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

neatza

pazeaaa ca azi sunt gica contra, sa vedem care va paruiti cu mine !(ca avem si moderator la indemna deci nu ar trebui sa se ajunga la sânge, ochi scosi si alte alea )

1. vazui ca subiectul cu maneaua ajunsa la 11 pagini!! io recunosc ca nu l-am citit, nu stiu daca o fi deviat intre timp sau nu dar daca tot despre imnul manea se discuta acolo io zic asa:
fratilooor, chiar merita atata consum de materie cenusie pentru o emisiune TV de 2 bani??

2. Ma dusei sa caut definitia patriotismului ca vaz ca numai io avusei pareri 'deviate' in cazul asta. Cica e un "sentiment de mandrie care te face sa te lupti pentru tzara ta in mod diplomatic sau violent"!
- Cu mandria io stau cam prost ca nu prea vad ce motiv as avea, n-am io nici un merit ca ma nascui in sudul Romaniei, asa a fost sa fie.
- Cu lupta diplomatica mai treaca mearga, mai fac cate un site despre Enescu, mai discut cu amicii straini despre cultura Romaniei, istorie etc.
- Da' la asta cu lupta violenta m-ati pierdut, io nu ma bat fratilor cu nimeni, tzara sau netzara, sa fie clar!! ba sa mai si mor in lupta te pomenesti? pai ce oi avea? nu domnilor, eu ma declar cetatean al lumii in caz de razbel si gata!

Si nu inteleg nici p'asta cu 'stramosii mei care s-au batut pentru mine'?! pai si daca nu se bateau ce?? acu' as fi fost turcoaica si trebuia sa fiu mandra ca sunt turcoaica, gata sa ma bat pentru Turcia mea, sau eram unguroaica si eram mandra de asta, nu?

Ei, voi cum stati la capitolu' asta, ne paruim sau nu?

gata, ma duc sa spal piticania, episodul urmator: despre Disneyland

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Doruletz, paruiala e la liber ca n-am drepturi de moderare aici la "Calatorii..."

1.N-am cetit dacat pe diagonala sobectu cu himnu' remixat asa ca nu stiu daca si cati neuroni se perd p'acolo da' io cred ca daca variantele in discutie ajung hituri atunci, jos palaria, e de bine.
Deh Sabino, nu e toti fani Bach.

2.Nu stiu ce insemneaza, izact, patriotismu' asta si cu ce se mananca. Daca zic :
- Muntii nostri aur poarta, noi cersim din poarta-n poarta;
sau
- Avem o tara, pacat ca-i locuita;
sau
- Avem o tara, cum procedam ?;
insemneaza ca nu sunt patriot sau ca "m-am nascut poet" ?

Varza si viezurele

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

na ziua !
tatalutoma,am ris de m-am prapadit,Toma rulzzzzzzzz rau de tot!!!!.Baidauei,ce zici ,facem un Club al Parintilor Timpiti?Io si jupinu ne inscriem primii ,ba putem fi chiar alesi in functii de conducere,ca stralucim in rolurile astea!
Asa,acu cu imnu si povestea.
Doruletule ,io-s prima la contrazis
Adevarat ca e numa o emisiune de cacat a Proteveului,dar eu ma gindesc ce influenta uriasa are postul asta(si altele) asupra maselor,si d-aia mor de ciuda!Pentru ca,o televiziune,transmite mai mult decit emisiuni.Formeaza o mentalitate.Educa.Sau invers!Si iaca,cica 65% din tineterul roman doreste sa se face..."manelist" in viata!
Anul trecut m-am simtit efectiv RAU dupa emisiunea "Da-te mare la Protv",cind prezentau tot pe cei care au "reusit" in viata",numa manele si curve,pe cuvintul meu!
HAida ca m-am racorit,ma duc sa-mi iau puradelu,mai viu si continuam povestea!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

doruletzul si tata lui toma cel carliontzat... mey sunteti criminali...vezi d-aia imi place mie sa discut in contradictoriu, dar civilizat...ori acolo, nu as fi avut nimic de zis cu gen: patriotism desantat ca nici io nu sunt din aia...dar...am fost trecuta la colt pe coji de oo ca nu pricep o iota din jurul meu, cam asta ar fi ideea...si cum deh oi avea piele d-aia sensibilicoasa de zise Adelutz (sper ca remarcati modestia ) nah, ca ma basicai si imi zisei in barba (d-aia de Sintniklas-acilea e ffff pretuit, fu ieri, va povestesc mai tarziu ce si cum...) ca poate io este mai mediocra (la urma urmei, toti suntem, cam grea definitia pentru a face delimitarea intre mediocritate si inteligenta)...am zis ca mai bine sa fac ciocu mic si joc de glezne, poate antrenez neuronii.

vik, pai gandul meu ascuns si nu prea, este sa plec intr-o vacantza de o saptamana ceva la ibiza, dar partea aia necomerciala, gen mai flower-power...cu pretenika mea Anca din elvetika sa stam in hamace cu cocktailuri la nas, sa admiram posterioare de baieti tinerei si lucrati si sa ascultam cafe del mar...daca te intereseaza o punem de-o vacantza ceva ca intre fete

rayu sa traitzi acu bag okiu

sabinutz noi venim in noaptea de ajun pe 24 si plecam pe 2 caci are husbandul de lucru cu ghiotura la inceput de an.

Mergi la inceput

doruleztul ceea ce apreciez eu in general si in mod special aici este un open mind...dar nu dus la extrem, pareczampla: daca mie mi se pare cool sa ma sensibilizez la chestioare d-astea "tricolore" sau la steagul dacic cu cap de lup...moamaaaaa asta imi place cel mai tare , plus chestii vechi ale istoriei noastre...si husbandul are o cana cu vlad tepes asta e primita cadou in romanika...asa mi se pare normal ca si altii sa zica, asta sunt niste sentimentalisme de prost-gust...no offence, ba chiar imi place ca oamenii sa fie unici si cu personaliati diferite...dar de aici, adica de a la discuta liber pe marginea unei teme care normal este sa ne intereseze...pana la arunca cu expresii de genul: daca nu esti cu mine, esti impotriva mea...sau macar nu pricepi nimic din jurul tau...nah, astea eu nu le inteleg?? si atunci mi-am zis: mey ce se intampla cu libertatea de opinie, adica imediat se formeaza niste valuri mai rau ca la tsunami si tot poporul simte nevoia sa ia o atitudine...ceea ce basic nu e rau, dar pasiunea se poate pune si diplomatic, sau macar finutz...cred ca a iesit o abureala din pledoaria mea

adevarul este ca poate nu am transmis corect mesajul, plus ca era si umor de poienitza, asa mai ironic, si poate nu e inteles de tot poporul sau mai rau, unii nu au simtul umorului.

in fine, hai va rog eu sa kill this subject...ca nu nici o rusine sa fi inca sensibilizat de anumite "romanisme"-gen imnul, dar nici sa nu-ti pese nu e o rusine, e doar alta opinie si are tot respectul meu ...doar asta e frumusetea, sa fim liberi sa avem dreptul la o opinie, n'est pas?? si sa fiu sincera asta e cuvantul care mi-este cel mai drag pe lume: libertatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Cu dedicatie pentru Lena Romena :

"Libertà,
quanti hai fatto piangere.
Senza te
quanta solitudine.
Fino a che
avrà un senso vivere
io vivrò
per avere te"

Alubanu si Romica sa

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

taticul sarumana bine ca nu ai scris rromena

aia cu banul suna bine, dar romica o fi puceanca, ca sa stiu o treaba, bag si un pahr de vin langa si un carnat cu usturoi ...d-asta n-am , dar aterizam la mama si surpriseeeee surpriseeeee cu ce ma asteapta mama: cu iahnie si carnati...pai daca imi facu pofta papadika cu fasolea ei cu tot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

asa,m-am intors!
Deci cum va ziceam
Mi-am pierdut ideile pe traseu,ca ma enervai o tura la gradinita.I-am zis educatoarei ca in loc de 3 zile a cite 5 ore(ca la 15 ore are dreptul Bubu,ore pe care le platesc)as prefera sa mearga 5 zile,cite 3 ore.Explicatia e simpla.Daca o iau la 14.00,trebe sa o trezesc din somn,acasa nu mai doarme, si e maraita toata ziua.Daca o iau la 12 ,doarme frumusel acasa,2 ore fara probleme.
Culmea este ca ultima luna am luat-o de fiecare data dupa 3 ore,si au fost foarte amabile si de acord,no problem,vreti sa va luati cupilu mai devreme,vaaaaaaaai ,da va rugam!.Azi cind le-am zis de varianta mea,sa vina Bubu terminator in fiecare zi,da program redus,ca sa faca numarul de ore normal,au strimbat din nas,ca o fi,ca o patzi,ca nu are platita masa pentru 5 zile(adevarat ca Bubu maninca,da sa fim serios,chiar asa mare paguba sa faca un cupil de un an juma?M-am enervat o tura,da acum m-am calmat,maine ma duc iar sa ma iau la trinta cu ele
unde ramasesem?La Proteveu?Acuma sincera sa fiu io,ar trebui sa nu-mi luati parerea in considerare pentru ca eu URASC visceral(adica din matze vine ura)acest post de KAKATU KAKATULUI!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by doruletz

- Cu mandria io stau cam prost ca nu prea vad ce motiv as avea, n-am io nici un merit ca ma nascui in sudul Romaniei

hai mey, c-am glumiiit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

i-am facut cateva poze lu' Prince. nu s-a aratat foarte incantat :-)

irimellm-ai intrebat cum se inteleg animalutzele ... s-au inteles relativ bine, ca Fläckis era foarte autoritar si il punea la punct pe Prince (ii tragea cate o laba in frunte, de suna :-)... pana intr-o zi cand Fläckis a disparut :-( acum vreo doua-trei saptamani (singura explicatie e ca a cazut de pe balcon, facand echibibristica si tocmai plouase si balustrada o fi fost inghetata). nici n-am vrut sa scriu despre asta, ca sunt inca foarte necajita :-( ... am pus anunturi peste tot, la Netto, la spalatorie, la scarile din imprejurimi ... spre disperarea lu' fiimiu :-) care m-a intrebat daca cc cred ca locuim in Brämhult (ca sa intelegeti, asta e cartierul select al orasului, locuit aproape-n exclusivitate de suedezi - spre deosebire de cartierul nostru :-) )

acum sunt acasa de ieri, ca am tras sambata o tranta si mi-am sclintit mana (stanga) ... da' raauuu!

no, mai vretzi? :-)

doruletz
lena
rayu cere-le la alea de la gradinitza formularul de schimbare al orarului, completeaza-l, motiveaza-l si asteapta aprobarea comunei. io stiam ca daca esti somera ai dreptul doar la trei ore/zi, cinci zile/saptamana, ca in rest sa fii la dispozitia pietei (de lucru) ... cu mancarea asa mi-au zis si mie (pe vremuri :-) ) ca io trebuia sa-l scot inainte de mellanmål si al meu voia sa manance cu ceilalti si de-abia il taram acasa ... asa ca mi-am luat frumusel meniul si ii duceam io cate un biscuite sau ce mai era pe lista ca sa poata sta la masa cu ceilalti ... pana si-au dat seama de ridicolul situatiei ... ca de fapt nu despre mancare era vorba, ci despre timp (max un sfert de ora) in cazul nostru ... na, ca ma lasai de mesajele scurte :-)

Mergi la inceput